AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Homematic IP PIR Mozgásérzékelő fényerő-érzékelővel - kültéri, antracit - HmIP-SMO-A-2

Termékkatalógus
Homematic IP PIR Mozgásérzékelő fényerő-érzékelővel - kültéri, antracit - HmIP-SMO-A-2
Mozgásérzékelő - tápegység: elemes, - vezeték nélküli pir fényérzékelővel (hmip-smo-2) kültéri használatra, amely része a homematic ip okos otthoni rendszernek, az időjárásálló mozgásérzékelő extra hosszú, hatéves elem élettartammal rendelkezik, megbízhatóan érzékeli a mozgást és a környezeti fényváltozásokat, lehetővé téve a világítás távoli vezérlését
34 190 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  Home22_26 Termékszám:  HmIP-SMO-A-2 Gyártó honlapja:
Homematic IP PIR Mozgásérzékelő fényerő-érzékelővel - kültéri, antracit - HmIP-SMO-A-2 34 190 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

Homematic IP PIR Mozgásérzékelő fényerő-érzékelővel - kültéri, antracit - HmIP-SMO-A-2

Homematic IP PIR mozgásérzékelő fényerő-érzékelővel - kültéri - HmIP-SMO-A-2

A kompakt, vezeték nélküli PIR-érzékelő kültéri mozgásérzékelőként használható a Homematic IP okosotthon rendszerben, vagy távolról szabályozhatja a világítást a fényerőtől függően, továbbá az ingyenes mobilalkalmazáson keresztül más Homematic IP termékekhez csatlakoztatható. Rádióhullámokon keresztül történő csatlakozás, vezérlés Android és iOS alkalmazáson keresztül cseh, angol és más nyelveken. A HmIP-HAP központi egységgel együtt működik.

Fényerő-érzékelős nyitott mozgásérzékelő a Homematic IP okosotthoni rendszerhez

Meg kell védened a háza, kerted vagy teraszod körüli kültéri területeket a betörők, tolvajok vagy más szabálytalankodók ellen? Ebben az esetben használd ki a HmIP-SMO-A-2 vezeték nélküli PIR kültéri mozgásérzékelő előnyeit a fényerő-érzékelővel, amely megbízhatóan érzékeli az általa őrzött területen a nem kívánt mozgást, és egyúttal képes aktiválni a kiválasztott területek megvilágítását az előre beállított fényviszonyok és a mozgásérzékelés alapján. Az érzékelőt kül- és beltéri használatra egyaránt tervezték, és a Homematic IPokosotthon-rendszer részét képezi.

  • Kültéri és beltéri védelem mozgásérzékeléssel. Figyelmeztet a veszélyre, és aktiválja a riasztást. 
  • Riasztási funkciók és automatikus világításvezérlés mozgás érzékelésekor.
  • AA elemekkel működik, és körülbelül 6 évig tart a működése.
  • Vezérlés a Homematic IP mobilalkalmazáson keresztül. 
  • Változatos szerelési és elhelyezési lehetőségek külső és belső terekben egyaránt.
  • A vezeték nélküli kommunikáció és az akkumulátoros működés lehetővé teszi a vezeték nélküli, egyszerű telepítést.

A rendszer működése

A Homematic IP eszközök vezeték nélküli csatlakoztatása a HmIP-HAP központi egységhez egy komplex okosotthoni rendszer kényelmes beállítását és vezérlését teszi lehetővé egy intuitív, okostelefonokra tervezett alkalmazás segítségével (Android és iOS rendszerre). A mobilalkalmazás lehetővé teszi az azonnali reagálást az okosotthon-rendszer üzeneteire és riasztásaira, és az összes Homematic IP eszközt összekapcsolja egy ingyenes, korlátlan felhőn keresztül, lehetővé téve a rendszer beállítását és vezérlését a világ bármely pontjáról, afontos információk átvitelét, valamint a szoftver és firmware frissítését. A Homematic IP alkalmazás a Homematic IP alkalmazásból továbbítja a konfigurációs és működési parancsokat az egyes okosotthon-eszközökre.

A PIR mozgásérzékelő riasztási funkciói

A HmIP-SMO-A-2 kültéri mozgásérzékelő aktiválódik, amint a PIR-érzékelője mozgást érzékel az aktív védelem alatt. A rendszer azonnal végrehajtja az előre beállított műveletet, és az eseményről az okostelefonodon lévő Homematic IP mobilalkalmazás push-értesítésein keresztül tájékoztat téged. Nagyobb védelmet biztosíthat, ha a biztonsági megoldásod magában foglal egy beltéri HmIP-ASIR-2 szirénát vagy egy kültéri HmIP-ASIR-O szirénát. Ebben az esetben, ha az őrzött terület védelmét áthágják, automatikusan hangos riasztás hangzik el.

Fényerő-érzékelő

Automatikus világításvezérlés mozgás érzékelésekor vagy a nagyobb kényelem és a maximális energiatakarékosság érdekében, az előre beállított fényerőértéktől és a környezeti fényviszonyoktól függően a világítás csak akkor aktiválódik, amikor szükséges. A beépített érzékelő fényerősségi küszöbértékei és a kapcsolási idő a mobilalkalmazáson keresztül egyénileg és folyamatosan állítható. Ha sötétedni kezd vagy teljesen sötét lesz, a készülék aktiválódik, és a rendszer végrehajtja az előre beállított műveletet vagy jelenetet. Ha az érzékelés utánfényszabályozásra használják a Homematic IP alkalmazásban folyamatosan megadható a világítótest általi megvilágítás időtartama.

Kis méret és példátlanul nagy teljesítmény

Az IP44-es fröccsenésálló borítás és a -20 °C és +55 °C közötti működési hőmérséklet-tartomány a legmostohább körülmények között is megbízható működést biztosít. Az érzékelő akár 12 méteres hatótávolságon belül és körülbelül 90°-os érzékelési szögben védi a területet. Az érzékelő 360°-ban elforgatható kialakítása biztosítja a helyiségek kívánt részének pontos érzékelését. A beépített fényerő-érzékelő garantálja a világítás pontos kapcsolását sötétben és alkonyatkor is.

Védelem szabotázs esetén

Ha egy behatoló eléri a mozgásérzékelőt, a szabotázsérintkező megbízhatóan érzékeli a szabotázst, és riasztást vált ki. A készülékek közötti kommunikáció biztosítja, hogy a riasztás internetkapcsolat nélkül is működésbe lépjen. Ha az okosotthonod biztonsági megoldása tartalmaz Homematic IP szirénát (kültéri vagy beltéri), a sziréna riasztási üzemmódban marad a HmIP-HAP központi egység szabotálása vagy megsemmisítése esetén.

Széleskörű alkalmazási lehetőségek

A Homematic IP rendszer elemes elemei, beleértve a kültéri vezeték nélküli PIR mozgásérzékelőt is, ideálisak az otthonok, irodák, lakások, nyaralók stb. teljes körű védelmére. A telepítés során, valamint a profilok és jelenetek létrehozásakor a mobilalkalmazásban figyelembe veheted az épület biztonsági követelményei, az automatizálás, a fűtés és számos más kritérium tekintetében felmerülő összes igényedet, a prioritásoktól függően. Egyszerű módon, fokozatosan bővítheted, vezérelheted és automatizálhatod okosotthon-rendszeredet.

A Homematic IP-t egy alkalmazás vezérli

A Homematic IP alkalmazással minden ingyenes, intuitív és könnyen használható. A Homematic IP okostelefonos alkalmazással még a látszólag bonyolultnak tűnő konfigurációkat is néhány perc alatt elvégezheted. A központi egységhez csatlakoztatva az alkalmazás a berendezés intelligens központjává válik, lehetővé téve az egész okosotthonod irányítását és konfigurálását, akár otthon, akár a munkahelyedn, akár útközben.
Az ingyenes mobilalkalmazás nem igényel regisztrációt, és az Android és iOS operációs rendszerű okoseszközökre készült. Azért van itt, hogy  folyamatosan alkalmazkodjon a modern trendekhez, optimalizál és fejlődik az kívánságaid és igényeid szerint.

Hangvezérlés

A manuális vezérlés és a mobilalkalmazáson keresztüli távvezérlés mellett a Homematic IP okosotthon-rendszer, amelynek a kültéri PIR mozgásérzékelők is részét képezik, hangvezérlési támogatást és kommunikációt is kínál a Google Assistant, az Amazon Alexa és a Home Connect Plus technológiával. Az eszközök közötti biztonságos, stabil és megbízható kommunikáció érdekében a rendszer saját, egyedi, titkosított biztonságú rádiótechnológiával rendelkezik, így ez az első olyan okosotthon-rendszer, amelynek protokollját, informatikai és adatbiztonságát rendszeresenteszteli és tanúsítja a független VDE intézet.

Egyszerű telepítés néhány pillanat alatt

A Homematic IP vezeték nélküli PIR mozgásérzékelő telepítése nagyon egyszerű és bárki által elvégezhető. A vezeték nélküli kommunikáció és az akkumulátoros működés lehetővé teszi az egyszerű telepítést, kábelezés nélkül. Ez azt jelenti, hogy az érzékelő szinte bárhol elhelyezhető kültéren vagy beltéren. A csomag tartalmaz egy tartót a fix rögzítéshez (falra, homlokzatra, a szoba sarkába stb. ) a mellékelt szerelési anyagok (tiplik, csavarok) segítségével.

A HmIP-SMO-A-2 fényerő-érzékelős mozgásérzékelő főbb jellemzői

  • Kompakt és tartós IP44-es fröccsenésálló borítás
  • Változatos szerelési és elhelyezési lehetőségek külső és belső terekben egyaránt
  • Érzékeli a nem kívánt mozgást az őrzött területen
  • Fényerő-érzékelő a távoli világításkapcsoláshoz, vezérléshez és automatizáláshoz
  • Szabotázs kapcsolat a szabotázsérzékeléshez
  • Nagyfokú biztonság az átfogó AES titkosításnak és a németországi szerver elhelyezésnek köszönhetően
  • Vezeték nélküli tápegység két AA 1,5 V-os elemmel, akár 6 éves működésre is elegendő
  • Hangvezérlés támogatása (Amazon Alexa, Google Assistant)
  • Home Connect Plus támogatás
  • A működéshez a HmIP-HAP központi egységhez való csatlakozás szükséges
  • A csomag tartalma: 1× PIR érzékelő HmIP-SMO-A-2, 1× rögzítő konzol, 2× alkáli AA elem, rögzítőanyag, kézikönyv

Paraméterek

Összehasonlít
Tápellátás
Elemes Kész!
Elemek száma
2 db Kész!

Kapcsolódás

Tápellátás
Elemes Kész!

Akkumulátor

Elemek száma
2 db Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Homematic IP PIR Mozgásérzékelő fényerő-érzékelővel - kültéri, antracit - HmIP-SMO-A-2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Homematic IP PIR detektor pohybu se senzorem jasu - venkovní, antracit - HmIP-SMO-A-2. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Homematic IP PIR detektor pohybu so senzorom jasu – vonkajší, antracit – HmIP-SMO-A-2.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ