AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

GymBeam Ca-Zn-Mg, 60 tabletta

Termékkatalógus
GymBeam Ca-Zn-Mg, 60 tabletta
4,7 24 értékelés
Ásványi anyag - kalcium, cink és magnézium ásványi anyag komplex, nélkülözhetetlenek a szervezet megfelelő működéséhez. Ezek az alapvető ásványi anyagok szükségesek az egészséges csontok és fogak, a normál izomműködés és izomösszehúzódás, valamint a normál energia-anyagcsere biztosításához. Elősegítik a megfelelő véralvadást, szabályozzák a vérnyomást és a koleszterinszintet. Javítják az alvást, hozzájárulnak a fáradtság és a kimerültség csökkentéséhez, erősítik az immunrendszert és az idegrendszert.
1 890 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SPTgym190 Termékszám:  8588006751468 Gyártó honlapja:
GymBeam Ca-Zn-Mg, 60 tabletta 1 890 Ft Szállításra kész > 20 db
Vásárlás

GymBeam Ca-Zn-Mg, 60 tabletta

A Ca-Zn-Mg ásványi anyagok - kalcium, cink és magnézium - kombinációja, amelyek elengedhetetlenek a szervezet megfelelő működéséhez. Ezek az alapvető ásványi anyagok szükségesek az egészséges csontozathoz, a normális izomműködéshez és a megfelelő véralvadáshoz.

Összetevők

A kalcium az egyik legfontosabb ásványi anyag a szervezetben, a fogak és a csontok építőköve. Lassítja a csontvesztést, csökkenti a törések kockázatát, véd az ízületi fájdalmak, a reumás ízületi gyulladások és a csontelváltozások ellen. Részt vesz a sejtműködésben, az izomösszehúzódásban, az idegimpulzusok továbbításában és a véralvadásban. Csökkenti a vérnyomást, javítja a gyógyulást, hozzájárul a normál energia-anyagcseréhez és a megfelelő izomműködéshez, beleértve a szívet is. Nyugtatja az idegeket, véd az álmatlanság, idegesség ellen, és egészségesen tartja a bőrt.

A magnézium az egyik legfontosabb sejten belüli ásványi anyag, és számos testi funkcióban játszik fontos szerepet, többek között a fogképzésben, a csontképzésben és az izomösszehúzódásban. Segít megőrizni a fogak egészségét, védi a fogzománcot és növeli a fogszuvasodással szembeni ellenálló képességet. Fontos az idegek számára, továbbítja az idegimpulzusokat, sőt javítja a memóriát és az ítélőképességet. Pozitívan befolyásolja az emésztést, szabályozza a koleszterinszintet, szabályozza a pajzsmirigy működését, szabályozza a vérnyomást és javítja a szívműködést. Ezenkívül javítja az alvást, hozzájárul a fáradtság és a kimerültség csökkentéséhez, a normális energia-anyagcseréhez és a normális izomaktivitáshoz.

A cink a szervezet minden sejtje számára nélkülözhetetlen - az izmokban koncentrálódik, Csontok, bőr, vesék, hasnyálmirigy, a szemedben, férfiaknál a prosztatában. Fontos szerepet játszik a kollagén, a fehérje, az inzulin szintézisében, és támogatja a pajzsmirigyhormonok termelődését. Csökkenti a vér koleszterinszintjét, biztosítja a reproduktív szervek megfelelő működését - növeli a férfiak tesztoszteron- és spermatermelését is. Erősíti az immunrendszert, növeli a fertőzésekkel szembeni ellenállóképességet, és megelőzi az influenzát. A körmökre is pozitívan hat, haj és bőr, elősegíti a sebgyógyulást, aktívan védi a sejteket a szabad gyökök és az oxidatív stressz ellen, csökkenti a gyulladás kialakulását, ekcéma és különböző bőrbetegségek.

Összetétel

Kalcium-karbonát, kalcium-hidrogén-foszfát, magnézium-oxid, térfogatnövelő anyag (mikrokristályos cellulóz), L-glutaminsav, csomósodásgátló (magnézium-sztearát), vízmentes réz-szulfát, cink-oxid, szilícium-dioxid, nátriumtetraborát, bevonóanyagok (hipromellóz, hidroxipropil-cellulóz, módosított keményítő, közepes láncú trigliceridek, talkum).

Paraméterek

Tulajdonságok
Vegán Kész!
Max. tárolási hőmérséklet
25 °C Kész!
Tartalmazott hatóanyagok
Magnézium, Kalcium, Cink Kész!
Hatás
Immunerősítésre, Fáradtság és kimerültség esetén Kész!
Támogatott szervek
Izmok Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Vegán Kész!

Tárolási hőmérséklet

Max. tárolási hőmérséklet
25 °C Kész!

Tartalmazott hatóanyagok

Tartalmazott hatóanyagok
Magnézium, Kalcium, Cink Kész!

Hatás

Hatás
Immunerősítésre, Fáradtság és kimerültség esetén Kész!
Támogatott szervek
Izmok Kész!

Rendeltetés

Kinek
Felnőtteknek Kész!

Forma

Forma
Tabletta Kész!

Csomagolás

Tabletták/kapszulák száma
60 Kész!
Tok
Tárolóedény Kész!

Típus

Típus
Ásványi anyagok Kész!

Ásványi anyagok

Ásvány típusa
Magnézium, Cink, Kalcium, Multiminerális Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GymBeam Ca-Zn-Mg, 60 tabletta Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GymBeam Ca-Zn-Mg, 60 tablet. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GymBeam Ca-Zn-Mg, 60 tab..
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ