My Little Pony Szett 2 póni kiegészítőkkel Princess Cadence és Shining Armor

Termékkatalógus
My Little Pony Szett 2 póni kiegészítőkkel Princess Cadence és Shining Armor
Játékszett - Méret: 21 cm, az ajánlott korosztály: 3 éves kortól
Kód:  HRAif0397a Termékszám:  ASRT5010993325757 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

My Little Pony Szett 2 póni kiegészítőkkel Princess Cadence és Shining Armor Megszűnt

My Little Pony Szett 2 póni kiegészítőkkel Princess Cadence és Shining Armor

Milyen varázslatos is a kis mesebeli pónik világa! Minden kislány ismeri őket. Kedvesek, vidámak, és gyönyörű színekkel, illetve hosszú sörénnyel büszkélkedhetnek. Szépségesek, és mindenkit el is varázsolnak szépségükkel. A kis, aranyos póni remek társa lesz a kislányodnak önálló játék és baráti összejövetel során egyaránt - vagy pedig, ha Te is csatlakozol a játékhoz! A póni nagyon szereti, ha megfésülik a szép hosszú sörényét, és szívesen veszi, ha feldíszítik szép kiegészítőkkel. A póni egy alkalmas játék otthoni játszásra, utazáshoz, vagy bárhová, ahol a kislányod hosszabb időt tölt el, és esetleg unatkozhat. A pónival a kislányod rengeteg kalandban vesz majd részt, és közben a játék a fantáziáját is fejleszti!

A csomagolás a következő póni karaktereket tartalmazza: Shining Armor, Princess Cadence, és az új Baby Flurry Heart. Shining Armor, Princess Cadence és az új Baby Flurry Heart mellett egy szép bölcső és egyéb baba kiegészítők is találhatóak a csomagban, amelyek remekül illenek a királyi család tagjaihoz. Ezeknek a segítségével a kislányod fantáziadús történeteket találhat ki játék közben. 

Legfontosabb jellemzők

  • A csomagolásban a következő pónik találhatóak: Shining Armor, Princess Cadence, Baby Flurry Heart
  • Különböző kiegészítőkkel a játék közbeni szituációkhoz, amelyek fejlesztik a gyermek fantáziáját
  • A kézügyesség is fejlődik a póni hosszú sörényének fésülésekor
  • A játék bárhová ideális
  • Gyermekeknek 3 éves kortól alkalmas

A játék megfelel a játékok biztonságáról és a törvényi előírásokról szóló, 2009. június 18-i 2009/48/EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek. Természetesen CE-megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si My Little Pony Set 2 poníků s doplňky Princess Candance and Shining Armor. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si My Little Pony Set 2 pony s princeznou Candance a Shining Armor príslušenstvo. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte My Little Pony Set 2 Pony mit Prinzessin Candance und Shining Armor. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte My Little Pony Set 2 Pony mit Prinzessin Candance und Shining Armor.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ