My Little Pony - Pinkie Pie Shining

Termékkatalógus
My Little Pony - Pinkie Pie Shining
Állatka - magassága: 23 cm, 3 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAif5282b Termékszám:  ASRT5010993388523 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

My Little Pony - Pinkie Pie Shining

Az Ön gyermekei is odáig vannak a jól ismert film, a My Little Pony karaktereiért? Akkor tegye őket boldoggá, és ajándékozza nekik ezt a lovat, amely a bőrrel érintkezve világít. Ezzel a játékkal még az igazán kicsi, 3 éves korú gyermekek is játszhatnak. De az idősebbek is minden bizonnyal nagyon örülnének neki. A My Little Pony karakterei több változatban érhetők el, így a gyerekek számos új kalandokat és történetet kreaálhatnak, vagy újra játszhatják a már meglévő történeteket a filmből. A játék mozgó részekből áll, így az teljesen valóságos hatást kelt.

My Little Pony Pinkie Pie állatka főbb jellemzői

  • A My Little Pony film egyik karaktere
  • Világít, ha az bőrrel érintkezik
  • Alkalmas a gyermekeknek 3 éves kortól
  • Többféle változatban elérhető modellek
  • Ez a modell a Pinkie Pie póni karaktere

 My Little Pony Pinkie Pie póni tulajdonságai

A dobozban található My Little Pony ló világít, ha érintkezik a bőrrel, vagy más ló fényével. A modell gyönyörű rózsaszín sörénnyel rendelkezik. A gyermek szobájában remek dekorációként szolgálhat, így még akkor is boldoggá teheti a gyermekét, ha éppen nem játszik velük. Mozgó alkatrészek és finom részletesség jellemzi. A játék műanyagból készült, amely tartós és ellenáll a durva bánásmódnak is

Méret:
23 cm

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: My Little Pony - Pinkie Pie Shining Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si My Little Pony Svítící Pinkie Pie. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si My Little Pony Svietiaca Pinkie Pie. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte My Little Pony Leuchte Pinkie Pie. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte My Little Pony Leuchte Pinkie Pie.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ