Láda tele játékokkal "Sophie"

Termékkatalógus
Láda tele játékokkal "Sophie"
Tematikus játékszett
Kód:  HRAkc03583 Termékszám:  8591864601769 Gyártó honlapja:

Láda tele játékokkal "Sophie"

A csomag alkalmas minden olyan gyermek számára 3 éves kortól, aki szeret játszani. Egy láda tele játékokkal"Sophie." vantémája a kislányok érdeklődési köre. . A következő készleteket kínáljacsikó és ló kiskutyával és kiegészítőkkel a Schleich-tól, szövet fejpánt Barbie motívummal, Lumpin bögre, dupla nyaklánc és karkötő készlet fából készült szívekkel és virágokkal, Rajan az egyszarvú, egy bújós egyszarvút, akit megölelhetsz, szövőszék 4 gombolyag gyapjúfonallal és Crazy CHIC hajsminkkel. A "Sophie" játékokkal teli láda elősegíti a kreatív személyiség, az esztétikai érzék, a képzelet és a pszichomotoros készségek fejlődését.

A tematikus készlet fő vanllemzői A láda tele van játékokkal "Sophie"

  • A csomag a szórakozás telvans spektrumát tartalmazza a 3 éves korú gyermekek számára.
  • A játékokkal teli láda "Sophie" fejleszti a kreativitást, a finommotorikus készségeket és a képzelőerőt.
  • Tartalmaz egy Schleich varázslovat és egyszarvú készletet, divat- és szépségápolási kiegészítőket, kreatív készleteket és egy plüssállatot.
  • Lumpin plüss állatos bögre mikrohullámú sütőbe és mosogatógépbe tehető
  • A "Sophie" játékokkal teli láda a lányok érdekeit szolgálja.

A "Sophie" játékokkal teli láda a szórakozás telvans spektrumát tartalmazza.

A játékokkal teli nagy mókás láda egyes elemei úgy vannak kombinálva, hogy minden gyermek számára a legjobb szórakozási lehetőségeket teremtsék meg. Van hálózsák, játék- és kreatív kollekció, divat- és szépségápolási kiegészítők vagy egy nagyszerű bögre is, amelynek motívuma egy plüssállat, a Lumpin, amely könnyű és gyönyörűen illeszkedik a gyermek kezébe. Nyomata nagyon ellenálló a kopással szemben, még gyakori mosogatógépben történő mosás esetén is. A játékládából származó Lumpin bögrét is beteheted a mikrohullámú sütőbe. A csomagban egy matricakészletet is találsz, amellyel a gyerekek fantáziájuk szerint díszíthetik a ládát, a játékparti után újra összerakhatják, és könnyen tárolhatják.

A Schleich figurák rendkívül részletesek és szeretettel festettek.

Rajana, a Schleich egyszarvúja egyike annak a hat csillogó csikónak, amelyek együtt élnek a gyönyörű, varázslatos Bayala virágmezőkön. Gyönyörű, kézzel festett tündércsikó figura aranyos tetoválásokkal és rózsaszín sörénnyel és farokkal minden kislánynak örömet okoz.

A kreativitás, a finommotoros készségek és a képzelőerő fejlődését támogató játékok

A "Sophie" tematikus játékkészlet kreatív hölgyeket kínál. talc loom by Woody,ami nagyszerűen fejleszti a finommotoros készségeket, hanem a képzelőerő és a kreativitás is. A gyapjúszálakat először a szövőszéken fonják meg, majd két csónakon keresztül a felcsévélt gyapjúval átfűzik, amíg egy telvans takaró nem alakul ki. A mellékelt 4 gombolyag gyapjúfonal további színekkel egészíthető ki a kis szövőgépekhez, így végtelen számú egyedi termék készíthető. Az eredeti frizurákat kedvelő lányok számára van egy haj sminkkészlet. Crazy CHIC. Tartalmaz egy fodrászpálcát, amely megkönnyíti a divatos, színes frizurák elkészítését. Egyszerűen helyezze beportablettákat a tartóba, vigye át a hajába, és ne csak gyönyörű színárnyalatokat, hanem szivárványokat is hozzon létre a hajában. Senki sem fog unatkozni a SES játékládájában.

Paraméterek

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!
Típus
Hagyományos Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

Típus

Típus
Hagyományos Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Truhla plná hraček „Sophie“. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Truhla plná hračiek „Sophie“. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kiste voller Spielzeug "Sophie". Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kiste voller Spielzeug "Sophie".
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ