AlzaBoxy Q1 Shop roku

Sony HDR-CX625B

Termékkatalógus
Sony HDR-CX625B
4,0 1 értékelés
Digitális videókamera - családi, CMOS érzékelő, érzékelő felbontása 2,29 Mpx, 30× optikai ZOOM, 2,95" kijelző, optikai képstabilizátor, max. videófelbontás Full HD (1920 × 1080), max. felvételi frekvencia 60 fps, térbeli videó hangbeállítás, micro SD, micro SDHC, micro SDXC és Memory Stick Micro memóriakártyával kompatibilis, max. SD kártya méret 256 GB, támogatott formátumok H.264 és MPEG, HDMI kimenet, Wi-Fi, töltőkábel/adapter a csomagban, tápellátás típusa akkumulátor
Kód:  OT117c32 Termékszám:  HDRCX625B.CEN Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sony HDR-CX625B

Szeretnéd életed fontos eseményeit megörökíteni? A(z) SONY digitális videókamera Full HD minőségben (1920 x 1080) képes a videofelvételeket rögzíteni, ami elég jó ahhoz, hogy egy hagyományos TV képernyőn élvezhető legyen. Maximális felbontás mellett 60 képkockát rögzít másodpercenként. A(z) Sony HDR-CX625B optikai zoomja 30×, így távolabbi tárgyakra is rá lehet vele közelíteni. Ha sztatív nélkül videózol, bírni fogod a beépített optikai képstabilizátort. A felvétel gyorsabb mozdulatoknál sem mosódik el. Az elkészült felvételek a digitális videókamera micro SD, micro SDHC, micro SDXC és Memory Stick Micro típusú memóriakártyájára menthetők el, de szükség esetén a(z) 0 MB kapacitású belső memória is szolgálhat tárhelyül. A(z) SONY által támogatott videoformátumok: H,264 és MPEG.

A(z) Sony HDR-CX625B digitális kamera lényegesebb tulajdonságai

  • Egy digitális videókamera a csodás élmények megörökítésére
  • Optikai zoomja 30×
  • Full HD (1920 × 1080) minőségben készít videofelvételeket
  • A kész felvételek a(z) 0 MB belső memóriában tárolódnak, de az adatok micro SD, micro SDHC, micro SDXC és Memory Stick Micro típusú kártyára is elmenthetők
  • A(z) SONY digitális videókamera HDMI slottal rendelkezik
  • A(z) Wi-Fi csatlakozókkal könnyen összekapcsolható más elektronikai eszközökkel
  • A kijelző képátlója 2,95"
  • Az érintőképernyő leegyszerűsíti a videofelvételek készítését
  • A(z) Sony HDR-CX625B hatékony képstabilizáló rendszert kapott
  • Arcfelismerő rendszerével egyszerűbb a videózás
  • A kamera szett tartalma: töltőkábel/adapter
  • Súlya nem több mint: 360 g
  • A(z) SONY műhelyében készült kamera méretei: 5,75 × 6,6 × 13,05 cm

A(z) Sony HDR-CX625B digitális videókamera csatlakoztatási lehetőségei

A(z) 2,95" kijelző lehetővé teszi a kompozíció és a praméterek beállítását. Az érintőképernyő leegyszerűsíti a felvételek készítését. Csatlakozói nagy fontossággal bírnak. A(z) Sony HDR-CX625B egy HDMI kábelen keresztül kapcsolható a TV-hez. A(z) SONY berendezésének súlya 360 g, így viszonylag könnyű modell. Nagy előnye, hogy könnyű szállítani.

Paraméterek

Típus és működés

Típus
Családi Kész!
Jellemzők
Optikai képstabilizátor, Arcfelismerés, Érintéses vezérlés, Vezeték nélküli Kész!

Videó paraméterei

Kimenetek

Audio/Video
HDMI Kész!
Adat interfészek
Wi-Fi Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor megjelölése
Sony NP-FV50 Kész!
Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!

Méretek és tömeg

Tömeg
360 g Kész!
Szélesség
5,75 cm Kész!
Magasság
6,6 cm Kész!
Mélység
13,05 cm Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Csomagolás tartalma

Csomag tartalma
Töltőkábel/adapter Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony HDR-CX625B Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony HDR-CX625B. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony HDR-CX625B. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony HDR-CX625B. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony HDR-CX625B.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ