Hatchimals Csillogó Penguela

Termékkatalógus
Hatchimals Csillogó Penguela
4,4 11 értékelés
Interaktív játék - alkalmas 5 éves kortól, plüss
Kód:  HRAjd1648 Termékszám:  778988515334

Hatchimals Csillogó Penguela

Varázslatos Hatchimals Csillogó Penguela plüssjáték. Csomagold ki a vidám kis tojást benne az új barátoddal, gondoskodj róla, törődj vele és figyelj rá! Amikor a héj belsejében megvilágosodik a szeme, akkor itt a megfelelő idő, hogy az új barátod kikeljen. Interaktív játék, amely majdnem úgy viselkedik, mint egy élő állat, a gyermek nem csupán játszik vele, hanem megtanul gondoskodni is kis barátjáról. A Hatchimals játék a stressz ellen is jó, kommunikál a gyermekkel, figyelmet és törődést igényel. Olyan játék, amit nem lehet megunni.

A lila Hatchimals Csillogó Penguela főbb jellemzői

  • A Hatchimals egy interaktív játék 2-az-1-ben
  • A csomagolás tartalmaz egy tojást és egy plüssjátékot
  • A tojásban a két Hatchimals Penguela egyike található
  • Majdnem olyan, mint egy élő kisállat
  • Beszél, táncol, járkál
  • Játszik, beszél a gyerekkel, világít a szeme
  • Tanítja a gyerekeket a szőrös Hatchimals életéről és elégedettségéről való gondoskodásra
  • A plüss játék antistressz hatású
  • Egy játék, amit nem unsz meg
  • Alkalmas 5 éves kortól

A Hatchimals Penguela majdnem olyan, mintha élne

Simogasd meg a tojást, és kibújik belőle az egyik Hatchimals azok közül, akik a csomagoláson látszanak. Eljön az idő, amikor a gyermek gondoskodik kis barátjáról, aki úgy fejlődik, mint egy igazi házikedvenc. Ez a kedves kis játék gondozást és szeretetet igényel, amit a szeme ragyogásával jutalmaz. Tanítsd meg kis barátodat járni, táncolni, játszani vagy beszélni, mindent meg fog ismételni utánad. A játékot a hátára is fektetheted, meghallgathatod a szívverését, vagy megpróbálhatsz kopogtatni neki, ő vissza fog kopogtatni. Minden alkalommal, amikor idősebb lesz, felhangzik egy vidám születésnapi dal.

Interaktív plüss Hatchimals Penguela

Nem csak játszhatsz és élvezheted kis barátoddal a szórakozást, de megtanulod azt is, hogyan kell gondoskodni róla. Ez a Hatchimals interaktív plüssjáték nem csak egy játék, hanem egy olyan segédeszköz is, amely segíti a gyermek fejlődését, hiszen gondoznia kell egy kisállatot, amely majdnem olyan mint egy élő. 5 éves kor feletti gyermekek számára alkalmas.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hatchimals Csillogó Penguela Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hatchimals Třpytivá Penguela. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hatchimals Trblietavá Penguela. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hatchimals Glitzernde Penguela. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hatchimals Glitzernde Penguela.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ