Shop roku Slevy s AP+

ION Patio Mate

Termékkatalógus
ION Patio Mate
Hangszóró - hordozható, Bluetooth, IPX4 vízállóság, LED-ek, változtatható fényerő, 21-45 mm csőátmérőjű party napernyőkre szerelhető
Kód:  ION010f Termékszám:  812715017149

ION Patio Mate

Ez a világítással felszerelt kültéri vízálló hangszóró ideális hang- és fénytechnikai eszköz teraszokon és előkertekben történő használathoz. Ezzel akár az esti pihenés közben is hallgathatsz zenét. Legfőbb előnye, hogy rögzíthető a napernyő csövére 21-45 mm-es átmérőig. A hangszóró minden oldalról ellenáll a fröccsenő víznek. A 8 db energiatakarékos LED több mint 150 lumen erősségű meleg fényt sugároz, a hangszóró üzemideje pedig akár 8 órányi is lehet. Zenehallgatáshoz jól jöhet a  vezeték nélküli Bluetooth csatlakozás, amely lehetővé teszi, hogy kedvenc zenéid akár iOS vagy Andriod rendszerű mobil eszközökről közvetlenül hallgasd.

Főbb jellemzői

  • A napernyő vázára rögzíthető
  • 8 erős LED világítás
  • Sztereó hang
  • Két fokozatú világítás
  • IPX4 vízállóság
  • Támogatja az iOS és Android rendszerű eszközöket

A csomag tartalma:
Patio Mate hangszóró
Micro-USB kábel
Rögzítőszíj
Rövid használati útmutató

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ION Patio Mate
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ION Patio Mate. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ION Patio Mate. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ION Patio Mate. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ION Patio Mate.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ