Nerf Ultra lövedék, 10db

Termékkatalógus
Nerf Ultra lövedék, 10db
5 3 értékelés
Nerf kiegészítő - Nerf pisztolyokhoz, 10 lövedéket tartalmazó készlet, Aerofin hegy, könnyű habszivacs, hatótávolság 36 m-ig
2 390 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  HRAbz02723 Termékszám:  5010993733941 Gyártó honlapja:
Nerf Ultra lövedék, 10db 2 390 Ft Szállításra kész > 10 db
Vásárlás

Nerf Ultra lövedék, 10db

Amikor a Nerf játékpisztollyal játszol, gyakran megeshet, hogy a golyó elgurul valahova vagy elveszíted azt. Ekkor se ess kétségbe - a Nerf Ultra golyóval ugyanis újra teli tárral folytathatod a játékot. A Nerf Ultra golyók gyártásakor azok innovatív csúccsal készültek az Aerofin technológiával és olyan alacsony tömegű Nerf Ultra habszivacsból, amely fokozottan ellenáll a sérüléseknek. A Nerf Ultra golyók a leghosszabb hatótávolsággal repülnek a márka golyói között - a távolságuk elérheti az akár 36 métert is. A készlet 10 darab minőségi habszivacs golyót tartalmaz. A Nerf Ultra kiegészítővel pótolhatod az elvesztett golyókat, így soha nem ér véget a móka a Nerf pisztolyokkal. A tartalék golyók 8 éves kortól alkalmasak a gyermekek számára.


A Nerf Ultra 10 tartalék lőszer főbb jellemzői

  • 10 db Nerf Ultra tartalék golyó
  • A harci játékokhoz szükséges kiegészítő lőszer
  • A kiváló feldolgozásról az Aerofin technológia gondoskodik
  • A könnyű Nerf Ultra fokozottan ellenáll a sérülésekkel szemben
  • A habszivacs golyó akár 36 méterre is elrepül
  • A Nerf Ultra golyó 8 éves kortól alkalmas a gyermekek számára

Ne hagyd, hogy kiürüljön a tárad

Nem számít, hogy a Nerf Ultra pisztoly melyik modelljével rendelkezik a gyermeked, a tartalék golyó biztosan jól jön majd, hiszen ebből sosem elég. A 10 darabos Nerf Ultra golyó csomag elegendő ahhoz, hogy a gyerekek megfelelően felkészültek legyenek bármilyen körülményre a csata során. Az innovatív aerodinamikai csúcs, az Aerofin technológia és a nagyon könnyű Nerf Ultra habszivacs gondoskodnak a golyók hosszú, 36 méteres hatótávolságáról. Ezek a golyók kizárólag a Nerf Ultra lőfegyverekkel kompatibilisek.



A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nerf Ultra 10ks šipek. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nerf Ultra 10 ks šípok. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nerf Ultra 10 Stück Pfeile. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nerf Ultra 10 Stück Pfeile.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ