Doručení zdarma Alzaboxy

Funko POP! Harry Potter figurák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Funko
(15)
Használat
Játékhoz
(2)
Gyűjthető
(14)
Tulajdonságok
Mozgó fejjel
(2)
Nem mozgó
(12)
Figurák száma
1 db
4 db
-
Játék magassága
2,5 cm
13 cm
-
Szűrés

A Funko POP! Harry Potter figurák bemutatására talán már nincs is szükség. Mind a könyv-, mind a filmsorozat, amely a fiatal varázslóról szól, már évek óta óriási népszerűségnek örvend. Emiatt a Harry Potter Funko POP! figurák kiváló ajándékok lehetnek mind a kisebb, mind a nagyobb rajongók számára. Olvass tovább, és nézd meg, milyen Harry Potter Funko POP! figurákat vásárolhatsz.

Tovább

Milyenek lehetnek a Funko POP! Harry Potter figurák?

A Funko POP! Harry Potter figurák (és az egyéb világokból származók figurák) jellegzetessége a hatalmas fej. Ezek nem pontos másolatai a filmekből ismert karaktereknek, hanem aranyos, leegyszerűsített változataik. Általában 9 cm magasak és vinilből készültek. Sokszor mozgatható a fejük, de egyébként statikusak, ezért főleg dekorációként szolgálnak.

Táncoló Funko POP! Harry Potter figurák

Néhány Funko POP! Harry Potter figurát úgy alakítottak ki, hogy a fejüket rugóval rögzítették a testhez. Ha megütöd vagy megrázod őket, úgy tűnik, mintha ugrálnának vagy táncolnának. Gyakran bobbleheadnek (billegőfejűnek) is hívják őket.

i

Olcsó Funko POP! Harry Potter figurákat keresel? Talán szerencséd lesz, és a kedvezményes árukategóriánkban megtalálod őket, ahol sok terméket találhatsz akciós áron.

 Harry Potter Funko POP! a saját világában

Néhány Harry Potter Funko POP! figura saját kis diorámával is rendelkezik. Így nem csak magát a figurát kapod meg, hanem a karakter világának egy kis darabját is. Egyes csomagok a figura mellett tartalmaznak valamit a fiktív világból is. Ez lehet például egy repülő autó, egy poggyásztalicska vagy a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola modellje.

A Harry Potter Funko POP! kulcstartóként is szolgálhat

A Harry Potter Funko POP! figurákat kulcstartóvá is alakíthatod. A kisebb, kompakt méretben is kapható figurákat Pocket POP!-nak hívják, és 3-5 cm magasak. Bár nem rendelkeznek háttérrel vagy tárgyakkal, mint a hagyományos figurák, felcsíptetheted őket a kulcscsomódra, hátizsákodra vagy bármely más tárgyra.


Funko POP figurák Harry Potter 01
Funko POP! Harry Potter

Funko POP figurák Harry Potter - Albus Dumbledore
Funko POP! Dumbledore

Funko POP figurák Harry Potter, Hermione, Ron
Funko POP! Harry Potter, Ron és Hermione

Funko POP figurák Harry Potter - Hagrid
Funko Pocket POP! Hagrid

A Harry Potter Funko POP! figurán kívül más merch is tökéletes ajándék lehet ebből a varázslatos világból, és sok ilyen cuccot találhatsz a boltunkban. Minden lehetőséget megtekinthetsz a játékok kategóriájában.

Kinek vásárolj Harry Potter Funko POP! figurákat?

A Harry Potter Funko POP! figurák egy varázslatos világból származnak. A fiatal varázsló, Harry a Roxfort varázslóiskolába kerül, és rengeteg kalandot él át. Számos gyermek és fiatal felnőtt szívét nyerte el. Pontosan őket örvendezteti meg leginkább egy Harry Potter Funko POP! figura ebből a mágikus világból.

i

A Funko POP! Harry Potter figurák gyűjtői értékkel is bírnak. Ez más világokból származó figurákra is igaz. A ritka figurák idővel hatalmas értékkel bírhatnak.

Válaszd ki a kedvenc karakteredet a Funko POP! Harry Potter sorozatából

A Funko POP! Harry Potter figurák sorozata valóban széles körű választékot kínál a kedvelt hősökből, gonosztevőkből és jelenetekből. Hogyan tájékozódhatunk a kínálatban és mi minden rejtőzik benne?

Mely hősöket ábrázolják a Harry Potter Funko POP! figurák?

A Funko POP! Harry Potter figurák szinte mindenkit magukban foglalnak, aki megfordult Roxfortban. A hét könyv és nyolc film rengeteg karaktert mutatott be, nem is beszélve a további történetekről, amelyek ebbe a csodás birodalomba tartoznak. Választáskor tehát ne feledd, hogy minden rajongónak megvan a saját kedvence.


Funko POP Figurák Harry Potter

Idézze fel a Funko POP! Harry Potter diorámákkal a kedvenc filmjeleneteit.

A Harry Potter Funko POP! karakterlista nagyobb, mint amilyennek látszik

A Funko POP! Harry Potter figurák számtalan karaktert képviselnek ebből a fiktív világból. A fiatal varázslók, Harry, Ron és Hermione mellett megtalálhatod például a tanáraik – népszerű a boszorkány Minerva, a társaságkerülő Piton professzor vagy a Roxfort igazgatójának, Albus Dumbledorenak a figuráját. Megvásárolhatók a hősök állat barátai is, mint például a bagoly, Hedvig vagy a mágikus védelmezők, a Patrónusok.

A Harry Potter Funko POP! története - avagy hogyan jelentek meg a figurák

A Funko POP! Harry Potter figurák több hullámban jelentek meg, mindegyik új karaktereket vagy a régi karaktereket új kosztümökben hozta el. Jelenleg a cég összesen 11 hullámot adott ki különböző figurákból.

  1. Az első hullám Funko POP! Harry Potter 2015-ben jelent meg, és a hőstrió, Harry, Ron és Hermione, valamint Dumbledore, Piton, Voldemort és Hagrid figuráit kínálta.
  2. A második hullám Funko POP! Harry Potter 2016-ban jelent meg, és a főhősöket báli öltözetben, valamint új karaktereket, mint Dobby, Sirius vagy Draco Malfoy tartalmaz.
  3. A harmadik hullám Funko POP! Harry Potter ugyanebben az évben hozta el a gyűjtőknek Harryt és Ront más öltözetben, de Fred és George vagy Minerva McGanagoly professzor is ekkor lépett színre.
  4. A negyedik hullám Funko POP! Harry Potter 2017-ben új karakterekkel és kosztümökkel jelent meg, főleg a harmadik részből. Például Remus Lupin, Peter Pettigrew és a kedvenc hősök új öltözetben kerültek a kínálatba.
  5. Az ötödik hullám Funko POP! Harry Potter 2018-ban érkezett új karakterekkel a második részből. Várható például a hősök Mandragórákkal, Lockhart, Tom Denem, a baziliszkusz és Hisztis Mirtill is.
  6. A hatodik hullám Funko POP! Harry Potter 2019-ben került a világra néhány általános témájú figurával. Itt található például Hedvig, Sirius kutyaként vagy Hagrid tortával.
  7. A hetedik hullám Funko POP! Harry Potter ugyanebben az évben főleg a negyedik részre összpontosított. A figurák többsége karácsonyi báli ruhát visel.
  8. A nyolcadik hullám Funko POP! Harry Potter 2020-ra készült el, és nincs konkrét témája. Megvásárolható például Harry a láthatatlanná tévő köpenyben, Dumbledore ölében tartott Harry vagy Neville a szörnyek könyvével.
  9. A Harry Potter Funko POP! kilencedik hulláma szintén 2020-ból származik, valamivel kisebb, és tartalmazza Harryt, Ront, Hermionét, Dumbledoret és Hagridet téli vagy karácsonyi öltözetben.
  10. A Harry Potter Funko POP! tizedik hulláma 2021-ben ünnepelte az első film kivételes 20. évfordulóját. Ebben a sorozatban található öt különleges figura és a kedvelt varázsló trió.
  11. A Harry Potter Funko POP! tizenegyedik hulláma a legújabb sorozat 2022-ből, főleg a második és harmadik rész karaktereit kínálja. Például Harryt Griffendél Godric kardjával vagy Dobbyt a naplóval.

A Funko POP! Harry Potter figurák hagyományosan számokkal vannak jelölve a gyűjtői sorozatban való könnyebb tájékozódás érdekében. Például a Funko POP! Harry Potter 02 Ron Weasleyt rejti.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
15 termék
Funko POP! Harry Potter - Edevis tükre
Figura - figura, szobrocska, gyűjthető, magassága 9 cm, anyaga vinyl, nem mozgó - 1 db a csomagban
16 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHf1806
5,0
Funko POP Movies: Harry Potter S10 - Harry w/Invisibility Cloak
Figura - figura, szobrocska, játékhoz, gyűjthető, téma Harry Potter, magassága 10 cm, anyaga vinyl, nem mozgó, ajánlott 3 éves kortól
6 590 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: HRAbz01685
Funko POP! Harry Potter Anniversary - Remus Lupin with The Shrieking Shack (Deluxe Edition) - Figura Típusok
5,0 13×
Funko POP! Harry Potter Anniversary - Remus Lupin with The Shrieking Shack (Deluxe Edition)
Figura - figura, szobrocska, gyűjthető, magassága 9 cm, anyaga vinyl, nem mozgó
11 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHf769
Funko POP! Harry Potter Anniversary - Madam Rosmerta withThree Broomsticks (Deluxe Edition) - Figura Típusok
5,0 13×
Funko POP! Harry Potter Anniversary - Madam Rosmerta withThree Broomsticks (Deluxe Edition)
Figura - figura, szobrocska, gyűjthető, magassága 9 cm, anyaga vinyl, nem mozgó
13 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHf766
4,7 11×
Funko POP! Harry Potter - Harry Pushing Trolley (Deluxe)
Figura - figura, szobrocska, gyűjthető, téma Harry Potter, magassága 9 cm, anyaga vinyl, nem mozgó, ajánlott 3 éves kortól
14 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHf005
Funko POP! Harry Potter Anniversary - Gilderoy Lockheart - Figura Típusok
5,0 13×
Funko POP! Harry Potter Anniversary - Gilderoy Lockheart
Figura - figura, szobrocska, gyűjthető, téma Harry Potter, magassága 9 cm, anyaga vinyl, nem mozgó - 1 db a csomagban
6 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHf770
5,0
Funko POP! Harry Potter - Holiday - Albus Dumbledore
Figura - figura, szobrocska, gyűjthető, téma Harry Potter, magassága 9 cm, anyaga vinyl, nem mozgó, ajánlott 3 hónapos kortól
6 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHf2040
Funko POP! Harry Potter Anniversary - Albus Dumbledore with Hogs Head Inn (Deluxe Edition) - Figura Típusok
5,0 13×
Funko POP! Harry Potter Anniversary - Albus Dumbledore with Hogs Head Inn (Deluxe Edition)
Figura - figura, szobrocska, gyűjthető, magassága 9 cm, anyaga vinyl, nem mozgó
11 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHf767
4,4
Funko Bitty POP! Harry Potter - Dumbledore
Figura - figura, szobrocska, gyűjthető, téma Harry Potter, magassága 2,5 cm, anyaga vinyl, nem mozgó, ajánlott 3 éves kortól - 4 db a csomagban
6 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHf1882
5,0
Funko POP Movies: Harry Potter S10 - Dumbledore w/Baby Harry
Figura - figura, szobrocska, játékhoz, téma Harry Potter, magassága 10 cm, anyaga vinyl, ajánlott 3 éves kortól
6 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAbz01690
5,0
Funko POP Movies: Harry Potter S10 - Neville w/Monster Book
Figura - szobrocska, téma Harry Potter, anyaga műanyag, mozgó fejjel, magassága 10 cm, ajánlott 3 éves kortól
6 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAbz01687
Funko POP! Harry Potter - Ron Puking Slugs w/Bucket
Figura - figura, szobrocska, gyűjthető, téma Harry Potter, magassága 10 cm, anyaga vinyl, mozgó fejjel
6 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAbz01689
Funko POP! Harry Potter - Holiday - Hermione Granger
Figura - figura, szobrocska, gyűjthető, téma Harry Potter, magassága 9 cm, anyaga vinyl, nem mozgó, ajánlott 3 hónapos kortól
6 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHf2044
5,0
Funko POP Moment: Harry Potter - Harry vs. Voldemort
Figura - figura, szobrocska, gyűjthető, téma Harry Potter, magassága 13 cm, anyaga vinyl, nem mozgó, ajánlott 3 éves kortól
17 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAbz01699
5,0 13×
Funko POP! Harry Potter Anniversary - Albus Dumbledore with Hogs Head Inn (Deluxe Edition)
Figura - figura, szobrocska, gyűjthető, magassága 9 cm, anyaga vinyl, nem mozgó
10 890 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: GMERCHf767

Funko POP! Harry Potter figurák

A Funko POP! Harry Potter figurák kategóriában összesen 15 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó funko POP! Harry Potter figurák Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább funko POP! Harry Potter figurák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb funko POP! Harry Potter figurák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: funko POP! Harry Potter figurák vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ