30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

Hoover HOA 1X

Termékkatalógus
Hoover HOA 1X
Beépíthető sütő - gőz, űrtartalma 78 l, felszereltség felső sütés, kiolvasztás funkció, függő rácsok, 2100 W teljesítmény, időzítő és termosztát, gőzzel tisztítás, A energiaosztály
Kód:  Taurel030 Termékszám:  33701173 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Hoover HOA 1X

Manapság szinte egy modern konyhából sem hiányozhat a beépíthető sütő, köszönhetően a benne rejlő funkcióknak és előnyöknek. Ez a korszerű HOOVER beépíthető sütő modern és praktikus megoldást kínál, és ötvözi a hatékonyságot a gazdaságossággal. Annak érdekében, hogy kedvenc fogásainkat a lehető legkényelmesebben tudjuk elkészíteni, a rendelkezésünkre álló belső térfogat 78 l. Teljesítménye 2100 W. Ez a konkrét HOOVER beépíthető sütő A típusú energiaosztályba tartozik.

Beépíthető sütő Hoover HOA 1X ...

Hoover HOA 1X beépíthető sütő legfontosabb paraméterei

  • Ez az adott HOOVER beépíthető sütő stílusos megjelenést kölcsönöz konyhádnak
  • Teljes belső térfogata 78 l
  • Teljesítménye 2100 W
  • Az elsőosztályú HOOVER beépíthető sütő A energiaosztállyal büszkélkedhet
  • A vezetőrácsoknak hála a tepsik kezelése gyerekjáték
  • A sütő tisztítása: gőzzel
  • A pékáruk és egyéb élelmiszerek kiolvasztása gyerekjáték számára
  • Finom és egészséges fogások a gőzfunkció segítségével
  • A felső sütés funkciót grillezéshez és sütéshez is egyaránt használhatod

Jó buli lesz a sütés

Eme Hoover HOA 1X beépíthető sütő tulajdonságaival fellobbantja benned a sütés iránti vágyat. A felszereltség részét képezik a vezetőrácsok, amelyek megkönnyítik a tepsik behelyezését. A sütő tisztántartása érdekében használjuk a speciális tisztítási programot, amely során egy vízzel töltött edényt helyezünk a sütőbe, és a felszabaduló gőz fokozatosan felszabadítja a szennyeződést. A következő lépésben nincs más dolgunk, mint letörölni egy nedves ronggyal.

Ezen HOOVER beépíthető sütő számos funkcióval van ellátva

Nem számít, hogy kacsát vagy süteményt sütsz, ez a lenyűgöző Hoover HOA 1X beépíthető sütő felkínálja a megfelelő programot. A sütő egyik legjobb funkciója a pékáruk és egyéb élelmiszerek gyors kiolvasztása. Az egészséges ételek készítésének egyik legjobb alternatívája a gőzzel való sütés, különösen, ha ügyelsz arra, hogy mit eszel.

Egyszerű ételkészítés és mesteri tálalás a lenyűgöző Hoover HOA 1X segítségével

Eme HOOVER beépíthető sütő gyorsabb és hatékonyabb ételkészítést tesz lehetővé, és hozzájárul a hibátlan tálaláshoz. Hála a felső sütés funkciónak, nem okoz majd problémát az otthoni grillezés.

A minőségi Hoover HOA 1X tulajdonságai, melyek tetszenek majd

Ez az okos HOOVER beépíthető sütő biztosítja számunkra a maximális kényelmet és rugalmasságot sütés közben. Ha nem szeretnénk, hogy kedvenc ételünk odaégjen, csak indítsuk el az időzítőt. A beépített termosztátnak hála, a kívánt hőmérséklet könnyedén beállítható.

A sütők és tűzhelyek energetikai tanúsítványán szereplő adatok:

  • A beépíthető sütő gyártója és modellje a fejlécben található
  • A bal felső részben található piktogram jelzi, hogy gáz- vagy elektromos készülékről van-e szó
  • Energetikai skála (balra), az adott készülék energetikai osztálya (jobbra)
  • Liter: a sütőtér térfogata (négy vagy többtagú család esetén a 70 literes vagy annál nagyobb ideális)
  • kWh/ciklus: energiafogyasztás ciklusonként hagyományos / légkeveréses sütés esetén

__________________________________________________________________

A megengedett diferecnia a feltüntetett és a valós értékek között mint, súly, térfogat és ciklusonkénti energiafogyasztás (gáz), a sütők esetében 5%. A maximális zajszintnek azonosnak vagy alacsonyabbnak kell lennie.

Programok:

Felső sütés, gőz funkció és kiolvasztás

Paraméterek

Több paraméter

A Hoover egy több mint 100 évvel ezelőtt alapított amerikai gyártó Európa egyik vezető padlótisztítási szereplője. A márkacsalád számos klasszikus porszívót- vagy porzsákot, kézi és rúd porszívót, valamint robotporszívókat, gőzölős felmosókat és egyéb különleges termékeket tartalmaz. A Hoover márka nagyméretű háztartási gépeket is értékesít, amelyek között megtalálhatóak mind a szabadon álló, mind a beépített változatok. Minden Hoover termék nagyfokú innovációt, csúcstechnológiát és eredeti dizájnt kínál. A gyártó termékei az igényesebb fogyasztókat célozta meg, nagyrészben intelligens  termékeket kínál. Szlogenjük a "Born Innovative".

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hoover HOA 1X Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hoover HOA 1X. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hoover HOA 1X.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ