Akvizice ApF HU Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

Hyundai DVBT 230 PVR

Termékkatalógus
Hyundai DVBT 230 PVR
4,3 53 értékelés
Set-top box - DVB-T2 (H.265/HEVC), Full HD, Timeshift és EPG, felvétel: külső meghajtóra és usb meghajtóra, HDMI és S/PDIF koaxiális
8 900 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  HYU001a1b Termékszám:  DVBT 230 PVR Gyártó honlapja:

Hyundai DVBT 230 PVR

Set-top box Hyundai DVBT 230 PRV

A Hyundai DVBT 230 PVR set-top box egy egyedülálló vevőkészülék az újDV.2-T2 H.265 / HEVC televíziós sugárzási formátum vételére. Az első osztályú funkcionalitást a DVB-T2 tanúsítvány igazolja. Biztos lehetsz benne, hogy a digitális TV-műsorokat a legmagasabb sugárzási minőségben fogja fogadni. A készülék teletextet és elektronikus műsorfüzetet (EPG) tartalmaz.

Set-top box Hyundai DVBT 230 PRV


Hyundai DVBT 230 PVR Set-top box mint multimédia-lejátszó

A Hyundai DVBT 230 PVR nemcsak egy földfelszíni vevőkészülék, hanem multimédia-lejátszóként is funkcionál. Rendelkezik egy Record Ready funkcióval, amely lehetővé teszi a tévéadások felvételét külső merevlemezre vagy pendrive-ra. A merevlemez segítségével lehetővé teszi a Timeshift funkciót is, amellyel időlegesen szüneteltethetsz egy műsort, hogy később megnézd.

Ugyanaz a távirányító a TV-hez és a set-top boxhoz

A set-top box egy programozható távirányítót is tartalmaz. Bármelyik TV-távirányítóról könnyen megtaníthatod számára a parancsokat. Egyetlen távirányítóval a set-top-boxot és a televízió alapvető funkcióit is vezérelheted


Set-top box Hyundai DVBT 230 PRV


Set-top box Hyundai DVBT 230 PRV


A Hyundai DVBT 230 PVR set-top box opciói

A set-top boxot HDMI kábel  segítségével csatlakoztathatod a tévékészülékhez. Tartalmaz egy digitális koaxiális audiokimenetet is a set-boxról származó hang lejátszásához. A készülék 2 USB bemenetet tartalmaz pendrive vagy merevlemez számára. Támogatja a JPG, MP3, AVI, MP4, MKV, MOV és más formátumokat. A LAN bemenetnek köszönhetően a készüléket csatlakoztathatod az internethez.

Set-top box Hyundai DVBT 230 PRV



Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Tuner
DVB-T2 (H.265/HEVC) Kész!
Felvétel
Külső meghajtóra, USB meghajtóra Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Tuner

Tuner
DVB-T2 (H.265/HEVC) Kész!

Multimédia

Multimédia
Videó, Fotó Kész!

Bemenetek/Kimenetek

Bemenetek/Kimenetek
HDMI, S/PDIF koaxiális Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Tisztelt Alza.hu! Ez a készülék kártyaolvasós fajta? Ha nem akkor milyen kártyaolvasós fajta van?   https://www.alza.hu/hyundai-dvbt-230-pvr-d6747531.htm?kampan=adw1_alza_pla_all_activation_alza-activation_c_9063021_HYU001a1b&gclid=CjwKCAiA0cyfBhBREiwAAtStHHzmxCCKdhXDeOijz5sUdr5tc6DY-uOSnxQN60PZVUPrh4bZlTtRehoCOgUQAvD_BwE Köszönöm a válaszát: Tisztelettel: Biró Attila

Hyundai DVBT 230 PVR típusú kis vevőhöz keresek magyar, vagy angol nyelvű használati utasítást. A gyártó csak cseh és szlovák nyelvűt tudott bedobozolni, de azt is hitványat, ábrák, útmutatás nélkül. Az Alza pedig fütyülve, vígan árusítja, és nem válaszol fél napja a reklamációmra. Segítségét előre is köszönöm. Üdvözlettel Torkos Béla

Kérdések és válaszok: Hyundai DVBT 230 PVR
Kiegészítők: Hyundai DVBT 230 PVR Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hyundai DVBT 230 PVR. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hyundai DVBT 230 PVR.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ