Kozmetikai asztallá alakítható ülőke

Termékkatalógus
Kozmetikai asztallá alakítható ülőke
Szépség szett - 16 részes, 3 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAa2101 Termékszám:  8591864916092
Kozmetikai asztallá alakítható ülőke Megszűnt

Kozmetikai asztallá alakítható ülőke

Ez a kozmetikai asztallá alakítható ülőke 16 kozmetikai eszköz játékváltozatát tartalmazza, amelyek egész napra boldoggá teszik a gyermekedet. Az ülőke felnyitás után varázslatos kozmetikai asztallá alakul, mely minden szépítkezéshez szükséges eszközt tartalmaz: tükröt, hajszárítót, fésűt, körömlakkot, szájrúzst és egyéb kiegészítőket, melyekkel kislányod még szebbé teheti saját vagy babái külsejét.

Ez a szuper kis játék székként is használható, de felnyitás után máris szépítkező asztalként funkcionálhat, mely tárolórekeszekkel, akasztókkal és különféle polcokkal rendelkezik. Miután a kis hercegnő befejezte a szépítkezést, pillanatok alatt visszarendezheti kis kozmetikai stúdióját ülőkévé. A rózsaszín ülőke kiváló minőségű műanyagból készült, minden gyerekszoba remek kiegészítője lehet. Az ülőke a tetején található műanyag fogantyúnál fogva könnyen szállítható. Kényeztesd kislányod ezzel a kozmetikai sarokkal, ahol magát vagy babáit is megszépítheti!

Az ülőke mérete:
32 x 26,6 x 18,5 cm

Ajánlott:
3 éves kortól


A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48/EK számú, 2009. június 18-i, a játékok biztonságáról szóló irányelveinek és a cseh jogi szabályozás minden jogi normájának. Természetesen CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kozmetikai asztallá alakítható ülőke Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kosmetická sada - Židlička. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kozmetický set - kreslo. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kosmetická sada - Židlička. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kosmetická sada - Židlička.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ