Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

House of Marley Get Together - Kék

Termékkatalógus
House of Marley Get Together - Kék
4,0 1 értékelés
Bluetooth hangszóró - 16W, Bluetooth 4.1, AUX bemenet, lejátszási idő akár 8 óra
Kód:  HMR0022i Termékszám:  EM-JA006-BH Gyártó honlapja:

House of Marley Get Together - Kék

A House of Marley gyártó fantasztikus terméke, a Get Together lehengerlő teljesítményével a külső terek kedvencévé fog válni. Stílusos bambusz kialakítása nem csak remekül néz ki, de megérinteni is rendkívül kellemes. Ráadásul a termék az FSC (Forest Stewardship Council) által tanúsított. Sőt mi több, a szerkezet részét kiváló minőségű újrahasznosítható anyagok képezik, így egyáltalán nem terheli a környezetet. Legyen szó alumínium alkatrészekről vagy speciális REWIND szövetről, egyharmad részét kender, a további harmadát organikus pamut alkotja. A fennmaradó 40% újrahasznosított PET palackokból épül fel. 


Legfontosabb jellemzői

  • Letisztult forma újrahasznosított anyagokból
  • Elegáns és kellemes tapintású bambusz borítás
  • Kétsávos sztereó és basszusreflex
  • Vezeték nélküli Bluetooth 4.1 kapcsolat + EDR
  • 3,5 mm-es bemenet kábeles csatlakoztatásához
  • Az akkumulátor élettartama akár 8 órányi lejátszást biztosít
  • USB okostelefonok és tabletek töltéséhez

Töltse be a szobát, kertet vagy strandot dübörgő zenével! 

A Get Together kétsávos sztereó basszusreflex kontrukciója Önt is lenyűgözi majd. Ennek két 3,5" mélynyomó és két 1" magassugárzó az alapja. A hangok minden részletükben élethűek és kristálytiszták, a mély és erőteljes basszus pedig garantált. Az akkumulátor élettartama akár 8 óra is lehet, így Önnek felesleges elektromos hálózathoz csatlakoznia, gyakorlatilag bárhol hallgathat zenét. A hátoldalon található USB csatlakozó pedig bármilyen hordozható eszköz töltésére alkalmas.


Vezeték nélkül

A mobil eszközökön való vezeték nélküli kommunikációt a Bluetooth 4.1 szolgáltatja. A rendszer gyors kapcsolódást és újrakapcsolódást biztosít azzal az eszközzel, mely utoljára állt összekötettésben a hangszóróval. Közvetlenül vezérelheti hangszóróját a felül található érintőképernyőn keresztül. Ha eszköze nem támogatná a vezeték nélküli átvitelt, a klasszikus 3,5 mm bemenet ezt a problémát is könnyedén orvsolja. (Ehhez a megfelelő kábel megvásárlása szükséges.)


Standard tartozékok:
tápegység

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: House of Marley Get Together - Kék
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si House of Marley Get Together - modrý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si House of Marley Get Together - modrý. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte House of Marley Get Together - Blau.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ