Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Intel Extreme Masters utalvány

Termékkatalógus
Intel Extreme Masters utalvány
Ajándék 25 USD jóváírás a játékhoz World of Tanks, 20USD hitel a játékhoz Warface, 25USD hitel a játékhoz World of Warships + játékok: Just Cause 3, Singularity hamu, Counter-Strike: Globális támadás, Kupon érvényessége 2010. április 31-ig, a kódot a starterpack.intel.com címre írja be
Kód:  XX908ax
Intel Extreme Masters utalvány Megszűnt

Intel Extreme Masters utalvány

Az adott Intel processzor megvásárlásával exkluzív ajándékot kap, egy Intel Extreme Masters utalványt, amely bizonyos játékok megvásárláshoz biztosít krediteket. Az utalvány teljes értéke 184,97 USD. Az egyedi utalványkódot a starterpack.intel.com honlapon szükséges megadni. Az utalvány 2017.04.31-ig érvényes.

Mit biztosít az utalvány?

  • 25 USD értékű kreditet a World of Tanks játékhoz
  • 20 USD értékű kreditet a Warface játékhoz
  • 25 USD értékű kreditet a World of Hadihajók játékhoz
  • Just Cause 3 játék, 59,99 USD értékben
  • Ashes of Singularity játék, 39.99 USD értékben
  • Counter-Strike: Global Offensive játék, 14,99 USD értékben

Az Intel Corporation a világ legnagyobb félvezető áramköreinek és a kapcsolódó alkatrészeinek gyártója, amelyeket a számítógépekben, mobil eszközökben és egyéb készülékekben használnak. Az egyik legismertebb és legsikeresebb vállalat, amely amióta csak elindult a Szilícium-völgyből, azóta is a technológiai forradalom meghatározó szereplője.

Az Intel világszerte több mint 96 500 alkalmazottat foglalkoztat, és az egyik legnagyobb és leggazdagabb vállalat a világon. Évtizedek óta szlogenük az "Intel Inside"; Azonban 2005-ben a dinamikusabb "Leap Ahead"-re váltották fel, jelezve az innováció iránti megújult elkötelezettséget.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ