AlzaBoxy Q1 Slevy s AP+

Intel Core i7-7700K @ 5,1 GHz OC PRETESTED DELID

Termékkatalógus
Intel Core i7-7700K @ 5,1 GHz OC PRETESTED DELID
Processzor - Quad-Core, HT 4.2GHz (95W), 4.5GHz TurboBoost, Intel HD Graphics 630 (1150MHz), 8MB L3 cache, socket 1151, Kaby Lake, hűtő nélkül
Kód:  BO533e4j Termékszám:  BX80677I77700K

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Intel Core i7-7700K @ 5,1 GHz OC PRETESTED DELID

Intel Core i7-7700K @ 5.0 GHz OC TESTED

Intel Core i7-7700K @ 5,1 GHz OC PRETESTED DELID

Ezt a darab szilíciumot gondosan előre tesztelte Elkim, a mi extrém overclockerünk, és garantálja az 5,1 GHz határfrekvenciát mind a 4 mag és a 8 szál használata esetén.

Chlazení pomocí dusíku

Hogyan lehet jobb darab CPU-hoz hozzájutni?

Szilikon lottón? A mai processzorok egyik fő jellemzője az, hogy az egyik darab nem ugyanolyan, mint a másik darab. A tuningolás utáni végfrekvenciák közötti különbségek akár több száz MHz-re is rúghatnak az alapfrekvenciához képest. Míg az egyik darab maximum 4,8 GHz-t bír el, a másik darab akár 5,3 GHz-t is.

Důkladný výběr CPU

Elkim alaposan leteszteli a processzorainkat és a határaikat kutatja.

Až 5GHz frekvence

Hála a szakmai megközelítés és a hosszú távú tapasztalat mi vagyunk az egyetlen cég a piacon lehetőséget kínál garantált OC bit processzorok.

Elkim

Elkim overclocker

Hello, a hardver határértékeinek keresésével és fejlesztésükkel foglalkozom. Még a legszélsőségesebb hűtési módszerekkel is megpróbálkozom, mint amilyen a folyékony nitrogén, amely eléri a -196°C-t.

Elkim

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

Szakszerűen kialakítva

Elkim igazán odatette magát, és ennél a modellnél elvégezte a szakszerű delid tesztet a Thermal Grizzly Conductonaut hővezető paszta segítségével. Az eredmény a sokkal jobb hűtő hatás és majdnem 20°C-kal alacsonyabb hőmérséklet.

OC

Helyes alkatrész-választás kiválasztott darabjainkhoz

A magas frekvenciák alapja a jól kiválasztott komponensek összjátéka. A garantált ütem eléréséhez tippjeinket megtalálod lejjebb ezen az oldalon.

Vodní chlazení NZXT

A hatékony hűtés aza alfa.

Vodní chlazení

Ez a processzor már tesztelték és hűtési NZXT Kraken X62 .

Kingpincooling

Használjon jó minőségű pasztát

Ugyanilyen fontos a kiváló hővezető paszta. Részünkről ajánljuk aThermal Grizzly Conductonautot vagy Kryonautot.

ASUS MAXIMUS IX APEX

A megfelelő alváz az omega

A kiválasztott darab processzor a legjobbat érdemeli! Különbségek a feszültség igényességében: a különböző alaplapok frekvenciái között több tíz mV is lehet. Hosszú évek tapasztalatai alapján javasolom az ASUS-tól a Republic of Gamers sorozat fejlettebb modelljeit. A darabjainkat ASUS MAXIMUS IX APEX -en teszteljük .

Seasonic Prime 1200W Platinum

Az igazi spiritusz

A minőségi erőforrás játssza a prímet! Ha valami igazán fontos, akkor az, hogy az alaplap milyen minőségű és stabilitású feszültséget kap. A mi kiválasztott darabjaink a Seasonic Prime 1200 w Platinum áramforrásokon vannak tesztelve. Ebben az esetben nem annyira a teljes kapacitásról van szó, mint a tápegység minőségéről és egész konstrukciójáról. Én személy szerint a Seasonicot ajánlom az áramforrás ütemezéséhez, különösen a Prime sorozat legújabb darabját, amely kiválóan alkalmas overclocking célokra.

 

Tippjeink a garantált ütem elérésére

  • UEFI-ben használd a magfeszültség beállításához a manuális üzemmódot, amelyben a tápellátás mindig hatékonyabb, mint offset vagy adaptív üzemmódban.
  • A hálózati kaszkád beállításánál (External Digi + Power Control) használd az ASUS lapok 6. szintű LLC-jét, hogy megakadályozd a nem kívánt feszültségkieséseket, ami megzavarhatná a tuningolás stabilitását.
  • A Kaby Lake processzorok nagyon érzékenyek a hőmérsékletre, ezért használj minimálisan 240 mm-es minőségi AiO v\zhűtést és kiváló minőségű hővezető pasztát. Minél erősebb hűtést érsz el, annál jobb  eredményeid lesznek. Ehhez kapcsolódik a megfelelően hangolt légáram a szekrényedben, ha pedig a légáram nem optimális, akkor a processzor hűtője sem fog úgy működni, ahogy kellene.
  • A stabil és pontos feszültség biztosítására képes minőségi forrás az alapja mindennek. A Prime sorozatba tartozó Seasonic áramforrást javasoljuk.
  • Kiválasztott darabjaink tuningolása legalább alapszintű tapasztalatokat és a problematikában való jártasságot igényel. Tartsd szem előtt, hogy ez nem egy plug and play ügy, a tuningolt rendszer hangolása türelmet és szorgalmat tesz szükségessé.
  • Minden processzort legalább 1 órán keresztül teszteltek az ASUS egy igényes RealBench stressztesztével, amely az AVX utasításokat is használja.

Záró ajánlások

A garantált ütem eléréséhez szükség van arra, hogy a lehető legnagyobb mértékben figyelembe vedd a tippjeinket, vagy legalábbis a legtöbbet megtartsd belőle. Jegyezd meg, hogy a tökéletlen komponensek kombinációja vezethet oda, hogy a garantált frekvenciát nem sikerül elérni. Az alaplapok különbségei több tíz mV-ra rúg, ami kéz a kézben jár a processzorok hőmérséklete és az egész eredmény által megkövetelt hűtési igény növekedésével.
Ha nem tudod elérni a kívánt eredményt, rendelkezésedre állunk e-mailben.
Ha konzultáció után sem sikerül elérni a megfelelő eredményt, kicseréljük egy másikra, amivel ez majd sikerülni fog:).

 

 

 

Paraméterek

Processzor sorozat
Intel Core i7 Kész!
Foglalat
Intel 1151 Kész!
Modellmegjelölés
Intel Core i7-7700K Kész!
Processzor kódnév
Kaby Lake Kész!
Processzormagok száma
4 × Kész!

Sorozat

Processzor sorozat
Intel Core i7 Kész!
Foglalat
Intel 1151 Kész!
Modellmegjelölés
Intel Core i7-7700K Kész!
Processzor kódnév
Kaby Lake Kész!

Magok száma

Processzormagok száma
4 × Kész!

Frekvencia

Processzor frekvencia
4,2 GHz (4,2 GHz) Kész!
Max. frekvencia (OC)
5,1 GHz (5 100 MHz) Kész!

Integrált videókártya

Integrált videókártya típusa
Intel HD Graphics 630 Kész!
Frekvencia
1 150 MHz Kész!

További paraméterek

Jellemzők
Automatikus túlpörgetés, Nyitott szorzó, Virtualizáció, Integrált GPU, HyperThreading Kész!
TDP fogyasztás
95 W Kész!
Gyártási technológia
14 nm Kész!
L2 cache
1 MB Kész!
L3 cache
8 MB Kész!
Több paraméter

Az Intel Corporation a világ legnagyobb félvezető áramköreinek és a kapcsolódó alkatrészeinek gyártója, amelyeket a számítógépekben, mobil eszközökben és egyéb készülékekben használnak. Az egyik legismertebb és legsikeresebb vállalat, amely amióta csak elindult a Szilícium-völgyből, azóta is a technológiai forradalom meghatározó szereplője.

Az Intel világszerte több mint 96 500 alkalmazottat foglalkoztat, és az egyik legnagyobb és leggazdagabb vállalat a világon. Évtizedek óta szlogenük az "Intel Inside"; Azonban 2005-ben a dinamikusabb "Leap Ahead"-re váltották fel, jelezve az innováció iránti megújult elkötelezettséget.

Megjegyzés:

A termék önmagában nem működőképes és esetenként szakemberre lehet szükség a beszerelésre.

» További CPU-Processzorok

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Intel Core i7-7700K @ 5,1 GHz OC PRETESTED DELID Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Intel Core i7-7700K @ 5.1 GHz OC PRETESTED DELID. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Intel Core i7-7700K @ 5.1 GHz OC PRETESTED DELID. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Intel Core i7-7700K @ 5.1 GHz OC PRETESTED DELID. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Intel Core i7-7700K @ 5.1 GHz OC PRETESTED DELID.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ