Slevy s AP+ AP+ plus nový vizuál

Hoover HG530H 011 HG5 HYDRO

Termékkatalógus
Hoover HG530H 011 HG5 HYDRO
Robotporszívó felmosóval - alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, nedves tisztítás, mosható szűrő és EPA szűrő, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő és takarítandó helyiség meghatározása, akadály észlelése, teljesítmény szabályozás és puhított kerekek, vezérlés mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,2 l, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 0,2 l, 2 oldalkefe, 1,7 cm magas szintkülönbséget is leküzd, lézeres és LiDAR navigáció, Li-ion akkumulátor, működési idő 90 perc, töltési idő 4 óra, zajszint 68 dB, kompatibilitás Wi-Fi, 35 W teljesítmény, mérete 10,3 × 34 × 34 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,9 kg, töltőállomás a csomag része, fekete és sötétszürke kivitel
148 590 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  HOORV946 Termékszám:  38383008 Gyártó honlapja:
Hoover HG530H 011 HG5 HYDRO 148 590 Ft Szállításra kész 2 db
Vásárlás

Hoover HG530H 011 HG5 HYDRO

A neves HOOVER Robotporszívó megcsinálja helyetted a porszívózást, hogy több energiád maradjon. Az összes felületre alkalmas. Padlótisztító funkciói: felszívás, törlés és nedves tisztítás. Amellett, hogy a funkciói modernek, hanem kiváló funkciókkal is megörvendeztet. Önmaga feltöltése után folytatja az okos robotporszívó a lakás felporszívózását. Okostelefon vagy tablethez való csatlakoztatásra is van lehetőséged, így távolról is be lehet kapcsolni vagy be tudod állítani a porszívót. Természetesen rendelkezésedre áll a hasznos lézeres és LiDAR navigáció. A lézeres navigációnak hála pontos képet vesz fel a környezetről, és ez alapján alakítja ki a leghatékonyabb tisztítási útvonalat. És mivel ennél a navigációnál nem okoz problémát a fényviszonyok változása, a porszívó mindig egyenletesen végzi a dolgát. A LiDAR navigációs rendszer a porszívónak részletes 2D-s térképet készít a környezetről, megkülönbözteti a bútorokat, megtalálja az ajtókat stb. Ez lehetőséget ad a porszívónak az akadályok kikerülésére.

Robotporszívó Hoover HG530H 011 HG5 HYDRO ...
Robotporszívó Hoover HG530H 011 HG5 HYDRO ...

A neves Hoover HG530H 011 HG5 HYDRO robot porszívó leglényegesebb jellemzői

  • A szuper HOOVER robot porszívó jó szolgálatot tesz összes padlófelületen
  • Takarítás típusa: felszívás, törlés és nedves tisztítás
  • Van rajta lézeres és LiDAR navigáció
  • Li-ion típusú akkumulátorral készült, amely kapacitása 2600 mAh, és a feszültsége pedig 14,6 V
  • 4 óra a feltöltéshez szükséges idő és a feltöltést követően 90 perc üzemidővel rendelkezik
  • 0,2 l a portartály térfogata
  • Használható csak bizonyos helyiségek felporszívózása
  • Vezérlés: készüléken és mobil alkalmazással
  • Kompatibilitás Wi-Fi
  • A speciális érzékelőknek köszönhetően nem kell aggódnod amiatt, hogy a robotporszívó leesik a lépcsőn, vagy nekimegy a bútoroknak
  • Mosható szűrő és ePA szűrő típusú szűrővel gyártották Kiváló minőségű
  • Nem károsítja a bútorokat az ütközőnek köszönhetően
  • Beállíthatod a szívóteljesítményt
  • 1,7 cm szintkülönbséggel birkózik meg
  • A precíz takarítás biztosítására a robotporszívó 2 darab forgó oldalsó kefével rendelkezik

Élvezd a kényelmet porszívózás közben - ezt kínálja a közismert HOOVER készülék

Ez az okos robot porszívó első lépésként felporszívóz, majd felmost, így megfelelően gondoskodik a lakásban lévő padlóról, és több időd lesz másra. A nedves tisztítás során a vizes oldatot közvetlenül a padlóra visz fel a készülék a szennyeződés könnyebb eltávolítása érdekében, amelyet aztán a porszívó visszaszív az előkészített tartályba. A nedves tisztítás járólapon, illetve linóleumon alkalmazható. A feltörlés nedves törlőkendővel és tisztítóoldattal történik. Azokra a padlókra ajánlott, amelyek nem érintkezhetnek vízzel. Fapadlókra javasolt leginkább.

Robotporszívó Hoover HG530H 011 HG5 HYDRO ...
Robotporszívó Hoover HG530H 011 HG5 HYDRO ...

A megfelelő felszereltségű porszívó a kényelmes takarítás kulcsa

A neves HOOVER robotporszívó kombinálja a minőségi kivitelezést a nem kívánt por hatékony eltávolításával. Li-ion típusú akkumulátorral készült. A feltöltést követően a teljes működési ideje 90 perc. A teljes feltöltési idő: 4 óra. Mobilalkalmazás segítségével könnyedén vezérelhető, ahol meg lehet adni többek között a takarítási ütemtervet és a területet is. Működik a népszerű Wi-Fi technológiával. A készüléken lévő gombokkal tudod vezérelni. A makulátlanul tiszta padló érdekében a robot porszívón lévő oldalsó, forgó kefék száma 2.

Az ismert HOOVER robot porszívó megkönnyíti a munkát az érdekes funkcióival

A szuper HOOVER robotporszívó olyan technológiákat és funkciókat kínál, amelyekkel kényelmesebb lesz a takarítás. A porgyűjtő anyaga műanyag. Biztosítja, hogy a por és a szennyeződések ne kerüljenek ki a porgyűjtőből. Az okos feltérképezés funkció lehetővé teszi a terület térképének memóriába történő mentését, így a felhasználó engedélyezheti csak a kiválasztott helyiségek takarítását.

Robotporszívó Hoover HG530H 011 HG5 HYDRO ...
Robotporszívó Hoover HG530H 011 HG5 HYDRO ...

Ezzel a robotporszívóval a biztonságos takarítás garantált

A szuper HOOVER robot porszívó nagyon megbízható, mindig számíthatsz rá. A biztonságos takarítás érdekében a készülékre érzékelők is kerültek., hogy minimalizálja a bútoroknak való ütközést, és a lépcsőről vagy más magasabban fekvő helyekről való leesést. A robotporszívó befejezi a munkát. Felöltést követően ott folytatódik a takarítás, ahol abbamaradt. Megbízhatóan kerüli ki az akadályokat, és a tartós kerekek segítségével a küszöbön vagy az átmeneti akadályokon is át tud haladni, egészen 1,7 cm magasságig.

Bízz meg ebben a professzionális robotporszívóban az ismert HOOVER gyártótól

Elfelejtheted a bútorok miatti aggódást. A robot porszívó egy speciális ütközővel van ellátva, hogy minimálisra csökkentse a sérülések kockázatát. Imádni fogod, hogy a szívóteljesítményét lehet szabályozni, a szennyezettség mértékének megfelelően. A porzsák térfogata 0,2 l. Nem károsítja a padló felületét, mert puhított kerekek vannak rajta. A közismert HOOVER robot porszívó méretei 10,3 × 34 × 34 cm (ma x szé x mé). A robotporszívó súlya 2,9 kg.

Robotporszívó Hoover HG530H 011 HG5 HYDRO ...
Robotporszívó Hoover HG530H 011 HG5 HYDRO ...

Nem fogsz csalódni a tökéletes szűrőrendszerében

Mosható szűrő és EPA szűrő típusú, remek minőségű szűrőrendszerrel készült. Az EPA-szűrő a levegőben lebegő részecskék nagy részét megköti, például az allergéneket. A mosható szűrő környezetbarát választás, mivel csökkenti a gyakori szűrőcserét, és többször is felhasználható.

Töltési mód:

töltőállomás

Kefék:

padlóra/szőnyegre, oldal és forgó

További kiegészítők:

szűrő és kefe és szűrőtisztító eszköz

Teljesítmény:

35 W

Zajszint:

68 dB

Paraméterek

Összehasonlít
Navigáció módja
Lézeres, LiDAR Kész!
Oldalkefék száma
2 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
1,7 cm Kész!
Funkció
Ütközésérzékelő, Takarítás folytatása újratöltés esetén, Több helyiségbeni porszívózás, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Takarítandó helyiség meghatározása Kész!

Specifikus jellemzők

Navigáció módja
Lézeres, LiDAR Kész!
Oldalkefék száma
2 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
1,7 cm Kész!
Funkció
Ütközésérzékelő, Takarítás folytatása újratöltés esetén, Több helyiségbeni porszívózás, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Takarítandó helyiség meghatározása Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Minden padlótípus, Szőnyeg, Kemény padló, Úszó padló Kész!

Felszereltség, tartozékok

Töltési módok
Töltőállomás Kész!
Kefék
Padlóra/szőnyegre, Oldal, Forgó Kész!
További kiegészítők
Szűrő, Kefe és szűrőtisztító eszköz Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
Mosható szűrő, EPA szűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
35 W Kész!

Zaj

Zajszint
68 dB Kész!

Tartály

Űrtartalom
0,2 l Kész!
Anyag
Műanyag Kész!

Méret & súly

Szélesség
34 cm Kész!
Magasság
10,3 cm Kész!
Mélység
34 cm Kész!
Tömeg
2,9 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete, Sötétszürke Kész!
Több paraméter

A Hoover egy több mint 100 évvel ezelőtt alapított amerikai gyártó Európa egyik vezető padlótisztítási szereplője. A márkacsalád számos klasszikus porszívót- vagy porzsákot, kézi és rúd porszívót, valamint robotporszívókat, gőzölős felmosókat és egyéb különleges termékeket tartalmaz. A Hoover márka nagyméretű háztartási gépeket is értékesít, amelyek között megtalálhatóak mind a szabadon álló, mind a beépített változatok. Minden Hoover termék nagyfokú innovációt, csúcstechnológiát és eredeti dizájnt kínál. A gyártó termékei az igényesebb fogyasztókat célozta meg, nagyrészben intelligens  termékeket kínál. Szlogenjük a "Born Innovative".

Megjegyzés:
» Időt és munkát takaríthatsz meg, ha robotporszívó kínálatunkból választasz magadnak új takarítótársat
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hoover HG530H 011 HG5 HYDRO Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hoover HG5 HYDRO HG530H 011. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hoover HG5 HYDRO HG530H 011. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hoover HG5 HYDRO HG530H 011. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hoover HG5 HYDRO HG530H 011.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ