AP+ nový vizuál Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

Jabra Speak2 75, MS Teams, Link 380a

Termékkatalógus
Jabra Speak2 75, MS Teams, Link 380a
Mikrofon - konferencia, Bluetooth, USB és USB-C csatlakozás, kondenzátor mikrofon, gömb mikrofon, mute gomb, alkalmas beszédhez
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  JQ447b1 Termékszám:  2775-319 Gyártó honlapja:
Jabra Speak2 75, MS Teams, Link 380a 107 890 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Jabra Speak2 75, MS Teams, Link 380a


Professzionális hangkommunikátor hibrid munkastílushoz

A Jabra Speak2 75 MS Teams professzionális hordozható hangkommunikátor következő generációja a legújabb technológiával van tele. Ezzel a készülékkel konferenciát tarthatsz a dohányzóasztalról, a konyhából, a szállodából vagy a kertből. A fejlett, széles sávú hangzás, a precíziós mikrofonok és a technológia lehetővé teszi, hogy a nappalidat, étkeződet vagy lakókocsidat tárgyalóteremmé alakítsd. Élvezd a kristálytiszta hívásokat és a nagy teljesítményű zenét!

A csomag tartalmaz egy USB-A Bluetooth-adaptert, amelynek hatótávolsága 30 méter.



A Jabra Speak2 75 MS Teams kiemelkedik a teljes duplex hangzásban

Elfelejthetsz mindent, amit eddig a hangkommunikátorokról gondoltál. A fejlett 65 mm-es teljes tartományú hangszóró szuperszéles sávú hangzást biztosít, így a Jabra Speak2 75 MS Teams segítségével nem marad le semmiről. Ezenkívül egyes hangkommunikátorok nem teszik lehetővé, hogy mindkét fél egyszerre beszéljen. A Jabra Speak2 75 MS Teams azonban igen: nagyon erős chipkészlettel rendelkezik, és teljes duplex hangot kínál - élvezd a zökkenőmentes, és mindenekelőtt kétirányú beszélgetést, akárcsak egy személyes találkozón.



Négy mikrofonos technológia innovatív zajszűrő technológiával

A lehető legjobb hangzás érdekében a Jabra Speak2 75 MS Teams hangkommunikátor összesen négy MEMS-mikrofont tartalmaz sugárformálással, a legújabb algoritmusokkal és digitális jelfeldolgozással. strong> strong> Bárhová is helyezed, a mikrofonok minden irányból felveszik a hangot, beleértve a hangszínváltozásokat is. Ugyanakkor az innovatív zajszűrő technológia pontosan kiszűri a nemkívánt hangokat. Így képes leszel teljes mértékben arra koncentrálni, amit a kollégáid mondanak, anélkül, hogy példáula nyikorgó székek, a munkahely szokásos nyüzsgése vagy a forgalmas utca az ablakok alatt elvonná a figyelmedet.



Azonnal látni fogod, hogy mennyire hallanak téged

A Jabra Speak2 75 MS Teams segítségével egy pillantással láthatod, hogy a mikrofonok milyen jól rögzítik a hangodat. Ez a hangkommunikátor az egyetlen, amely kifejezetten hangerősségjelzőt kínál - egy 360 fokos fénygyűrű egyértelműen jelzi, hogy tisztán és hangosan hallanak-e, vagy ha egy kicsit közelebb kell menned a kommunikátorhoz. Egy némító gomb is rendelkezésre áll, amely biztosítja a magánéletet.



A Jabra Speak2 75 MS Teams segítségével minden hang egyforma súlyú

A forradalmi automatikus erősítésszabályozás (AGC) technológia biztosítja, hogy mindenki ugyanúgy hallható legyen, függetlenül attól, hogy milyen hangosan beszél.Ez a technológia automatikusan kiegyenlíti az egyes hangokat ugyanarra a szintre, így nem kell minden alkalommal beállítanod a hangerőt. A Jabra Speak2 75 MS Teams segítségével mindenki természetesen beszélhet, és mindenki egyformán jól hallható.



Tanúsítva a Microsoft Teams számára

A hangkommunikátor a Microsoft Teams platformmal való használatra tanúsított, és támogatja a plug-and-play élményt olyan funkciókkal, mint a Jabra Speak2 75 MS Teams automatikus kiválasztása alapértelmezett kommunikációs eszközként vagy a Microsoft Teams értesítések LED jelzőkön keresztül. Egy Microsoft Teams gomb is rendelkezésre áll, amely támogatja a készülék és a számítógépen lévő Microsoft Teams platform közötti interakciót, és még sok minden más. Természetesen a Jabra Speak2 75 MS Teams más vezető platformokkal is működik, mint példáula Google Meet, Zoom, Amazon Chime és még sok más.



A Jabra Speak2 75 MS Teams prémium, fenntartható és tartós anyagokból készült

A hangkommunikátor nemcsak nagyszerű hangzásával, hanem gyönyörű formatervezésével is lenyűgöz, csiszolt alumínium részleteivel és fenntartható anyagokkal. Az elegáns prémium szövetborítás nem csak stílusosabbá teszi a Jabra Speak2 75 MS Teams készüléket, hanem javítja az akusztikai teljesítményt is. Ráadásul kompakt és tartós, így mindig magaddal viheted. A hangkommunikátor IP64-es por- és vízálló, és védőtokkal érkezik.



Kétféle csatlakozási mód és akár 32 órás akkumulátor-üzemidő

Ezt a készüléket vezeték nélkül csatlakoztathatod a számítógépedhez a Bluetooth 5.2 segítségével, akár 30 méteres hatótávolsággal, és a beépített Li-Ion akkumulátornak köszönhetően akár 32 órán keresztül folyamatosan használhatod. A kommunikátor legfeljebb 8 eszközzel párosítható, és két egyidejű kapcsolatot támogat. A még gyorsabb beállítás érdekében a Speak2 75 a Microsoft Swift Pair és a Google Fast Pair funkciót is kínálja. A Jabra Speak2 75 MS Teams továbbákategóriájában elsőként kínál USB-A és USB-C csatlakozókat egy kábelen, amelyet különösen akkor fogsz értékelni, ha régebbi USB-A csatlakozóval rendelkező készülékkel rendelkezel. Ha pedig egy modern USB-C porttal rendelkező készüléket kapsz, a Jabra Speak2 75 MS Teams továbbra is működni fog. A Jabra Xpress és Direct szoftver biztosítja, hogy mindig a legfrissebb firmware-t használhasd. A beállításokat a Jabra Sound+ alkalmazással módosíthatod.



A Jabra Speak2 75 MS Teams, Link 380a hangkommunikátor legfontosabb jellemzői

  • Tanúsítva a Microsoft Teams számára
  • Kör alakú hangerősségjelző
  • Integrált akkumulátor akár 32 órás üzemidővel
  • Csatlakozás Bluetooth 5.2 vagy USB-kábel segítségével
  • Négy MEMS-mikrofon sugárformálással és zajszűréssel
  • Teljes duplex üzemmód
  • Automatikus erősítésszabályozás (AGC)
  • Néma kapcsoló a maximális magánélethez
  • 65 mm-es teljes tartományú, teljes sávszélességű hangszóró
  • Por- és vízállóság (IP64)
  • Tartalmazza az utazótáskát és a Bluetooth-adaptert
  • Integrált 75 cm-es kábel USB-A és USB-C csatlakozókkal
  • A prémium szövet hangszóróborítás javítja az akusztikát

Paraméterek

Összehasonlít
Működési elv
Elektret Kész!
Irányjellemző
Gömb Kész!
Mikrofon típusa
Konferencia Kész!
Csatlakozás
Bluetooth, USB, USB-C Kész!
Funkciók
Mute gomb Kész!

Mikrofon tulajdonságai

Működési elv
Elektret Kész!
Irányjellemző
Gömb Kész!
Mikrofon típusa
Konferencia Kész!

Csatlakozás

Csatlakozás
Bluetooth, USB, USB-C Kész!

Tulajdonságok

Funkciók
Mute gomb Kész!
Alkalmas
Beszéd Kész!

Méret

Magasság
35,56 mm Kész!

Tömeg

Tömeg
467,2 g Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Jabra Speak2 75, MS Teams, Link 380a Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Jabra Speak2 75, MS Teams, Link 380a. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Jabra Speak2 75, MS Teams, Link 380a.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ