Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

HERCULES WAE Outdoor Rush

Termékkatalógus
HERCULES WAE Outdoor Rush
Bluetooth hangszóró - hordozható, Bluetooth 3.0, 2x 2W RMS, FM rádió, IP67 vízálló, ellenáll a sós víznek is, USB kábel, az akkumulátor üzemideje akár 12 óra
Kód:  HER013h Termékszám:  4780832

HERCULES WAE Outdoor Rush

Nem tudod elképzelni az életed zene nélkül, és bárhová is mégy, szeretnéd mindig élvezni a kedvenc zenéidet? Ezzel a vezeték nélküli Bluetooth hangszóróval ez nem lesz probléma. A készülék hordozható, és akkumulátora hihetetlen módon akár tizenkét órán át üzemképes marad. Modern kialakítását a magas színvonalú kivitelezés teszi teljessé, ráadásul a hangszóró por-, víz- és ütésálló.

A készüléket számos tesztnek vetették alá, és kiérdemelte az IP67-es tanúsítványt, amely garantálja, hogy a hangszóró még a legzordabb körülményeknek is ellenáll. A készülék annyira strapabíró, hogy akkor is működőképes marad, ha 30 percig 1 m mély vízbe merítik. Speciális korrózió elleni védelme miatt még a sós tengervíz sem tehet benne kárt. Ennél ellenállóbb már nem is lehetne.

Főbb jellemzői

  • Minőségi kivitelezés és modern design
  • Hosszú, akár 12 órás akkumulátor-élettartam
  • Li-ion akkumulátor memóriaeffektus nélkül
  • IP67 tanúsítvány (víz-, ütés- és porálló)
  • Beépített FM rádió és line-in bemenet
  • Kristálytiszta hangzás
  • Töltheted róla a mobiltelefonod
  • Állítható csuklópánt és nyitókulcs a vízzáróhoz
  • Rögzítőpánt

Mindig veled

A terméket kifejezetten az adrenalinfüggő, aktív emberek számára tervezték, akik így a kedvenc zenéiket is magukkal vihetik bárhová. A hangszóró könnyen, néhány pillanat alatt párosítható a mobiltelefonnal, tablettel vagy laptoppal. Így ha a kedvenc dallamaid is veled lehetnek, szabadabbnak érzed majd magad, mint valaha.

A maximális egyszerűség és kényelem érdekében a készülék tervezői a hangszórót hangerőszabályzó, előre- és hátraléptető, szünet és ismétlés gombokkal is felszerelték, így a kezelése még egyszerűbb. Legyél bárhol, akár a strandon, korcsolyázás vagy kerékpározás közben, ez a hangszóró elkísér majd bárhová.

A csomag tartalma:

  • Hangszóró
  • USB töltőkábel
  • Csuklópánt
  • Felhasználói kézikönyv
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HERCULES WAE Outdoor Rush
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HERCULES WAE Outdoor Rush. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HERCULES WAE Outdoor Rush. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hercules WAE Outdoor Rush. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hercules WAE Outdoor Rush.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ