Nerf Elite Hyperfire

Termékkatalógus
Nerf Elite Hyperfire
5 2 értékelés
Játékpisztoly - az elemek nem tartoznak a csomagolásba (D), 8 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAa8431 Termékszám:  5010994954826 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Nerf Elite Hyperfire

A Nerf N-Strike Elite - Hyperfire játékfegyvert külnösen értékelni fogják az akciófilmek és az izgalmas harcok rajongói. A játékfegyver egyik nagy előnye, hogy egyszerre öt lövedéket is képes kilőni. A hatalmas tár 25 töltény befogadására képes, ami mindössze öt másodperc alatt kilőhető. A győzelem lehetősége még sosem ilyen közel. Csak töltsd újra a fegyvert és máris folytatódhat a csata. A N-Strike Elite csatákban csak az nyerhet, akinek elég tölténye van, és ez a csomag most 25 darab lövedéket tartalmaz.



A Nerf N-Strike Elite - Hyperfire automata fegyver kiemelkedő minőségű és rendkívül tartós műanyagból készült, ami ellenáll a játék során történő igénybevételnek. Alacsony súlyának köszönhetően tökéletes gyermekek számára, akik ennek köszönhetően biztosan és kényelmesen tarthatják kézben. A lövedékek puha habból készültek, teljesen biztonságosak, így nem jelentenek veszélyt játék közben a gyermekekre.



A Nerf N-Strike Elite - Hyperfire játékfegyver legfontosabb jellemzői

  • 25 tölténnyel érkezik
  • Tartós és kiváló minőségű műanyagból készült
  • Alacsony súly
  • Kompakt kialakítás
  • Gyors lövések - akár 5 lövedék másodpercenként

Ez a játék megfelel a játékok biztonságáról és az azokhoz kapcsolódó törvényi előírásokról szóló, 2009. június 18-i 2009/48 / EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek a cseh jogszabályoknak megfelelően. Természetesen CE-megfelelőségi nyilatkozattal.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nerf Elite Hyperfire Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nerf Elite Hyperfire. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nerf Elite Hyperfire. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nerf Elite Hyperfire. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nerf Elite Hyperfire.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ