Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Imetec 8138 Duetto

Termékkatalógus
Imetec 8138 Duetto
Álló porszívó - 2in1-ben készülék, rúdporszívó, kézi kivitel, porzsák nélküli, Ni-MH, 0,6 literes portartály, kék és fehér szín
Kód:  IMEVTS02 Termékszám:  8138

Imetec 8138 Duetto

Egyszerűsítse a népszerűtlen takarítást, és válassza az Imetec Duetto extra erős rúdporszívót. A készülék egyben levehető kézi készülék, így könnyedén elérheti a magasabb részeket vagy feltakaríthatja a morzsákat a kárpitról. Ez a porzsák nélküli ciklon porszívó beépített Ni-MH akkumulátorral rendelkezik és vezeték nélküli kivitele szintén megkönnyíti a használatot. Működési ideje maximum 30 perc.

A könnyű, 2,3 kilós porszívó kompakt méretei miatt állandóan kéznél lehet, azáltal alkalmas a mindennapos használatra. Úgy tervezték, hogy még a legszűkebb helyeken is kényelmes takarítást tegyen lehetővé, ezért egy réstisztítót is tartalmaz, amellyel minden zugból feltakaríthatja a szennyeződéseket. Megbízható ciklon egysége tiszta vízzel kiöblíthető. A portartályt anélkül könnyedén kiürítheti, hogy érintkezésbe kerülne a felhalmozódott szennyeződésekkel. 

Imetec, a modern kézi porszívó

  • Gyors, hatékony és könnyű készülék
  • Nagyszerű eszköz a mindennapos takarításhoz
  • Praktikus turbókefével felszerelt
  • Könnyen mozgatható
  • Az Ni-MH akkumulátor akár 30 perc folyamatos működést garantál
  • 18 V-os tápegység a magas teljesítményért és hosszú akkumulátor élettartamért
  • A cyclone technológia maximalizálja a szívóteljesítményt és a szűrő élettartamát
  • Mosható 0,6 literes portartály
  • Kefe és résszívó, mint kiegészítő tartozék
  • Kárpit szívófej és további tartozékok
  • Egyedi design, melyet a kék és fehér szín ötvözete ad

Ciklon technológia

A porzsák nélküli Imetec porszívó a manapság népszerű ciklon technológiával szűri meg a szennyeződéseket. A mosható ciklon egység selválasztja a port a levegőtől és egy 0,6 liter kapacitású tartályba gyűjti. A ciklon technológia állandó szívóerőt garantál, sőt, ennek a porszívózási stílusnak köszönhetően többé nem kell porzsákokról gondoskodnia.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Imetec 8138 Duetto
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si IMETEC 8138 Duetta. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Imetec 8138 Duetta. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Imetec 8138 Duetto. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Imetec 8138 Duetto.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ