Shop roku Slevy s AP+

ION Party Bot Micro

Termékkatalógus
ION Party Bot Micro
Hangszóró - hordozható, Bluetooth, AUX bemenet, fény-show, robot design
Kód:  ION006e Termékszám:  0812715017569

ION Party Bot Micro

Képzeljünk el egy olyan hangszórót, amely gondoskodik a végtelen szórakozásról, és mindig mosolyt csal az arcodra. A Party Bot Micro egy beszélő robot, amely tökéletesen illik minden buliba. Kapcsold be a kedvenc zenéidet és hagyd, hogy magával ragadjanak a fények és a zene ritmusára mozgó táncpartner. A robot körbetáncolja a szobát és még a fal sem tudja megállítani. Csak megfordul és táncol tovább. A lítium akkumulátor biztosítja a zenelejátszást akár 11 órán keresztül (2 óra tánccal és fényekkel).

Legfontosabb jellemzők

  • Party robot, amely táncol, mozog és forog
  • A LED fényekkel színes mintákat vetít
  • Használd a "party", az álló vagy a világítás nélküli üzemmódot
  • Játszd le a zenét vezeték nélkül Bluetooth-képes eszközről
  • Lejátszási idő: akár 11 óra
  • Kis termetben nagy hang

A tökéletes társ

A robot hangszóró kivitelezése nagyon jól sikerült. Másik nagy előnye, hogy át tudod állítani egyik módból a másikba. Válaszd a party módot, így a robot a zene ritmusára mozog. A mini LED discogömbbel színes fényeffekteket vetít a mennyezetre és a falakra, de akár állhat a polcon világítás nélkül, mozdulatlanul.

A hangszóró része a beépített, újratölthető akkumulátor is, amely biztosítja a hosszan tartó szórakozást. Ha lemerült, egyszerűen töltsd fel a mini USB kábelen keresztül, amely benne van a csomagban. Játszd le a zenéket Bluetooth-képes telefonról vagy tabletről vagy kábel segítségével az AUX bemeneten keresztül. Hozz létre olyan hangulatot a robot hangszóró segítségével, amelyet bárki megirigyelhet.

A csomag tartalma:

  • Party Bot Micro hangszóró
  • Mini USB töltőkábel
  • Felhasználói kézikönyv
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ION Party Bot Micro
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ION Party Bot Micro. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ION Party Bot Micro. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ION Partei Bot Micro. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ION Partei Bot Micro.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ