Shop roku Akvizice ApF HU

Homedics FAC-500RGA kefe cserélhető fejjel

Termékkatalógus
Homedics FAC-500RGA kefe cserélhető fejjel
5 2 értékelés
Tisztítókészlet - cserélhető fejek, 5 cserélhető fej, rezgés kevésbé makacs szennyeződés eltávolítására, vízálló, zuhanyzás közben is használható, 2x AA elemes működés
Kód:  HOMCP005 Termékszám:  HMDFAC-500RGA Gyártó honlapja:
Homedics FAC-500RGA kefe cserélhető fejjel Megszűnt

Homedics FAC-500RGA kefe cserélhető fejjel

A Homedics FAC-500RGA tisztító készlet praktikus lesz minden hölgynek, akik szeretnék megőrizni bőrük tisztaságát és puhaságát, de nincs idejük és pénzük hosszadalmas és drága kozmetikai kezelésekre. A kefe egy rezgő móddal rendelkezik, amellyel rendkívül könnyű eltávolítani a szennyeződéseket, emellett 5 cserélhető fejet is adunk hozzá, amelyek segítségével különböző kihívásokkal is megbirkózol majd. A Homedics készüléket zuhanyzás közben is használhatod, hiszen teljesen vízálló.

A Homedics FAC-500RGA tisztító készlet főbb jellemzői

  • 5 különböző kefe a bőr egyszerű tisztításához
  • 5 fej - finom, közepes és durva kefével, ránceltávolító és szivacs
  • Vízálló eszköz, így zuhanyzás közben is használható
  • Elemes működés két AA elemmel
  • A Homedics tisztító készlet rezgő móddal is rendelkezik a bőr hatékonyabb tisztításához

Egy fej, teljes bőrápolás

A Homedics FAC-500RGA tisztító készlet egyik fő előnye, hogy rendkívül kompakt. Egyetlen apró, ergonomikus kialakítású készülékben egy egész bőrápoló készletet találsz. Egy klasszikus kefével megtisztíthatod arcbőrödet a mindennapi szennyeződésektől. A puha kefét az érzékenyebb területekre tervezték, mint például a szem és száj körüli területre. A durva kefe mélyen tisztítja a bőrödet és eltávolítja a szennyeződéseket a pórusokból. A ránceltávolító stimulálja a bőrödet és eltünteti a ráncokat. Végül, az arcbőröd megtisztítása után a szivacssal felviheted a hidratálókrémet, amely táplálja és megnyugtatja a bőrödet.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Homedics FAC-500RGA kefe cserélhető fejjel
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Homedics FAC-500RGA. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Homedics FAC-500RGA. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Homedics FAC-500RGA Reinigungsbürste mit austauschbaren Köpfen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Homedics FAC-500RGA Reinigungsbürste mit austauschbaren Köpfen.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ