Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

House of Marley Chant Sport - midnight

Termékkatalógus
House of Marley Chant Sport - midnight
5 1 értékelés
Bluetooth hangszóró - 2x 4.5W, Bluetooth 4.0, beépített mikrofon telefonáláshoz, AUX, vízálló és porálló az IPX7 szabvány szerint, akár 8 órás üzemidő
Kód:  HMR0022g2a Termékszám:  EM-JA009-MI
House of Marley Chant Sport - midnight Megszűnt

House of Marley Chant Sport - midnight

Nincs több bosszantó vezeték. Kedvenc zenészeidnek műveit teljes mértékben élvezheted. A House of Marley Chant hordozható hangszóró sokkal több mindent tesz lehetővé, mint ahogy azt bárki gondolná. Elegendő teljesítménnyel és hosszú akkumulátor-élettartammal rendelkezik, emellett pedig telefonáláshoz is használható. A kis méretei és az elegáns kialakítása biztosan elvarázsol majd. A hangszóró modern Bluetooth technológiával is fel van szerelve, ami egy új élményt biztosít zenehallgatás terén. Mindenki örömét leli majd ebben a kiváló vezeték nélküli hangszóróban.

Legfontosabb jellemzők

  • Újrahasznosítható anyagokból készült konstrukció
  • A 2 x 1,75" szélessávú átalakítót basszussal egészíti ki a passzív sugárzó
  • Beépített mikrofon telefonáláshoz (hands-free)
  • Vezeték nélküli adatátvitel modern Bluetooth technológiával
  • 3,5 mm-es vonalbemenet kábel csatlakoztatásához 
  • Az akkumulátor üzemideje akár 8 órányi lejátszást biztosít
  • Víz és porálló (megfelel az IPX7 szabványnak)

Kiváló hangzás bárhol

A hangszóró két 1,75" szélessávú átalakítót használ, amelyet még kiegészít két passzív basszus sugárzó. Ezek együttműködésének az eredménye kellemes hangzás meglepően erős alappal. A nyolc órás üzemidő emellett garantálja az elektromos csatlakozó nélküli zavarmentes zenehallgatást is a nap folyamán. Lemerülés esetén elég megkeresni egy szabad USB portot, és a mellékelt kábel segítségével csatlakoztathatod, majd folytathatod is a zenehallgatást.

Vezeték nélküli kihangosítás vagy kábeles csatlakozás

A mobiltelefonos vezeték nélküli kommunikáció kezeléséért a Bluetooth 4.0 technológia felel. A kihangosítóval történő telefonáláshoz a hangszóróba mikrofon van beépítve, így hívás közben nem szükséges a telefont fülhöz tartani. Abban az esetben, ha a forrás nem támogatja a vezeték nélküli átvitelt, egy klasszikus 3,5 mm-es bemenet is rendelkezésre áll.

Vízbe és homokba

A hangszóró miatt biztosan nem kell aggódni. Vízállósága (az IPX7 szabványnak megfelelően) biztosítja, hogy a hangszórónak nem történik baja még szakadó esőben sem - mert még akár fél órára is 1 m mély vízbe tehető. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: House of Marley Chant Sport - midnight
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si House of Marley Chant Sport - midnight. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si House of Marley Chant Sport - midnight. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte House of Marley Chant Sport - midnight.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ