AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Innova Goods tojásfőző , szilikon

Termékkatalógus
Innova Goods tojásfőző , szilikon
2,6 13 értékelés
Sütőforma tojások főzésére, szilikonból és PP-ből (BPA nélkül), úttörő formatervezésű, kényelmes és praktikus, 6 tojásforma (átmérő x magasság: 6 x 10 cm), 1 tojássárgája elválasztó (6 x 13,5 x 3 cm), szín: átlátszó, csomag: 6 darab, nem mérgező és hőálló, mosogatógépben mosható
Kód:  INGKN230 Termékszám:  V0100800

Innova Goods tojásfőző , szilikon

Az Innova Goods könnyen elkészíthető tojáskészlete megkönnyíti a konyhában való munkát, és tökéletesen elkészített tojásokat készíthet kemény, rothadó és puha. Ezen felül, fűszerezéssel vagy más összetevővel fűszerezve. Egyszerűen törölje le az Innova árut az olajjal, és üsse bele a tojásokat, végül sózzon vagy fűszerezze be, zárja le és helyezze forró vízbe . A főzés után már nem kell meghámoznia a héjat, és az étel gyönyörű és tiszta. Az Innova Goods tojásformák praktikus biszfenol-mentes szilikonból és polipropilénből készülnek. Mosható a mosogatógépben. A készlet sárgája elválasztót tartalmaz.

Az Innova Goods Tojás főzőkészlet főbb jellemzői

  • Praktikus eszköz a tojás főzéséhez
  • Biszfenolmentes szilikonból és polipropilénből
  • Az Innova áru mosogatógépben mosható
  • Hat forma egy csomagban
  • Tartalma is sárgája elválasztó
  • Az Innova Goods innovatív kialakítású és könnyen használható

Méretek:
tojásforma: 6 × 10 cm
tojássárgája elválasztó: 6 × 13,5 × 3 cm

Csomag tartalma:
6 × tojásforma
1 × tojássárgája elválasztó

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Tiszteletem! Véleményem a termékről, ami talán segíthet másnak is, hogy vásárlója legyen a terméknek: nagy reményekkel vásároltam, hogy így főtt tojás készítése során megspóroljam a tojáshéj pucolást. Kétszer próbáltam, hátha elsőre túl főztem vagy magas lángon ment, mert másodjára kisebb lángon és figyeltem mikor fő meg, de sajnos másodjára is ugyan úgy beleragadt, csak kikaparni lehetett. És az eszköz elmosása több időt és főleg energiát vett igénybe, mert makacs módon ragadt bele a tojás, mintha magam pucoltam volna meg a megfőtt tojást. Kíváncsi vagyok másoknak a tapasztalataira, elkészítési tanácsaira, hátha rosszul csináltam.

Kérdések és válaszok: Innova Goods tojásfőző , szilikon
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Innova Goods na vaření vajec, silikonová.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ