Tlapková mentő járőr jármű Marshall

Termékkatalógus
Tlapková mentő járőr jármű Marshall
Játékszett éves gyermekek számára 3+
Kód:  HRAkn0661b Termékszám:  ASRT778988064009 Gyártó honlapja:
Tlapková mentő járőr jármű Marshall Megszűnt

Tlapková mentő járőr jármű Marshall

A "Paw Patrol" (A Mancs Őrjárat) egy animációs sorozat mentőkutyákról, akik különböző kalandokat élnek át emberi partnereikkel. A sorozat által inspirált játéksorozat segítségével a gyerekek élvezhetik a szórakozást és a kalandot, miközben játszanak a kedvenc hős kutyáikkal. Minden kutyának vannak erősségei és gyengeségei, amelyek segítik az egész csapatot. A játék így tanít gyerekeket együttműködésre, barátságra és kölcsönös segítségnyújtásra.

Legfontosabb jellemzők

  • A Macs Őrjárat című animációs sorozat ihlette mentőkutyák - a gyerekek kedvenc hős kutyáikkal játszhatnak
  • Anyaghasználat: műanyag
  • Gyermekeknek ajánlott, 3 éves kortól

A csomag tartalma

A csomag tartalmaz egy Marshall mentőkutyát és egy mentőautót - kerekesszékkel és nyitható ajtóval. A játékfigura mozgatható lábakkal és fejjel van ellátva, és elhelyezhető a kabinban vagy a mentőautó hátsó részén.

Ez a játék megfelel a játékok biztonságáról és a törvényi előírásokról szóló, 2009. június 18-i 2009/48/EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek a cseh jogszabályoknak megfelelően. Természetesen rendelkezik CE-megfelelőségi nyilatkozattal is.

Paraméterek

Téma
Mancs őrjárat Kész!

Innen ismerheted

Téma
Mancs őrjárat Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tlapková mentő járőr jármű Marshall Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tlapková patrola Záchrané vozidlo Marshall. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tlapková patrola Záchrané vozidlo Marshall. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tlapková patrola Záchrané vozidlo Marshall. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tlapková patrola Záchrané vozidlo Marshall.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ