Shop roku Akvizice ApF HU

Haibike Xduro FullLife 5.0 M/45 cm (2017)

Termékkatalógus
Haibike Xduro FullLife 5.0 M/45 cm (2017)
Elektromos kerékpár - 500Wh 11-R NX 17 HB BCXI fehér/titánium/türkiz, váz mérete: 45
Kód:  SPTms2951 Termékszám:  4054624066023
Haibike Xduro FullLife 5.0 M/45 cm (2017) Megszűnt

Haibike Xduro FullLife 5.0 M/45 cm (2017)

Unod már a lovaglás egy klasszikus mountain bike? Miért nem veszi a csúcs elektromos kerékpár? Még egy elektromos potrénujete kapsz alakú, de a megtett kilométerek számát jóval magasabb lesz, és természetesen elsajátította a terep és dombok mersz klasszikus kerékpár. Haibike XDURO FullLife 5.0 kifinomult elektromos kerékpárok női modell központi motoros hajtás és a vezérlő egység, amely kiértékeli minden második keresztül integrált szenzorok és több ezer értékek optimalizálja a motor teljesítményét és foka az.

Legfontosabb jellemzők

  • Összteleszkópos alumínium keret
  • Vezérlés kijelzőn keresztül Bosch Intuvia
  • Zárható Suntour villával levegő Aion LO-R
  • központ meghajtó
  • Több vezetési módok
  • Erőteljes 500Wh akkumulátor
  • Magura hidraulikus fékekkel MT4

High-end komponensek

Mountain elektrokolo Haibike XDURO 5,0 FullLife figyelmet az első pillantásra kifinomult design és celoodpruženým alumínium keret. Az Ön biztonsága érdekében, vigyázzon hidraulikus Magura MT4 hamarosan. Van egy Sram hátsó váltó 11 fogaskerekek, így a vezetés a változatos terep lesz teljesen zökkenőmentes. Esőkabátok Schwalbe Nobby Nic Performance könnyedén veszi mind gyökerei az erdőben, és a megerősített utak, amelyek ideális feltételeket biztosítanak a kényelmes utazást.

Center meghajtó Bosch

A motor teljesítménye optimalizált köszönhetően nagy pontosságú értékeket több érzékelő - hajtókar forgásérzékelő, nyomaték érzékelő pedálerő és sebességmérő.Így mindig kéznél van rengeteg energiát - a motor képes elérni a maximális nyomaték 60 Nm. Előnyösen központ meghajtó, hogy a súlya egyenletesen oszlik, és a súlypont is viszonylag alacsony. Ezek a jellemzők a már meglévő kiváló úttartás az egész kerek. Normál üzemmódban a motor sebessége eléri a 25 km / h. Bizonyos módosításokkal utazhat sebessége akár 45 km / h. Kolo akkor gond nélkül használhatja ki van kapcsolva segíti.

Elemek a fejlett technológiák

Bosch akkumulátorok kapacitása 500 Wh van elhelyezve a keret, ahol is fel lehet tölteni, vagy lehet eltávolítani, és töltse le a motort. Bosch akkumulátor között az akkumulátorok legkönnyebb a piacon, és ezért lehetséges volt, hogy elérjék a kis súlyú a kerék. Természetesen van a hosszú élettartam, főként a BMS (Battery Management System) tábla, amely előírja, hogy megvédje az akkumulátort a túlmelegedéstől, rövidzárlatot, túltöltést, vagy még azelőtt kanyargós feszültségesés például. időszakoApproxan használaton kívüli.

A tartomány az akkumulátor lehet akár 200 km ideális feltételek a legalacsonyabb szintű támogatás. Oneszerű használat, egy áttekintést a tartomány és egyéb Ön által megadott intuitív kijelző háttérvilágítással Intuvia található a bal oldalon a kormány. Ezen a képernyőn akkor is meg a mértékét támogatás 5 lépcsőben. Én jól jön funkciók, mint például ciklus számítógépek pillanatnyi, maximális és átlagsebesség, teljes és a napi vezetési távolság, vezetési idő és óra. Beépített USB lehetővé teszi a töltés a mobil eszközök.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Haibike Xduro FullLife 5.0 M/45 cm (2017)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Haibike Xduro FullLife 5.0 M/45 cm (2017). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Haibike Xduro FullLife 5,0 M / 45 cm (2017).
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ