AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

My Little Pony Mini Lily Drop

Termékkatalógus
My Little Pony Mini Lily Drop
Állatka - tapadókoronggal és tartozékokkal, magassága 14,5 cm, az ajánlott életkor 3 év
Kód:  HRAif5274a Termékszám:  ASRT5010993376742 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

My Little Pony Mini Lily Drop

Olyanok gyermekeid, mint a My Little Pony film karakterei? Tedd őket boldoggá és lepd meg őket ezzel a készlettel, amely több játékot is tartalmaz a csomagban. Ezzel a figurával még a nagyon kis gyermekek (3 éves kortól) is játszhatnak. De biztosan segítenek az idősebb testvérek vagy barátok is. A készlet több változatban érhető el, így ha minden gyerek kap egyet, az segít nekik új kalandokat kitalálni vagy azokkal játszani, akik ismerik a filmet. A játékon tapadókorong található, így bármilyen sima felületre odatapad.  

A My Little Pony Mini Lily Drop főbb jellemzői

  • Pony karakter a My Little Pony filmből
  • Csomagolásban és egyéb játékokkal
  • 3 év feletti gyermekeknek
  • 2 1 - tapadókorong
  • Több változatban
  • Opció Mini Lily Drop

A My Little Pony Mini Lily Drop játék részletei

A dobozban megtalálod a My Little Pony lovat és barátait a tengeri csillagot és a csigaházat, amelybe belehelyezhető a ló. A játékon tapadókorong található, amellyel minden sima felületre tapad, és a gyerekeket akkor is boldoggá teszi, ha éppen nem játszanak vele. A fej mozgatható és egyéb tökéletes részletesség. A játékok műanyagból készülnek, ezek tartósak és ellenállnak a durva bánásmódnak. A gyermekek a vízben is jól játszhatnak vele, így este még élvezetesebb a fürdés.

Méret:
14,5 cm

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: My Little Pony Mini Lily Drop Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si My Little Pony Mini Lily Drop. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si My Little Pony Mini Lily Drop. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte My Little Pony Mini Lily Drop. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte My Little Pony Mini Lily Drop.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ