Jégvarázs - Manikűrszalon

Termékkatalógus
Jégvarázs - Manikűrszalon
Szépség szett - 5 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAa5187a Termékszám:  ASRT8001444159905

Jégvarázs - Manikűrszalon

Minden olyan divatot követő kis hölgy számára ajánlott, aki úgy szeretne kinézni, mint a bájos Elza hercegnő. Az egyedülálló csillogó kollekciónak köszönhetően, amelyek színe ezüstös fehértől egészen a téli színekig terjed, ez rekord gyorsasággal sikerülhet, elegendő lesz annyi idő, amennyi egy varázspálca lendítésére szükséges. Engedje meg kislányának, hogy egy olyan csodálatos jégkirálynő legyen, mint amilyen kedvenc mesehőse. Lakkozza ki körmeit a csillogó körömlakk segítségével, ezen felül díszítse azokat matricákkal vagy speciális tetoválással. A bátrabbak kipróbálhatják a műkörmök felragasztását is. A manikűrszett tartalmaz egy körömreszelőt és ujj elválasztókat, ezeknek köszönhetőek egyetlen csepp lakk sem fog kárba veszni. 

Legfontosabb tulajdonságai

  • Fejleszti a kreativitást
  • Fejleszti a fantáziát
  • Modern design-ú
  • Vonzó megjelenésű
  • Egészségre nem káros anyagból készült

Csillogó szórakozás hosszú órákon keresztül

A népszerű amerikai animációs film, a híres Hans Christian Andersen - Hókirálynő című mese motívuma alapján készült, most pedig egy speciális kreatív szett formájában az Ön otthonába is eljuthat. Színeinek, formáinak és az apró részleteinek köszönhetően felidézi a népszerű mesét, így gyermeke újra átélheti kedvenc mesehőseivel a történeteket, ezúttal egy új formában. 

 

Emlékszik azokra a kedvenc mesehősökre, akik az egyik újra felfedezett legkedvesebb meséből valóak? Frissítse fel emlékezetét és gondoljon vissza a bátor és vidám Anna hercegnőre, hű barátjára, Kristoffra, a szelíd rénszarvasra, Szvenre és az életre kelt hóemberre, Ola-ra. Segítsen nekik kiszabadítani Anna nővérét, Elzát, aki véletlenül elátkozta birodalmát, ahol most örök tél uralkodik. Kislánya is azok közé a lányok közé tartozik, aki odavan ezért a meséért? Amennyiben igen, akkor támogassa őt, és lepje meg egy eredeti ajándékkal, amely biztosan hatalmas mosolyt varázsol majd az arcára. Segítsen neki, hogy olyanná válhasson, mint Elza...

 

A játék megfelel a játékok biztonságáról szóló 2009. június 18-i 2009/48 /EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek, és minden jogi követelménynek a magyar jogszabály értelmében. A játék CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

 

Paraméterek

Téma
Jégvarázs Kész!

Innen ismerheted

Téma
Jégvarázs Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Jégvarázs - Manikűrszalon Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ledové království - Nehtové studio. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Ľadové kráľovstvo - Nechtové štúdio. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Die Eiskönigin - Nagelstudio. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Die Eiskönigin - Nagelstudio.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ