Akvizice ApF HU Slevy s AP+

Inmotion S1

Termékkatalógus
Inmotion S1
Elektromos kerékpár - Li-Ion akkumulátor 36V, 5.8Ah, a központi motor névleges teljesítménye 250W, alumínium váz, karbon kerekek, MAXXIS 20 x 1 1/18 gumiabroncs, Shimano 10 sebesség, 4 szintű vezetési mód, Shimano M315 fék, Shimano CN-HG53, 48T, tartomány 60-70km, LED kijelző, tömeg 14,7kg, töltés 2,5-3h.
Kód:  SPTes432 Termékszám:  6920146923145

Inmotion S1

Bemutatjuk a gyönyörű Inmotion S1 elektromos kerékpárt, amely kecses ívekkel és innovatív funkciókkal vár téged. A váz nagyon erős és tartós alumíniumötvözetből készül, a kerekek pedig rendhagyó formatervezéssel büszkélkednek, a Toray japán cég speciális technológiájának köszönhetően. A három küllő mindegyike szénszálból készült, T800 alumíniumszálas formázással, ezáltal a kerekek könnyűek, tartósak és könnyen karbantarthatók. 

Az Inmotion S1 legfontosabb jellemzői

  • Könnyű alumínium váz
  • Elegáns karbon kerekek
  • Shimano 10 sebességes váltó
  • 250 W névleges teljesítményű központi motor
  • Intuitív LCD kijelző nyomógombos vezérléssel
  • Kapacitás: 60-70 km
  • 36 V lítium-ion akkumulátor, 5,8 Ah
  • Töltés: 2,5-3 óra
  • Csak 14,7 kg tömeg

Elektromos kerékpár minőségi alkatrészekkel

Az Inmotion S1 csak kiváló minőségű és márkájú alkatrészeket tartalmaz, nevezetesen a Shimano gyártótól. Fel van szerelve például 10 sebességes átviteli rendszerrel. Így sok sebességgel rendelkezel, bármilyen körülmények között utazol - akár dombos terepen, városban vagy családi kiránduláson. Ezért ez a modell ideális választás szinte mindenki számára. Ajánlott fiatal férfiaknak és nőknek, valamint idősebb kerékpárosoknak. 

Az erőteljes Shimano M315 árcsafékekeknek köszönhetően bátran gurulhatsz le bármely hegyről anélkül, hogy aggódnod kellene az egészséged miatt. A kerekek 20" Maxxis bevonattal vannak ellátva. 

Inmotion S1, akár 70 km-es tartományban

Az Inmotion S1 beépített központi motorja 250 W névleges teljesítménnyel és nyomatékérzékelő rendszerrel rendelkezik, amely optimális motorterhelést biztosít a pedálozásnak és a környezeti feltételeknek megfelelően. Ez növeli az utazási kényelmet. Érdemes megemlíteni, hogy az LG Li-Ion 36 V / 5,8 Ah akkumulátor első pillantásra nem látható, mivel a vázban van elrejtve. 

A kormány intuitív LCD kijelzővel rendelkezik , amely a vezetés során minden fontos információt megjelenít - például az aktuális sebességet, a megtett távolságot, a rásegítés szintjét vagy az akkumulátor kapacitását. A biztonságos és intuitív működést olyan gombok garantálják, amelyek könnyen elérhetőek a kormány bal oldalán.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Inmotion S1
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Inmotion S1. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Inmotion S1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Inmotion S1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Inmotion S1.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ