Shop roku Akvizice ApF HU

Hannspree 10.1 HD T76B

Termékkatalógus
Hannspree 10.1 HD T76B
4,0 1 értékelés
Tablet 10.1 "1024x600 TN, MT 8127 QuadCore processzor 1,3 GHz-es Cortex-A7, 1 GB RAM, belső memória 8 GB MicroSD 32 GB-ig, 2 megapixeles hátsó kamera + elöl 0.3 Mpix, GPS, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, HDMI kimenet, Micro USB, 5000 mAh-s akkumulátor, Android 5.1
Kód:  HAN0310a3e5 Termékszám:  SN1AT76B Gyártó honlapja:

Hannspree 10.1 HD T76B

Hannspree 10,1 T76B egy erőteljes tabletta napi használatra, amely könnyen helyettesíti a kis laptop. Hála a modern, nagy kapacitású akkumulátor lenyűgöző akkumulátor egy feltöltéssel, miközben a rendkívül alacsony tömeg és a gyakorlati méreteket. Az új operációs rendszer használata még kényelmesebb, finomabb és felhasználóbarát funkciók menteni egy csomó időt lehet szentelni jobb szórakozás.

legfontosabb jellemzői

  • Nagy teljesítményű hardver és funkciók TRIM fut lényegesen gyorsabban tabletta
  • A nagy kijelző, hogy élvezze a legkisebb részletek
  • Két kamera lehetővé teszi, hogy képeket és kommunikálnak videohívások
  • Köszönhetően a kis súly nagyon könnyen terjed
  • Vezérlése több ujjat egyszerre nagyban megkönnyíti a munkát

Nagy teljesítményű és nagy kijelző

Továbbfejlesztett számítási teljesítmény biztosítja négymagos processzor órajel 1,3 GHz és 1 GB RAM-mal. Együtt az innovatív funkció TRIM, amely optimalizálja a belső flash memória, a szállítás akár 30% -os fordulatszám-futás tabletta, mint az előző generációs modell. Élvezze a legújabb játékok futtassa a legigényesebb alkalmazásokhoz és zökkenőmentesen lejátszani a nagy felbontású videó. Véleményüket beszerezni hihetetlenül finom, részletes és élénk színes kijelző finom felbontású. Amellett, hogy egy nagy kép teljesítmény kiemelkedik a tökéletes választ, hogy megérintse, amely kezeli, így akár öt egyszerre. Működési a tabletta, így nagyon intuitív és könnyen használható.

Csatlakoztassa, amire szükség van

Használati tulajdonságok tabletta tovább növeli a kiváló csatlakozási lehetőségeket. A beépített WiFi antenna, hogy az internet, majd csatlakoztassa a Bluetooth vezeték nélküli perifériák, például egér és billentyűzet. Ezek szolgálnak más fejlett USB OTG szabványt. Kiváló minőségű video átviteli nagy területen szerez szabványos HDMI csatlakozó.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hannspree 10.1 HD T76B
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hannspree 10.1 HD T76B. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hannspree 10.1 HD T76B. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hann 10.1 HD T76B. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hann 10.1 HD T76B.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ