Doručení zdarma Alzaboxy

iPega P4009 Töltőállomás hűtéssel PS4-hez Fekete

Termékkatalógus
iPega P4009 Töltőállomás hűtéssel PS4-hez Fekete
3,0 1 értékelés
Töltőállomás - PS4, PS4 Slim vagy PS 4 Pro készülékhez, egyedi mágneses adapterrendszer, két töltő slot, rendező 10 játékhoz, fejhallgató-csatlakozó, LED-es töltésjelző
11 290 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  iPega59 Termékszám:  PG-P4009
iPega P4009 Töltőállomás hűtéssel PS4-hez Fekete 11 290 Ft Szállításra kész 1 db
Vásárlás

iPega P4009 Töltőállomás hűtéssel PS4-hez Fekete

iPega P4009 töltőállomás hűtéssel Playstation 4 készülékekhez, beleértve a Slim és Pro változatot is. Ha PS4, PS4 Slim vagy PS4 Pro játékkonzolod van, és azon gondolkodsz, hogyan fejlesztheted játékbarlangodat, ne hagyd figyelmen kívül ezt az állomást. A játékkonzol rendelkezik egy ventilátorral a játékkonzol további hűtéséhez, két töltőhellyel a játékvezérlők számára, egy 10 játékhoz alkalmas rendezővel és egy fejhallgató-csatlakozóval. 

Az iPega P4009 töltőállomás legfontosabb jellemzői és tulajdonságai

  • Egyedülálló mágneses adapterrendszer, amely a kontroller töltőcsatlakozójába csatlakoztatható, majd a töltés megkezdéséhez egyszerűen a töltőnyílásba helyezhető - így a töltőcsatlakozót nem terheli a kábel időnkénti kihúzása majd újracsatlakoztatása.
  •  A konzolt az állványra a pontos konzoltípushoz tervezett távtartók segítségével rögzítheted - ezek tökéletesen a helyén és pontosan a ventilátorok fölött tartják a konzolt, lehetővé téve a minél hatékonyabb működést.
  • A hűtőventilátorok egyszerűen egy gombnyomással be- vagy kikapcsolhatók.
  • Ha a legújabb, rendkívül teljesítményigényes játékokkal játszol, a konzolnak egy gombnyomással jelentős könnyebbséget nyújthatsz - a nagy teljesítményű, de csendes ventilátorok ugyanis mindenről gondoskodnak.
  • A töltési állapotjelzés az eszköz sarkain található, mindig a kontroller töltőnyílása mellett - így egy pillantással megtudhatod, hogy melyik vezérlő van már teljesen feltöltve és készen áll a maximális játékra.
  • Az eszköz hátsó részén van egy rendező a játékokhoz, ahol kedvenc játékadat tárolhatod, és a konzol mellé felakaszthatod a fejhallgatódat.

Töltőállomás paraméterei

  • Töltőállomás a Playstation 4 (Slim, Pro) számára
  • Állvány aktív és erőteljes hűtéssel
  • Két töltőhely a kontrollerek számára
  • Mágneses adapterek a kontrollerek számára
  • 10 játékhoz alkalmas rendező
  • Fülhallgató állvány
  • A kontrollerek töltöttségi állapotának LED-es jelzése
  • Gomb a ventilátorok be/ki kapcsolásához
  • A kiszerelés tartalma: 1× állvány, 2× mágneses töltőcsatlakozó, 1× micro USB kábel, 4× távtartók, 1× felhasználói kézikönyv

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: iPega P4009 Töltőállomás hűtéssel PS4-hez Fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iPega P4009 Nabíjecí Stanice s Chlazením pro PS4 Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si iPega P4009 Nabíjacia Stanica s Chladením pre PS4 Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte iPega P4009 Ladestation mit Kühlung für PS4 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte iPega P4009 Ladestation mit Kühlung für PS4 schwarz.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ