Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

GymBeam ZMB6 120 kapszula

Termékkatalógus
GymBeam ZMB6 120 kapszula
4,7 15 értékelés
Ásványi anyag - fontos ásványi anyagok és vitaminok kombinációját tartalmazza, cink, magnézium és B6-vitamin, felgyorsítja a regenerációt, növeli a tesztoszteron szintet, elősegíti a fehérjeszintézist, növeli az erőt és az állóképességet, javítja az alvást, pótolja az elektrolitokat, 120 kapszula csomagonként
2 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SPTgym328 Termékszám:  8588006485417 Gyártó honlapja:
GymBeam ZMB6 120 kapszula 2 990 Ft Szállításra kész > 10 db
Vásárlás

GymBeam ZMB6 120 kapszula

A ZMB6 egy természetes étrend-kiegészítő, amely fontos ásványi anyagok és vitaminok, a cink, a magnézium és a B6-vitamin kombinációja. Ez a természetes és 100% -ban klinikailag bizonyított étrend-kiegészítő a tesztoszteronszint és az erő növelésére szolgál. Mint tudjuk, az izomszövet csak akkor tud növekedni és regenerálódni, ha a szervezet anabolikus állapotban van. A ZMB6 elősegíti az anabolizációt, így támogatja a száraz izomtömeg általános növekedését. A kutatások azt is kimutatták, hogy a ZMB6 napi szedése növeli mind a teljes, mind a szabad tesztoszteronszintet, IGF-1 növekedési hormon szintet, nő az izomerő, a plazma cink- és magnéziumszint, javul az alvás minősége. A GymBeam ZMB6 étrend-kiegészítő csomagban 120 kapszula található. 

A cink támogatja a DNS-szintézist, a savalapú anyagok megfelelő anyagcseréjét, a szénhidrát- és mikrotápanyagcserét, a kognitív funkciókat, és hozzájárul a termékenységhez és a nemzéshez. A zsírsavak anyagcseréjében is fontos szerepet játszik, és ismert arról, hogy elősegíti a haj, a köröm és a bőr egészséges növekedését. Ezenkívül védi a sejteket az oxidatív stressztől, javítja a látást és fenntartja a tesztoszteronszintet. 


A magnézium pozitívan befolyásolja a fogak egészségét, a verejtékezés során kimosódó elektrolitok egyensúlyát, valamint az idegrendszer megfelelő működését. A B6-vitamin nélkülözhetetlen az elektrolitok képződésében és a hormonális folyamatok szabályozásában.


A cink és a magnézium kombinációja támogatja a normál fehérjeszintézist, jó állapotban tartja a csontokat, és fontos szerepet játszik a sejtosztódásban. A cink és a B6-vitamin támogatja az immunrendszer megfelelő működését. A magnézium és a B6-vitamin csökkenti a fáradtságot és a kimerültség érzését, elősegíti az energiatermelést az anyagcserén keresztül és a mentális folyamatok megfelelő működését. Ezek mind szükséges folyamatok nemcsak az egészségügy, hanem a minőségi képzés szempontjából is.


ZMB6 és előnyei:

  • felgyorsítja a regenerációt
  • növeli a tesztoszteron szintet
  • elősegíti a fehérjeszintézist
  • növeli az erőt és az állóképességet
  • javítja az alvást
  • feltölti az elektrolitokat
  • biztonságos és tiszta 100% természetes termék
  • könnyen használható és lenyelhető

Kinek ajánljuk a ZMB6-ot? 
A ZMB6 minden olyan sportoló számára készült, aki jobb erőnlétet és izomnövekedést szeretne elérni. Igaz, hogy a legtöbb sportoló cink-, magnézium- és B6-vitaminhiányban szenved, ami bizonyára nem hat pozitívan egyetlen testépítőre sem. Ez a hiány tükröződött az izomzat izomerejében és teljes munkaképességében, amely egyenes arányban csökken e kombináció hiányával. A termék férfiak és nők számára készült, nincs mellékhatása. 

Adagolás:
Vegyél be naponta két kapszulát. 

A hatóanyagok két kapszulában / RHP*:
Magnézium - 376 mg / 100,3%
Cink - 20 mg / 200 %
B6-vitamin / piridoxin-hidroklorid) - 7 mg / 500 %
*napi referencia-beviteli érték

Figyelmeztetés:
Étrend-kiegészítő! Ne lépd túl az ajánlott napi adagot. A termék nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet. A termék nem ajánlott gyermekek, terhes és szoptató nők számára. 

Tárolás:
Kisgyermekek elől elzárva tartandó. Száraz helyen, 25°C alatti hőmérsékleten tárold. Védd a fagytól és a közvetlen napfénytől. 



Összetétel

Magnézium-oxid, magnézium-citrát, Cink-oxid, B6 vitamin (piridoxin-hidroklorid), térfogatnövelő anyag (mikrokristályos cellulóz), csomósodásgátló (magnézium-sztearát), zselatin kapszula

Paraméterek

Max. tárolási hőmérséklet
25 °C Kész!
Hatás
Fáradtság és kimerültség esetén, Jobb sportteljesítményért Kész!
Kinek
Felnőtteknek Kész!
Forma
Kapszula Kész!
Tabletták/kapszulák száma
120 Kész!

Tárolási hőmérséklet

Max. tárolási hőmérséklet
25 °C Kész!

Hatás

Hatás
Fáradtság és kimerültség esetén, Jobb sportteljesítményért Kész!

Rendeltetés

Kinek
Felnőtteknek Kész!

Forma

Forma
Kapszula Kész!

Csomagolás

Tabletták/kapszulák száma
120 Kész!
Tok
Tárolóedény Kész!

Típus

Típus
Ásványi anyagok Kész!

Vitaminok

Vitamin típusa
B-vitamin Kész!
B-vitamin
B6 (piridoxin) Kész!

Ásványi anyagok

Ásvány típusa
Magnézium, Cink Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GymBeam ZMB6 120 kapszula Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GymBeam ZMB6, 120 kapslí. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GymBeam ZMB6 120 kapsúl.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ