AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Homematic IP Nyitásérzékelő - optikai - HmIP-SWDO

Termékkatalógus
Homematic IP Nyitásérzékelő - optikai - HmIP-SWDO
5 1 értékelés
Nyitásérzékelő - vezeték nélküli,
14 990 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  Home22_20 Termékszám:  HmIP-SWDO Gyártó honlapja:
Homematic IP Nyitásérzékelő - optikai - HmIP-SWDO 14 990 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

Homematic IP Nyitásérzékelő - optikai - HmIP-SWDO

Homematic IP optikai ablak- és ajtóérzékelő HmIP-SWDO

A kompakt, vezeték nélküli optikai ablak- és ajtónyitásérzékelő riasztóérzékelőként használható minden típusú és kialakítású ablak és ajtó megbízható védelmére, vagy más Homematic IP elemekkel kombinálva a Homematic IP okosotthon-rendszerben a fűtés automatizálására, vezérlésére és felügyeletére. Rádióhullámokon keresztül történő csatlakozás, vezérlés Android és iOS alkalmazáson keresztül cseh, angol és más nyelveken. A HmIP-HAP központi egységgel kombinálva az infravörös fénysorompó innovatív optikai technológiájának elvén működik. A barnaelülső borítás az ablak- vagy ajtókerethez illeszkedik. 

Belső ablak- és ajtóérzékelő a Homematic IP okosotthon rendszerhez

Bejáratokat, például ajtókat vagy ablakokat kell őrizned a betörők, tolvajok vagy más bűnözők ellen? Elfelejted becsukni az ablakokat a téli hónapokban a szellőztetés során, és ezzel pénzt pazarolsz a drága energiára? Ebben az esetben egy vezeték nélküli optikai érintkező szolgáltatásait veheted igénybe, amely megbízhatóan érzékeli az ajtók vagy ablakok minden nyitását, és ezzel egyidejűleg korlátozhatod vagy leállíthatod a fűtést. Az érzékelőt beltéri használatra tervezték, és a Homematic IP okosotthoni rendszer része. 

  • Ablak- és ajtóvédelem. Sérülés esetén figyelmeztet a veszélyre, és riasztást indít.
  • Az ablak vagy ajtó kinyitásán alapuló hőszabályozás.
  • Egy pár AAA elemmel működik, amelyek élettartama körülbelül 2 év.
  • Az ablak vagy ajtó illetéktelen kinyitása után riasztást küld. 
  • Kísérő Homematic IP mobilalkalmazás. 
  • Egyszerű telepítés és beállítás a mobilalkalmazás segítségével.

A rendszer működése

A Homematic IP eszközök vezeték nélküli csatlakoztatása a HmIP-HAP központi egységhez lehetővé teszi egy komplex okosotthon-rendszer kényelmes beállítását és vezérlését egy intuitív, okostelefonokra tervezett alkalmazás segítségével (Android és iOS rendszerre). A mobilalkalmazás lehetővé teszi az azonnali reagálást az okosotthon-rendszer üzeneteire és riasztásaira, és összekapcsolja az összes Homematic IP eszközt egy ingyenes, korlátlan felhőn keresztül, amely lehetővé teszi a rendszer beállítását és vezérlését a világ bármely pontjáról, a fontos információkátvitelét és az eszközök szoftverének és firmware-ének frissítését, valamint a Homematic IP alkalmazásból a konfigurációs és működési parancsok továbbítását az okosotthon egyes eszközeire. 

Innovatív ablak- és ajtóállapot-érzékelő technológia

Az érzékelő nem a hagyományos mágneses érintkezési elv alapján működik, és a működéséhez nincs szükség további mágneses rögzítésekre, amely jelentősen leegyszerűsíti a telepítést. A beépített optikai infravörös fénysorompó technológia megbízhatóan érzékeli a nyitott/csukott ablakot vagy ajtót. A Homematic IP rendszerben a kis méretű, kompakt érzékelő egyszerre több feladatot is ellát. Egy második, barna színű elülső borítás is tartozik hozzá, hogy illeszkedjen az ablak- vagy ajtókeret megjelenéséhez. 

Az optikai ablak- és ajtóérzékelő intelligens riasztási funkciói

Biztonsági üzemmódban az optikai érzékelő aktiválásával a rendszer azonnal végrehajtja az előre beállított műveletet. A Homematic IP mobilalkalmazás naprakész információkat nyújt az intelligens otthoni rendszer biztonsági állapotáról, így biztonságérzetet és biztonságot nyújt, amikor elhagyja otthonát, akár úton van, akár máshol tartózkodik. Emellett otthona vagy irodája még biztonságosabbá válhat, ha biztonsági megoldása tartalmazza a HmIP-ASIR-2 beltéri szirénát vagy a HmIP-ASIR-O kültéri szirénát. Ebben az esetben, ha az őrzött terület védelmét áthágják,automatikusan hangos riasztás hangzik el.

Az intelligens fűtésszabályozási funkciók segítenek csökkenteni a drága energiaköltségeket

Friss levegő energiapazarlás nélkül, ez a HmIP-SWDO vezeték nélküli optikai érzékelő és a HmIP-eTRV Homematic IP radiátoros termosztatikus szabályozók kombinációja. Ha szellőztetés céljából kinyitsz egy ablakot vagy ajtót, a helyiség hőmérséklete automatikusan csökken. A hőmérséklet-csökkentés mértékét a felhasználó akár a Homematic IP mobilalkalmazásban is meghatározhatja. Az ablak vagy ajtó becsukása után a fűtés újra bekapcsol, amíg a helyiség hőmérséklete vissza nem áll az előre beállított szintre. Ilyen hatékony módon a helyiség hőmérsékletét és afűtési vagy légkondicionálási folyamatot egyéni igényeid szerint szabályozhatod, amely azonnali megtakarítást és akár 30%-os energiaköltség-csökkenést eredményez. 

Védelem szabotázs esetén

Ha egy behatoló eljut az érzékelőhöz, a szabotázsérintkező megbízhatóan érzékeli a szabotázst, és riasztást vált ki. A készülékek közötti kommunikáció biztosítja, hogy a riasztás internetkapcsolat nélkül is működésbe lépjen. Ha az okosotthoni biztonsági megoldásod tartalmaz Homematic IP szirénát (kültéri vagy beltéri), a sziréna a HmIP-HAP központi egység szabotálása vagy megsemmisítése esetén is riasztási üzemmódban marad. 

Széleskörű alkalmazási lehetőségek

A Homematic IP rendszer elemes elemei, beleértve a vezeték nélküli optikai ablak- és ajtóérzékelőt is, ideálisak az otthonok, irodák, lakások, házak stb. teljes körű védelmére. A telepítés során, valamint a profilok és jelenetek létrehozásakor a mobilalkalmazásban figyelembe veheted az épület biztonsági követelményei, az automatizálás, a fűtés és számos más kritérium tekintetében felmerülő összes igényedet, a prioritásoktól függően. Egyszerű módon, fokozatosan bővítheted, vezérelheted és automatizálhatod okosotthoni rendszeredet. 

A homematikus IP-t egy alkalmazás vezérli

A Homematic IP alkalmazásban minden ingyenes, intuitív és könnyen használható. A Homematic IP okostelefonos alkalmazással még a látszólag bonyolultnak tűnő konfigurációkat is néhány perc alatt elvégezheted. A központi egységhez csatlakoztatva az alkalmazás a berendezés intelligens központjává válik, lehetővé téve az egész okosotthonod irányítását és konfigurálását, akár otthon, akár a munkahelyeden, akár útközben.
Az ingyenes mobilalkalmazás nem igényel regisztrációt, és az Android és iOS operációs rendszerű okoseszközökre készült. Azért van, hogyfolyamatosan alkalmazkodjon a modern trendekhez, optimalizáljon és fejlődjön a kívánságaid és igényeid szerint. 

Hangvezérlés

Az optikai ablak- és ajtóérzékelőket is tartalmazó Homematic IP intelligens otthonrendszer a kézi vezérlés és a mobilalkalmazáson keresztüli távvezérlés mellett hangvezérlést és kommunikációt is kínál a Google Assistant, az Amazon Alexa és a Home Connect Plus technológiával. Az eszközök közötti biztonságos, stabil és megbízható kommunikáció érdekében a rendszer saját, egyedi, titkosított biztonságú rádiótechnológiával rendelkezik, így ez az első olyan okosotthon-rendszer, amelynek protokollját, informatikai és adatbiztonságát a független VDE intézetrendszeresen teszteli és tanúsítja. 

Egyszerű telepítés néhány pillanat alatt

A HmIP-SWDO Homematic IP vezeték nélküli optikai ablak- és ajtóérzékelő telepítése nagyon egyszerű és bárki által elvégezhető. A vezeték nélküli kommunikáció és az akkumulátoros működés lehetővé teszi az egyszerű telepítést, kábelezés nélkül. A 3M ragasztószalagok vagy csavarok és dübelek a rögzítések problémamentes felszereléséhez a kiválasztott helyre történő beszereléshez mellékelve vannak.


A HmIP-SWDO optikai ablak- és ajtóérzékelő legfontosabb jellemzői

  • Az ablakok és ajtók nyitásának és zárásának érzékelése innovatív infravörös fénysorompó optikai technológiával
  • Változó szerelési lehetőségek ajtókhoz vagy ablakokhoz (beleértve a tetőre szerelhetőt is)
  • Érzékeli a nem kívánt behatolást az ajtók vagy ablakok áthidalásával
  • A barna elülső borítás az ablak- vagy ajtókeret megjelenéséhez illeszkedik
  • Szabotázs kapcsolat
  • Magas biztonság az átfogó AES titkosításnak és a németországi szerver elhelyezésének köszönhetően
  • Vezeték nélküli tápegység egy AAA 1,5 V-os elemmel akár 2 éves működéshez
  • Hangvezérlés támogatása (Amazon Alexa, Google Assistant)
  • Home Connect Plus támogatás
  • A működéshez a HmIP-HAP központi egységhez való csatlakozás szükséges
  • A csomag tartalma: 1× HmIP-SWDO ablak- és ajtóérzékelő, 1x fehér és 1x barna borítás, 1x fényvisszaverő matrica (sötét felületekhez), 1× AAA alkáli elem, szerelési anyag, útmutató

Paraméterek

Összehasonlít
Tápellátás
Elemes Kész!
Elemek száma
1 db Kész!

Kapcsolódás

Tápellátás
Elemes Kész!

Akkumulátor

Elemek száma
1 db Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Homematic IP Nyitásérzékelő - optikai - HmIP-SWDO Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Homematic IP Okenní a dveřní senzor - optický - HmIP-SWDO . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Homematic IP Okenný a dverný senzor – optický – HmIP-SWDO.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ