30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

iSCOUT - Platinum

Termékkatalógus
iSCOUT - Platinum
Navigáció - autó műszerfalához, 7"-es kijelző, 2 GB RAM, Wi-Fi, Bluetooth 4.0 LE, microUSB, IR kamera,16 GB memória, iOS/Android kompatibilitás
Kód:  NAVHU1

iSCOUT - Platinum

A HUD kijelző az összes szükséges információt megjeleníti a számodra, ezáltal sokkal biztonságosabbá teszi számodra a vezetést. Elég, ha periférikus látásodat használod, így nem kell a szemedet levenned az útról és maximálisan a vezetésre összpontosíthatsz. A HUD kijelző szinte teljesen áttetsző, így nem takarja el előled a kilátást, mégis minden információs megjelenít a számodra, beleértve a navigációs térképeket is. Jobb társat nem is választhatnál utazásaidhoz!.

Legfontosabb jellemzői:

  • Megjeleníti a szükséges információkat, emellett biztonságodat is megőrzi
  • A HUD kijelző nem takarja el előled a kilátást
  • Könnyedén szikronizálhatod telefonoddal vagy autóddal
  • Egyszerű gesztus- és hangvezérlés
  • Utazásaidat folyamatosan rögzíti (IR éjszakai kamera)

Szinkronizáld telefonoddal!

Az iSCOUT projektort teljesen szinkronizálhatod okostelefonoddal, ezáltal tökéletes információforrásoddá válhat vezetés közben. Segítségével bármikor fogadhatod a különböző telefonhívásokat, elolvashatod üzeneteidet, emlékeztetőidet, vagy a szolgáltatók közleményeit, mindezt egyetlen érintéssel. Navigálás közben, a tényleges forgalmi helyzeteket és sebesség korlátozásokat, közvetlenül magad előtt láthatod.

Tartsd szemmel autódat!

A projektorhoz tartozik egy beépített, éjjellátó (IR) kamera is, mely utazásaidat folyamatosan rögzíti, így tökéletes tanúként szolgálhat egy esetleges baleset alkalmával. Továbbá az autó információs rendszerekkel is kompatibilis, így pontos információkat nyújt sávváltás során, valamint tájékoztatást nyújt a holt terekről, a sebességről, az üzemanyag-szintről illetve egyéb nélkülözhetetlen tudnivalókról.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: iSCOUT - Platinum
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iSCOUT Platinum . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si iSCOUT Platinum. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte iSCOUT Platinum. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte iSCOUT Platinum.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ