30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

Homematic IP fali termosztát Basic

Termékkatalógus
Homematic IP fali termosztát Basic
5 2 értékelés
Okos termosztát - szobai, Rádióhullámok csatlakozás, okos, programozható, digitális, 3 V bemeneti feszültség, háttérvilágításos kijelző, tervezés és hőmérséklet-érzékelő, Android és iOS támogatás, akkumulátoros töltés
20 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  Home22_04 Termékszám:  HmIP-WTH-B
Homematic IP fali termosztát Basic 20 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Homematic IP fali termosztát Basic

Homematic IP fali termosztát Basic - HmIP-WTH-B

Az intelligens, vezeték nélküli, programozható Basic fali termosztát lehetővé teszi az idővezérelt helyiséghőmérséklet-szabályozást a Homematic IP sorozat HmIP-eTRV termosztátfejével vagy a HmIP-FAL padlófűtéses működtetőkkel együtt. Rádióhullámokon keresztül történő csatlakozás, vezérlés Android és iOS alkalmazáson keresztül cseh, angol és más nyelveken. Működhet önállóan a Homematic IP Basic elemekkel kombinálva a fűtés vezérlésére, vagy egy Homematic IP okosotthoni rendszer részeként. 

Basic fali termosztát a Homematic IP okosotthon-rendszerhez

A megfelelő beltéri hőmérséklet nagyban befolyásolja, hogy jól érzed-e magad otthon vagy az irodában. A hagyományos termosztátok mára már nem megfelelő megoldássá váltak, mivel nem képesek optimalizálni az egyéni igényeidet. Ez csak egy a sok ok közül, amiért érdemes beszerezni a Homematic IP Basic HmIP-WHT-B intelligens termosztátokat a fűtés automatizálásához. A Homematic IP intelligens otthoni rendszer részeként a készüléket a mobilalkalmazás segítségével vezérelheted, és örömmel fogod venni, hogy a felhasználói adatok biztonsága érdekében mindenkommunikáció titkosításra került Németországban található szervereken.


  • A fűtés konfigurálása és szabályozása otthonában akár 30%-kal csökkenti a költségeket.
  • Hangvezérlés a Google Assistant és az Amazon Alexa segítségével.
  • Egy pár AA elemmel működik, amelyek élettartama körülbelül 5 év.
  • Kísérő Homematic IP mobilalkalmazás.
  • Biztonságos vezeték nélküli kommunikáció AES-128 titkosítással.
  • Egyszerű telepítés és beállítás a mobilalkalmazás segítségével.

Támogatja az autonóm működést központi egység nélkül


Úgy döntöttél, hogy az intelligens fűtésvezérlés és az azonnali energiamegtakarítás mellett teszed le a vokdos, de nem vagy biztos benne, hogy azonnal be akarsz-e fektetni egy okosotthoni rendszer elemeibe? Ha igen, akkor számodra a Homematic IP sorozathoz tartozó Basic HmIP-WTH-B termosztát az ideális megoldás! A Basic termosztátot egyszerűen a HmIP-eTRV-B termosztatikus radiátorfejjel és szükség esetén a HmIP-SWDM ablak- és ajtóérzékelővel kombinálva használhatod, amely az ablaknyitás érzékelésekor információt továbbít, így a termosztátfejautomatikusan csökkenti a radiátor melegvíz-ellátását. Amint becsukod az ablakot, a radiátor ismét elkezdi emelni a helyiség hőmérsékletét.

Rendszerforgalom

Ha később úgy döntenél, hogy ez a megoldás nem elegendő, akkor mindig nyitva tarthatod az okosotthon lehetőségeit. Elég, ha megvásárolod a HmIP-HAP központi egységet, és fokozatosan bővíted a rendszert más perifériákkal, és ezáltal a saját kívánságaid szerint alakíthatod ki okosotthonodat. A vezeték nélküli Basic HmIP-WTH-B fali termosztát LED kijelzővel intelligens módon szabályozza a fűtést és energiát takarít meg. A hőmérséklet-változás manuálisan változtatható, a Homematic IP vezeték nélküli termosztatikus fejek egyikével vezérelhető, vagy távolrólszabályozható és automatizálható a HmIP-HAP központi egységgel kombinált mobilalkalmazás segítségével.

Akár 30%-os megtakarítás az energiaköltségeken

A Homematic IP fali termosztátok a hagyományos termosztátokat helyettesítik, a helyiség hőmérsékletét és a fűtési folyamatot az egyéni igényeknek megfelelően szabályozzák, amely azonnali megtakarítást és akár 30%-os energiaköltség-csökkenést eredményez. Minden Homematic IP termosztát beépített hőmérséklet- és páratartalom-érzékelővel rendelkezik. Legfeljebb három állítható fűtési profil áll rendelkezésre: a hőmérséklet időintervallumokban szabályozható (naponta akár 6 fűtési fázis egyedileg szabályozható hőmérséklettel).

Egy intelligens fűtés- és hűtésszabályozási megoldás

A fali termosztát a fűtési és a hűtési műveleteket egyaránt vezérelheti. A beépített érzékelőknek köszönhetően lehetővé teszi a helyiség páratartalmának értékelését is, és így hatékonyan szabályozhatod a légkondicionálást vagy a szellőzést. A termosztát lehetséges alkalmazási területei közé tartozik a hőforrás közvetlen önálló vezérlése, vagy a hőmérséklet mérésére és beállítására szolgáló helyiségérzékelőként való felhasználás egy többzónás vezérlőrendszeren belül. A hőmérséklet-szabályozás automatikus, és a fűtés csak akkor üzemel, ha szükséges. Ahőmérséklet a gombok segítségével 0,5 °C-os lépésekben pontosan beállítható. A termosztát Boost funkcióval rendelkezik a helyiség gyors felmelegítéséhez, és 2,6″-es LED kijelzővel van ellátva az aktuális hőmérséklet és páratartalom kijelzéséhez.

Minden funkciót a központi egységgel együtt használhatsz

A rendszer akkor válik igazán kifinomulttá, ha a termosztátot, a Homematic IP intelligens termosztátfejet és a HmIP-HAP központi egységet kombinálják, ahol a rendszer összes funkciója teljes mértékben kihasználható, beleértve az intelligens fűtési előrejelzést a maximális energiamegtakarítás érdekében. A mobilalkalmazásban (Android és iOS rendszerre) akár több heti hőmérsékleti profilt, különböző napi hőmérséklet-emelési vagy -csökkentési módokat (naponként és helyiségenként) vagy számos speciális jeleneteket állíthatsz be.

A Homematic IP-t egy alkalmazás vezérli

A Homematic IP alkalmazásban minden a te kezedben van! Ingyenes, intuitív és világos. Az okostelefonos alkalmazással még a látszólag bonyolultnak tűnő konfigurációkat is néhány perc alatt kezelheted. A központi egységhez való csatlakoztatás után a központi egység a berendezés intelligens központjává válik, amely lehetővé teszi, hogy az egész okosotthonodat irányítsd és konfiguráld, akár otthon, akár a munkahelyeden, akár útközben. Az ingyenes mobilalkalmazás nem igényel regisztrációt, és Android és iOS okoseszközökre készült. Azért van itt, hogyfolyamatosan alkalmazkodjon a modern trendekhez, optimalizál és fejlődik a kívánságaid és igényeid szerint.

Hangvezérlés

A manuális vezérlés és a mobilalkalmazáson keresztüli távvezérlés mellett a Homematic IP okosotthon-rendszer, amelynek a fali termosztátok is részét képezik, hangvezérlési támogatást és kommunikációt is kínál a Google Assistant, az Amazon Alexa és a Home Connect Plus technológiával. Az eszközök közötti biztonságos, stabil és megbízható kommunikáció érdekében a rendszer saját, egyedi, titkosított biztonságú rádiótechnológiával rendelkezik, így ez az első olyan okosotthoni rendszer, amelynek protokollját, informatikai és adatbiztonságát rendszeresenteszteli és tanúsítja egy független szervezet, a VDE intézet.

Egyszerű telepítés néhány pillanat alatt

A Basic Homematic IP fali termosztát beszerelése nagyon egyszerű, és bárki elvégezheti. A vezeték nélküli kommunikáció és az akkumulátoros működés lehetővé teszi az egyszerű telepítést, kábelezés nélkül. Ez azt jelenti, hogy a termosztát bárhol a falra szerelhető vagy szabadon elhelyezhető a helyiségben, hogy a kívánt helyen mérje a helyiség hőmérsékletét.

A Basic (HmIP-WTH-B) Homematic IP termosztát legfontosabb jellemzői

  • Az autonóm működés támogatása más Basic Homematic IP vezeték nélküli perifériákkal kombinálva
  • Automatizált szobahőmérséklet-szabályozás azonnali megtakarítással és akár 30%-os energiaköltség-csökkenéssel
  • Állítsd be a hőmérsékletet 0,5 °C-os lépésekben a készülék vagy az alkalmazás gombjaival
  • A beállított és az aktuális hőmérséklet és a páratartalom kijelzése a 2,6"-os LED kijelzőn
  • Akár 3 állítható fűtési profil, 6 fázis és 13 váltás naponta
  • Boost funkció a szoba gyors felfűtéséhez
  • Magas biztonság az átfogó AES titkosításnak és a németországi szerver elhelyezésének köszönhetően
  • Vezeték nélküli tápegység két AA 1,5 V-os elemmel, akár 5 éves működésre is elegendő
  • Közvetlen párosítás akár 8 Basic (HmIP-eTRV-B) termosztátfejjel vagy ablak- és ajtóérzékelővel (HmIP-SWDM)
  • Hangvezérlés támogatása (Amazon Alexa, Google Assistant)
  • Home Connect Plus támogatás
  • Önállóan is használható, azonban az intelligens funkciók csak a HmIP-HAP központi egységgel együtt érhetők el
  • A csomag tartalma: 1× fali termosztát HmIP-WTH-B , 1x szerelőlemez (falra szerelhető), 2× alkáli AA elem, szerelőanyag, kézikönyv

Paraméterek

Összehasonlít

Tulajdonságok

Kijelző
Háttérvilágításos Kész!

Bemeneti feszültség

Bemeneti feszültség
3 V Kész!

Mutató

Mutató
Digitális Kész!

Kapcsolódás

Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Tápellátás
Elemes Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol, Cseh, Német Kész!

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás
Rádióhullámok Kész!

Akkumulátor

Elem típusa
AA Kész!
Elemek száma
2 db Kész!

Használat

Használat
Fűtés és hűtés Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Homematic IP fali termosztát Basic Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Homematic IP Nástěnný termostat Basic. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Homematic IP Nástenný termostat Basic.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ