30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

Homematic IP esőérzékelő - HmIP-SRD

Termékkatalógus
Homematic IP esőérzékelő - HmIP-SRD
Érzékelő A kültéri használatra szánt vezeték nélküli esőérzékelő (HmIP-SRD) a Homematic IP intelligens otthoni rendszer része. A nagy időjárás- és időjárásálló érzékelő más Homematic IP eszközökkel együtt széleskörű alkalmazást kínál. A készülék a legkisebb eső- vagy hóesést is érzékeli, majd továbbítja az információt a központi egységnek (HmIP-HAP) és a csatlakoztatott Homematic IP eszközöknek, amelyek egy előre meghatározott konfiguráció szerint reagálnak.
63 590 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  Home22_37 Termékszám:  HmIP-SRD Gyártó honlapja:
Homematic IP esőérzékelő - HmIP-SRD 63 590 Ft Szállításra kész 2 db
Vásárlás

Homematic IP esőérzékelő - HmIP-SRD

A kültéri használatra szánt vezeték nélküli esőérzékelő (HmIP-SRD) a Homematic IP okosotthon rendszer része.A rossz időjárásnak és időjárási hatásoknak ellensálló érzékelő más Homematic IP eszközökkel együtt széleskörű alkalmazást kínál.A készülék a legkisebb eső- vagy hóesést is érzékeli, majd továbbítja az információt a központi egységnek (HmIP-HAP) és a csatlakoztatott Homematic IP eszközöknek, amelyek egy előre meghatározott konfiguráció szerint reagálnak.

HmIP-SRD esőérzékelő funkciók

  • Eső és hóesés érzékelése
  • Integrált automatikus fűtés a felületi nedvesség megszüntetésére
  • Vezeték nélküli kommunikáció titkosított protokollon keresztül
  • Google Home és Home Connect Plus támogatás

Használat

A készüléket elsősorban kültéri használatra tervezték, de beltéri körülmények között is használható (üvegházak, télikertek stb.).Az eső- és hóesésérzékelő érzékelő nagy felületű integrált érzékelővel rendelkezik, amely nagyon érzékeny a legkisebb mennyiségű esőcseppre vagy hópehelyre.A megbízható érzékelés érdekében a szenzor érzékenysége szabadon beállítható a Homematic IP mobilalkalmazásban a körülményektől és a helytől függően.A készülék integrált intelligens fűtőrendszerrel rendelkezik, amely biztosítja az érzékelő felület gyors száradását, miközben állandó feltételeket biztosít a csapadék észleléséhez.Így elkerülhetők a gyors időjárás-változások (télen fagy, tavasszal és nyáron jég vagy harmat) miatti funkcionális korlátozások.A vezeték nélküli kommunikáció lehetővé teszi az érzékelő variálható felszerelését kültéri környezetben szinte bárhol, ahol csak a helyi vezetékes áramellátást kell biztosítani egy külső tápegységen keresztül.Más Homematic IP eszközökkel kombinálva, mint például a redőnyök vagy napellenzők vezérlésére szolgáló működtetők, az okosotthoni rendszer automatizálható, különböző típusú forgatókönyveket állíthatsz be, és ugyanakkor alkalmazkodik a csapadék észlelésének aktuális feltételeihez.A készülék nagyon hatékonyan kiegészítheti a Homematic IP meteorológiai szenzorokat (HmIP-SWO-x), amelyeket időjárás-figyelésre és előrejelzésre terveztek, közvetlen kapcsolattal az automatizáláshoz és az objektum egyedi vezérléséhez.Az IP44 fröccsenésálló kialakítás és a -20 °C és +55 °C közötti működési hőmérséklet-tartomány a legnehezebb körülmények között is megbízható működést biztosít.

A rendszer működése

Az esőérzékelő (HmIP-SRD) és a központi egység (HmIP-HAP) vezeték nélküli összeköttetése lehetővé teszi az átfogó Homematic IP okosotthon rendszer kényelmes beállítását és vezérlését, mindössze egy intuitív, okostelefonokra tervezett alkalmazással (Android és iOS rendszerre).A mobilalkalmazás lehetővé teszi az azonnali reagálást az okosotthon rendszer üzeneteire és riasztásaira, és összekapcsolja az összes Homematic IP eszközt egy ingyenes, korlátlan felhőn keresztül, amely lehetővé teszi a rendszer beállítását és vezérlését a világ bármely pontjáról, a fontos információk és frissítések átvitelét az eszközök szoftveréhez és firmware-éhez, valaminta Homematic IP alkalmazásból a konfigurációs és működési parancsok továbbítását az egyes okosotthoni eszközökhöz.

A csomag tartalma

  • 1× esőérzékelő
  • 2× rögzítő konzol
  • 1× Torx kulcs
  • Szerelési anyag
  • Használati utasítás

Telepítés és áramellátás

Kompakt méretének és vezeték nélküli kommunikációjának köszönhetően az érzékelő egyszerű telepítést tesz lehetővé, mindössze a szükséges tápkábel csatlakoztatásával.A felszerelési csomag tartalmazza a rögzítőanyagot (tiplik, csavarok, kötőelemek).Alternatívaként a készülék falra vagy oszlopra is felszerelhető.Az esőérzékelőt egy különálló külső AC vagy DC tápegység táplálja (nem tartozék).


Paraméterek

Összehasonlít
Mérési értékek
Csapadék Kész!
Tulajdonságok
Kábeles érzékelő Kész!
Csatlakoztatás
Rádióhullámok Kész!
Használat
Időjárás figyelés Kész!
Támogatott OS
Android, iOS Kész!

Tulajdonságok

Mérési értékek
Csapadék Kész!
Tulajdonságok
Kábeles érzékelő Kész!

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás
Rádióhullámok Kész!

Használat

Használat
Időjárás figyelés Kész!

Kapcsolódás

Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Tápellátás
Hálózati Kész!

Tulajdonságok

Működés
Központi egységgel Kész!

Detektor típua

Jelzőrendszer típusa
Csapadék Kész!

Elhelyezés

Rendeltetés
Kültéri, Beltéri Kész!

Használat

Használat
Világításhoz, Riasztóhoz Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Homematic IP esőérzékelő - HmIP-SRD Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Homematic IP Senzor deště - HmIP-SRD. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Homematic IP Senzor dažďa – HmIP-SRD.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ