Alzaboxy Q1 Stellar Blade

Hyper BOBOVR Z4

Termékkatalógus
Hyper BOBOVR Z4
4,0 6 értékelés
VR szemüveg - beépített fejhallgató, 4-6 inches telefonokhoz
12 700 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 21 hónap Kód:  EAMI111 Termékszám:  HY-77303000 Gyártó honlapja:
Hyper BOBOVR Z4 12 700 Ft Újszerű raktáron

Hyper BOBOVR Z4

Hyper BOBOVR Z4 egy új, tökéletes állapotú áru kiváló árcédulával, amelyen már láthatóak korábbi kalandok nyomai. Ebből adódóan a terméken lehet néhány kisebb karcolás, ami a normál használatból eredő. Részletes információt itt kaphatsz.

Vess egy pillantást a jövőbe és juss el olyan helyekre, ahová normál esetben nem jutnál. Az új Bobovr Z4 szemüvegnek köszönhetően pillanatok alatt felfedezheted a világot. A Bobovr Z4 számos egyedi funkcióval rendelkezik, amibe rögtön bele fogsz szeretni. Ilyen például a valósághű 3D alkalmazások és 360°?-os videók lejátszásának lehetősége, de megemlítendő a páratlan 120 fokos látómező is, amely szinte megegyezik az ember látómezejével. A beépített hangszórók a 3D térhatású hangzással együtt egy csodálatos, minden érzékre ható világba fog téged elröpíteni, ahonnan nem akarsz majd visszatérni. Ahhoz, hogy ezt megtapasztald, mindössze egy 4 és 6 inch közötti kijelzővel és megfelelő hardverrel rendelkező telefonra van szükséged.

Legfontosabb jellemzők

  • 4 és 6 inch közötti kijelzővel rendelkező telefonokhoz
  • Lenyűgöző 3D alkalmazások és 3D térhatású hangminőség
  • 360°-os videók
  • 120°-os látómező, mely megközelíti az emberi látőmező nagyságát
  • Integrált fejhallgató
  • Egyenletes súlyelosztás
  • 3,5 mm-es jack csatlakozó mikrofon és fejhallgató csatlakoztatásához
  • Kompatibilis az összes Google Cardboard alkalmazással
  • Áttetsző borítás a kiterjesztett valósághoz
  • Tartalmaz egy mikroszálas törlőkendőt

Könnyű használat, tökéletes funkcionalitás

Egyszerűen behelyezheted a telefonodat az áttetsző tokba a fedőlap 35 fokos megdöntésével. A megfelelő helyzetről a gumírozott hátlap és a két darab, állítható oldalsó panel felel, biztosan helyén tartva a telefont. Egy kifinomult szellőzőrendszer gondoskodik a túlmelegedés megakadályozásáról. A szemüvegen megtalálható gombok segítségével navigálhatsz az alkalmazásojon belül, állíthatod a hangerőt, valamint hívásokat is fogadhatsz anélkül, hogy levennéd a szemüveget.

Személyre szabható

A Hyper Bobovr Z4 mindenki számára tökéletes. A kiemelkedő kényelemről a speciális szellőzőrendszer, a puha bőrborítás, valamint a légáteresztő memóriahab gondoskodik. Ezenfelül a masszív kialakítás és a külső fény teljes kizárása is fokozza a kényelmet. Az oldalsó gombokkal beállíthatod a megvilágítást és a telefon és a lencsék közötti távolságot, a fekete szélek elkerülése érdekében. Az szemüveg alsó részén található gomb segítségével egyszerűen állíthatod a hangerőt, fogadhatsz hívást vagy akár átugorhatsz vagy leállíthatsz egy számot zenehallgatás közben. A szíjak hossza és a telefon távolsága is állítható.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hyper BOBOVR Z4
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ