Shop roku Akvizice ApF HU

House of Marley Chant - Barna

Termékkatalógus
House of Marley Chant - Barna
Bluetooth hangszóró 5W-os teljesítmény, Bluetooth 4.1, beépített mikrofon a hívásokhoz, lejátszási idő akár 8 óra
Kód:  HMR0022e Termékszám:  EM-JA008-NV

House of Marley Chant - Barna

A House of Marley Chant hangszóró az olyan vásárlókhoz szól, akik teljes egészében gondolják végig egy termék részleteit, mielőtt megveszik. Teljesen újrahasznosítható anyagokból készült, így nem terheli a környezetet. Alumíniumból, műanyagból és speciális Rewind anyagból készül, melynek egyharmada kenderből, egy másik harmada organikus pamutból, 40%-a pedig újrahasznosított PET palackból áll. Friss kinézetet biztosít a hangszórónak egy bambuszból készült díszkorona, a termék tetején.  A termékhez tartozik egy pánt karabinerrel, amelynek segítségével könnyedén táskához vagy övhöz csatolható az. A menet közbeni zenehallgatás teljesen új szinteket ér el ezzel a hangszóróval! 

 

Legfontosabb jellemzői

  • Szűkített konstrukció, újrahasznosítható anyagokból
  • A basszus erősségét elősegítő átalakító
  • Integrált mikrofon, amellyel lehetséges az érintésmentes telefonálás
  • Bluetooth EDR, A2DP Mono kompatibilitás
  • 3,5 mm-es bemenet kábel csatlakoztatásához
  • Karabiner a könnyű, táskához való csatoláshoz
  • Az akkumulátor élettartama akár 8 órányi lejátszást biztosít
  • Töltés közvetlenül USB-porton keresztül

Vezeték nélküli kihangosítás

A vezeték nélküli kommunikációért a mobil telefonok esetében a Bluetooth v4.1 technológia felel. Annak érdekében, hogy érintésmentesen, kihangosítással telefonálhasson, mikrofont szereltünk a hangszóróba, amelynek értelmében nem kell a füléhez tennie a telefont, ha hívja valaki. Ha esetleg telefonja nem támogatná a vezeték nélküli funkciókat, klasszikus 3.5mm-es audio bemenetet is biztosítunk (azonban ehhez vennie kell külön egy kábelt is).


Jó hangzás útközben

A hangszóró szélessávú átalakítókat tartalmaz, amelyet még kiegészít egy passzív membrán is. Ezek együttműködésének eredményeképpen kellemes meglepetés éri a hallgatót, a hangszóró pedig meglepően erős alapképességekkel rendelkezik. A termék 8 órás üzemideje garantája a problémamentes zenehallgatást anélkül, hogy Önnek konnektor mellett kellene üldögélnie. Ha szükség van rá, csak használja a készülékhez adott kábelt, hogy megkönnyítse a kapcsolatteremtést készülékei között.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: House of Marley Chant - Barna
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si House of Marley Chant - hnědý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si House of Marley Chant - hnedý. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte House of Marley Chant - Brown.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ