Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Gun ex-Cobra Pro Kit 300

Termékkatalógus
Gun ex-Cobra Pro Kit 300
Erősítő gumiszalag - az egész test edzéséhez, 2x GUN-eX® COBRA kötél, hossza 5,5 m, maximális hossza edzés közben 12 méter
Kód:  SPTif0198 Termékszám:  GX-PR-300

Gun ex-Cobra Pro Kit 300

Manapság az erősítés és a mozgás a legkedveltebb hobbik közé tartozik. Ez a trend rendkívül pozítv hatással van egészségünkre, mert mozgás nélkül, a szervezet nem képes megfelelően működni. Ha keresi azt a módszert, amellyel még hatékonyabbá teheti a edzést, akkor a GUN-eX Cobra Pre Kit 300 tökéletes választás. A fitneszgumi segítségével erősítheti és átmozgathatja egész testét. Az elit sportolók és edzők is szívesen használják a GUN-eX Cobra Pre Kit 300-at a versenyekre való felkészüléshez. Egy készlettel akár négy sportoló is edzhet egyszerre.

 

Vásároljon GUN-eX fitneszgumit és ezeket kapja

  • Fitneszgumi
  • Minőségi és tartós anyag, amely megfelel a legszigorúbb biztonsági feltételek
  • Kültéren és beltéren is használható
  • Hordtáskával, amely megkönnyíti a kezelését
  • Ingyenes Gun-eX mobil tréning applikáció 

 

 

Átmozgatja az egész testet

A GUN-eX Cobra Kit 300 szettben megkapja a legfontosabb kiegészítőket, amelyek az egész testet átmozgató, nagy intenzitású intervallum edzéshez szükségesek. Csak az ön választása határozza meg, hogy beltéren vagy valahol a szabadban használja. Nyugodtan használhatja fűben, homokban, sárban vagy akár hóban - a rendkívül erős gumiból készült GUN-eX Cobra Kit 300 bármilyen terepen megállja a helyét. Karbantartása rendkívül egyszerű, ha a gumi piszkos lesz, csak egyszerűen öblítse le vízzel.

 

 

Technikai információk

A kötél 5,5 méter hosszú, de a maximális szakaszon eléri a 12 méter hosszúságot.

A szett tartalmaz két kötelet egy hordtáskában, derékszíjat, rögzítő övet, valamint 4 darab zárható hegymászó karabinert, unisex hámot (X-kábelköteg), egy farudat és egy kézikönyvet az alapvető gyakorlatokkal.

 

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Gun ex-Cobra Pro Kit 300
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gun-ex Cobra Pre Kit 300. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Gun-ex Cobra Pre Kit 300.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ