30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Hoover HOT7174WI WIFI

Termékkatalógus
Hoover HOT7174WI WIFI
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,5 × 56,7 cm (Ma×Sz×Mé), űrtartalma 70 l, felszereltség grill, légkeverés, függő rácsok, 2100 W teljesítmény, időzítő és belső világítás, 1 tepsi és 1 rács a csomagban, gőzzel tisztítás, A energiaosztály
Kód:  CNDYvstr3 Termékszám:  33701815 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Hoover HOT7174WI WIFI

A beépíthető sütő elengedhetetlen mindazok számára, akik szeretnek főzni és a legmodernebb technológia segítségével kívánják elkészíteni kedvenc fogásaikat. Ezen Hoover HOT7174WI WIFI beépíthető sütő grillfunkcióval ideális megoldás minden modern konyhába, amely kiemelkedik hatékonyságával, sokoldalúságával és gazdaságosságával. Klasszikus és sokoldalú stílusa könnyen kombinálható bármilyen belső térrel, és nem mellesleg biztosítja a konyha elegáns megjelenését. Annak érdekében, hogy kedvenc ételeinket kényelmesen tudjuk elkészíteni, a sütő belső térfogata 70 l. A sütő teljesítménye 2100 W. Ez a konkrét HOOVER beépíthető sütő A típusú energiaosztállyal büszkélkedhet.

Hoover HOT7174WI WIFI beépíthető sütő fontos tulajdonságai

  • Eme HOOVER beépíthető sütő klasszikus dizájnjával tökéletesen illeszkedik minden konyhába
  • Belső térfogata 70 l
  • Teljesítménye 2100 W
  • A minőségi HOOVER beépíthető sütő A energiaosztályba tartozik
  • Vezetőrácsok teszik lehetővé a tepsik könnyű behelyezését
  • A sütő tisztítása: gőzzel
  • Készülj fel a tökéletes grillezés élményére!
  • A ventilátor egyenletesen keringeti a forró levegőt a sütőben, így biztosítva van az ételek gyors és hatékony elkészítése

Könnyítsd meg a sütést

A lenyűgöző Hoover HOT7174WI WIFI beépíthető sütő segítségével az ételek elkészítése szórakoztató időtöltés lesz. A felszereltség részét képezik a vezetőrácsok, amelyek megkönnyítik a tepsik behelyezését. A sütő rendelkezik egy speciális tisztítóprogrammal, amely során az általunk behelyezett vízzel teli edényből felszabaduló gőz segít nekünk eltávolítani a falakra tapadt zsíros szennyeződéseket. A következő lépésben már csak letöröljük egy nedves szivaccsal.

Ezen HOOVER beépíthető sütő számos funkcióval van ellátva

Ha bonyolult ebédet vagy csak egy gyors vacsorát szeretnél összedobni, ez a lenyűgöző Hoover HOT7174WI WIFI beépíthető sütő felkínálja a megfelelő programot. Ezzel a grillfunkcióval rendelkező sütővel még igényesebb ételeket is készíthetsz majd.

Gyorsabb ételkészítés és tökéletes tálalás az ügyes Hoover HOT7174WI WIFI segítségével

Eme HOOVER beépíthető sütő gyorsabb és hatékonyabb ételkészítést tesz lehetővé, és hozzájárul a hibátlan tálaláshoz. Ráadásul rendelkezésre áll egy ventilátor, amely cirkulálja a forró levegőt a sütőtérben, ennek köszönhetően biztosított a sokkal gyorsabb és egyenletes sütés.

A minőségi Hoover HOT7174WI WIFI a következő tulajdonságaival vesz le a lábadról

Ez az okos HOOVER beépíthető sütő maximális kényelmet és rugalmasságot biztosít sütés közben. A belső világításnak hála, a sütő ajtajának kinyitása nélkül, tisztán látjuk, hogy elkészült-e kedvenc ételünk. Ha használjuk az időzítőt, biztosan nem ér bennünket kellemetlen meglepetés a sütés végeztével. A csomagolásban található 1 tepsi és 1 rács.

A sütők és tűzhelyek energetikai tanúsítványán szereplő adatok:

  • A beépíthető sütő gyártója és modellje a fejlécben található
  • A bal felső részben található piktogram jelzi, hogy gáz- vagy elektromos készülékről van-e szó
  • Energetikai skála (balra), az adott készülék energetikai osztálya (jobbra)
  • Liter: a sütőtér térfogata (négy vagy többtagú család esetén a 70 literes vagy annál nagyobb ideális)
  • kWh/ciklus: energiafogyasztás ciklusonként hagyományos / légkeveréses sütés esetén

__________________________________________________________________

A megengedett diferecnia a feltüntetett és a valós értékek között mint, súly, térfogat és ciklusonkénti energiafogyasztás (gáz), a sütők esetében 5%. A maximális zajszintnek azonosnak vagy alacsonyabbnak kell lennie.

Programok:

Grill és légkeverés

Színe:

Fehér

Méretei:

59,5 × 59,5 × 56,7 cm (ma×szé×mé)

Paraméterek

Több paraméter

A Hoover egy több mint 100 évvel ezelőtt alapított amerikai gyártó Európa egyik vezető padlótisztítási szereplője. A márkacsalád számos klasszikus porszívót- vagy porzsákot, kézi és rúd porszívót, valamint robotporszívókat, gőzölős felmosókat és egyéb különleges termékeket tartalmaz. A Hoover márka nagyméretű háztartási gépeket is értékesít, amelyek között megtalálhatóak mind a szabadon álló, mind a beépített változatok. Minden Hoover termék nagyfokú innovációt, csúcstechnológiát és eredeti dizájnt kínál. A gyártó termékei az igényesebb fogyasztókat célozta meg, nagyrészben intelligens  termékeket kínál. Szlogenjük a "Born Innovative".

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hoover HOT7174WI WIFI Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hoover HOT7174WI WIFI. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hoover HOT7174WI WIFI.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ