Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

iSi N2O tejszínhab cserepatron 20 db

Termékkatalógus
iSi N2O tejszínhab cserepatron 20 db
- 29 adag (75 ml) tejszínhabbal (0,5 liter krém), kompatibilis a következő habszifon márkákkal: iSi, Kayser, Tescoma, Liss, Mosa, Hendi, Banquet. N2O
Kód:  ISINO202 Termékszám:  9002377007225
iSi N2O tejszínhab cserepatron 20 db Megszűnt

iSi N2O tejszínhab cserepatron 20 db

Az iSi habszifon használatával most igazán profi tejszínhabot kaphatsz. Minden patron 1 grammal több gázt tartalmaz. Ennek köszönhetően akár 20%-kal több tejszínhabot készíthetsz, mint a hagyományos eldobható patronok használatával. Több tejszínhabot kapsz, kevesebb anyag felhasználásával. Az ISi tejszínhabbal desszertek, mártások és levesek is készíthetők. A patronok tiszta dinitrogén-oxidot (N2O) tartalmaznak és Belgiumban készülnek, kizárólag élelmiszer célokra szánják. A patronok az iSi, a világ leghíresebb patron és habszifon gyártója készíti Ausztriában. A csomag 42 újrahasznosítható patront tartalmaz.

Az iSi tejszínhab patronok főbb jellemzői

  • A csomag tartalma 20 darab eldobható patron

  • A patronok színe lila

  • A patronok újrahasznosíthatóak

  • N2O (E942) gázzal töltöttek Belgiumban

  • A patronok tartalma 8,4 g N20

  • A patron mérete 66 × 18 mm

  • A patron tömege 29 g

  • A csomag teljes tömege 1260 g

Miért egyedi az iSi patron?

Ez az egyszer használatos habpatronok univerzális rendszere. A patronokat nem ismételt használatra tervezték, nyakuk menetmentes. A patronok 100% -ban újrahasznosíthatóak, kiváló minőségű acélból készültek. Minden patron elektromos tömegmérésen esik át, miután dinitrogén-oxiddal (N2O) töltik fel őket. Ez megkönnyíti az újrahasznosítást. A töltés előtt minden patront szabadalmaztatott eljárással tisztítanak meg a széntől és egyéb szennyeződésektől. Az iSi patron az eldobható rendszert támogató szifonokkal kompatibilis (iSi, Kayser, Tescoma, Liss, Mosa, Hendi, stb.). A patronok nem kompatibilisek a Sifos és a Kisag  szifonokkal.

Az iSi patron újrahasznosítása

A használt patronok a vegyes hulladékok közé dobhatóak vagy közvetlenül gyűjtőtelep számára adhatóak át. A válogatóüzemben az összes fém komponenst először erős elektromágnesekkel távolítják el, majd újrahasznosítják. Ez segít a környezet védelmében.

Figyelmeztetés a felhasználók számára

Ne tedd ki a patronokat közvetlen hőforrásoknak! Óvd őket napfénytől és ne dobd tűzbe. Robbanás történhet 50°C feletti hőmérsékleten! Ne dobj ki fel nem használt patronokat. Ne nyisd ki erőszakkal, mert sérüléseket okozhatnak! Ne használd a repülőgép a patronokat repülőgép fedélzetén és gondosan tartsd távol gyermekektől Csak a habszifon használatára vonatkozó utasításoknak megfelelően használd. A helytelen használat veszélyezteti az egészséget!

Értesítés:
Minden csomagon megtalálod a dátumot, ameddig a patront fel kell használni. A patron ezután is nyugodtan használható, de a gyártó már nem garantálja a patron gáztartalmát. A fel nem használt palackokat hűvös helyen és száraz körülmények között tárold.

Mit garantál a gyártó?
100% íz stabilizátor nélkül
100%-os teljesség garantálása
100%-os szivárgás ellenőrzés
100%-ban újrahasznosítható acél
100% osztrák minőség
100%-os nyomon követhetőség
100%-bn megfelel a HACCP + HALAL követelményeknek

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: iSi N2O tejszínhab cserepatron 20 db
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iSi šlehačkové bombičky N2O 20ks. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si iSi šľahačkové bombičky N2O 20 ks. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte iSi Schlagsahne N2O 20St. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte iSi Schlagsahne N2O 20St.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ