Kerti házikók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Anyag
Műanyag
(19)
Fa
(1)
Felszerelés
Csúszda
(1)
Létra
(1)
Kiskonyha
(4)
Veranda
(2)
Asztal
(3)
Hosszúság/mélység
45 cm
217 cm
-
Szélesség
45 cm
172 cm
-
Magasság
97,6 cm
172 cm
-
Szűrés

A kerti kisház gyerekeknek egy olyan hely, ahol a gyerekek nemcsak játszhatnak, hanem pihenhetnek is, vagy ahol fejleszthetik a fantáziájukat. A kertben és a szobában rengeteg szórakozási lehetőséget biztosít, és a gyermekek menedékhelyeként szolgál majd. Milyen anyag a legjobb a gyerek kerti házikó kialakításához, és mit kell még figyelembe venni a választásnál?

Tovább

Kerti házikó gyerekeknek a kertbe és a szobába, vagy egy hely a szórakozásra és pihenésre

A kertben és a szobában található kerti kisház gyerekeknek lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy saját sarkuk legyen, ahol játszhatnak, pihenhetnek és fejleszthetik a fantáziájukat. A gyerekek úgy tekintenek rá, mint egy helyre, ahol elrejtőzhetnek vagy meghívhatják a barátaikat. A saját ház felelősségérzetet ad nekik, kreatívvá teszi őket, és erősíti a szociális kötelékeiket.

Egy keti kisház gyerekeknek sok szép pillanatot hoz a kertbe és a lakásba

A gyerek keti házikó nemcsak hosszú órákon át szórakoztatja a gyermekeket, hanem ösztönzi a fantáziájukat a játékok kitalálásában, és kellemes menedéket nyújt számukra. A szülők számára is pihentető időtöltést biztosít, vagy kiegészíti a gyerekszoba vagy a kerti játszótér játékos kialakítását.

  • Sok órán át fogja szórakoztatni a gyerekeket.
  • Ösztönzi a képzelőerőt a játékukban.
  • Hangulatos búvóhelyként fog szolgálni.
  • Pihentető időt teremt a szülők számára.
  • Vidám energiát hoz a szobába.

Kerti ház gyerekeknek a kertbe vs. a lakásba – mi a különbség?

A gyerek kerti házikó kiválasztásánál mindig vedd figyelembe, hogy hová kívánod elhelyezni, mivel mindegyiknek kissé eltérőek a jellemzői.

Kerti házikó gyerekeknek

A kerti házikó gyerekeknek általában úgy készül, hogy ellenálljon az időjárásnak és az UV-sugaraknak. Nagyobb a súlya, ami azonban biztosítja a stabilitást és a biztonságot (a ház nem fog felborulni a nagyobb súly miatt). Fából vagy műanyagból készülhet, attól függően, hogy melyik anyagot részesíted előnyben.

Természetesen a kerti házikó gyerekeknek akár beltérben is elhelyezhető, például télire, majd nyáron ismét kiviheted a kertbe.

Kerti ház gyerekeknek a lakásba

A lakásba szánt kerti házikó gyerekeknek könnyebb és kompaktabb - így különösebb nehézség nélkül mozgatható egyik szobából a másikba. Ideális tulajdonságai miatt közkedvelt a műanyag házikó gyerekeknek, de a szövetből készült házak vagy sátrak is népszerűek, mivel könnyűek és nagyon szépen mutatnak a szobában.


Kerti ház gyerekeknek
Kerti ház gyerekeknek

Gyerek házikó a szobába
Gyerek házikó a szobába

Fa vs. műanyag házikó gyerekeknek – mi a különbség?

A következő lépés a kiválasztási folyamat során az anyag kiválasztása – a műanyag vagy a fa a leggyakoribb. Akár fa, akár műanyag játszóházat választod, mindkét lehetőség teljesen ideális. Általában semleges árnyalatokban készülnek, amelyek mindkét nem számára alkalmasak.

A műanyag házikó gyerekeknek könnyen áthelyezhető, ráadásul egyáltalán nem terheli meg a pénztárcádat

A műanyag házikó gyerekeknek több okból is nagyon népszerű a szülők és a gyerekek körében. Könnyű, megfizethető, strapabíró és többféle kivitelben is megvásárolható. A legtöbb esetben UV-szűrővel is rendelkezik a színvédelem érdekében. További előnye a könnyű karbantarthatóság és a biztonságos feldolgozás.

Fa kerti ház gyerekeknek – ideális nagy kertekbe vagy több gyermek számára

A fa kerti házikó gyerekeknek egyedi hangulatot kölcsönöz a játéknak. Kiváló szellőzési képességekkel rendelkezik, stabil és környezetbarát. Természetes árnyalatainak köszönhetően tökéletesen illeszkedik minden kertbe. A fa kerti kisház gyerekeknek védett az olyan káros hatásoktól, mint az időjárás és a penész.

i

Raklap kerti ház gyerekeknek – ébreszd fel a benned lévő ezermestert

Szeretnél valami igazán eredetit a gyerekeidnek? Ébreszd fel a benned rejlő ezermestert, és építs raklapokból gyerekházat. Előnye, hogy az egyes raklapok különböző árnyalatokhoz illeszthetők, vagy a gyerekek különböző kedvenc motívumokat festhetnek rájuk.

Mit szólnál egy sátor formájú textil kerti házhoz?

A gyereksátor egy textil kerti kisház gyerekeknek, amely különösen alkalmas a szobába, de nyáron könnyedén kiteheted a kertbe, vagy magaddal viheted a nyaralásra a tengerpartra, ahol gyermekednek biztosítja a szükséges árnyékot és hátteret. A sátor formájú kerti házikó gyerekeknek többféle színben kapható, így fiúk és lányok egyaránt választhatnak. Ezenkívül a kinézete is változhat, hiszen nemcsak sátor, hanem sátorház vagy kastély alakú is lehet.


Kerti ház gyerekeknek
Kerti ház gyerekeknek

Műanyag házikó gyerekeknek
Műanyag házikó gyerekeknek

Gyerek kerti házikó sátor
Gyerek sátor

A gyerek kerti házikó csúszdával sok extra szórakozást kínál

A játszóház csúszdával órákig szórakoztatja a gyerekeket. A csúszdát általában egy terasz választja el a játék- vagy pihenőterülettől, ami megkönnyíti a hozzáférést. A választáskor a csúszda magasságára kell összpontosítani a biztonság és a gyerek életkora szempontjából – általában 2 éves kortól alkalmas a gyermekek számára. A csúszdával kiegészített kerti kisház gyerekeknek készülhet műanyagból és fából is, így csak rajtad múlik, melyiket részesíted előnyben.

Ha teljes élményt szeretnél a gyerekeidnek, szerezz be nekik egy gyerek kerti házikót csúszdával és hintával, ahol nem maradnak le semmiről.

Nemcsak a csúszda, hanem a konyhával vagy focikapuval ellátott gyerek kerti házikó is szórakoztatja a gyerekeket

A csúszda nem az egyetlen tartozék, amelyet a kerti kisház gyerekeknek kínál. A különböző felszerelések serkentik a tevékenységhez való kedvet, amely fejleszti a gyermekek képzelőerejét és finommotoros készségeit. Ezek a kiegészítők a ház részét képezhetik:

  • Labdarúgó kapu,
  • homokozó,
  • kosárlabda kosár,
  • piknik asztal,
  • terasz vagy veranda,
  • postaláda,
  • létra és konyha.

Kerti ház gyerekeknek verandával
Kerti ház gyerekeknek verandával

Kerti ház gyerekeknek konyhával
Kerti ház gyerekeknek konyhával

Kerti ház gyerekeknek homokozóval
Kerti ház gyerekeknek homokozóval

Kerti ház gyerekeknek az életkort szem előtt tartva

A normál kerti kisház gyerekekeknek már 2 éves kortól elérhető – egyszerű kialakítása és kisebb méretei jellemzik. Nagyobb gyermekeknek érdemes magasabb modelleket választani, hogy a gyermek ne érezze magát kényelmetlenül. Annak is örülni fognak, ha a kerti házikó számos tartozékkal vagy különböző elektronikus funkciókkal rendelkezik, amelyek hasonlítanak egy valódi házra. A kisebb, 0,5-1,5 éves korú gyermekek számára teljesen lekerekített szélű apró játszóházak állnak rendelkezésre.

i

A kerti kisház gyerekeknek különböző formájú lehet

A kerti ház olyan alakú és témájú legyen, amely a legjobban megfelel a gyermekeidnek. A kínálatban klasszikus családi házak, kastély alakú modellek és sátrak szerepelnek. Egyes darabok úgy nézhetnek ki, mint egy hangulatos vidéki házikó, mások pedig inkább egy hercegnő kastélykamrájára emlékeztetnek. Melyik játszóház lesz a megfelelő számotokra?

A gyerek kerti házikó gyerekeknek tökéletesen illeszkedik a kis kerti bútorokhoz

A gyerek kerti bútorok nem hiányozhatnak egyetlen olyan kertből sem, ahol gyerekek vannak. Nemcsak pihenésre vagy kikapcsolódásra szolgál festés vagy készítés közben, hanem olyan helyként is, ahol a gyerekek biztonságosan és kényelmesen ehetnek.  Ezek közé tartoznak az asztalok, székek, asztal- és padkészletek vagy egyedi padok. A gyerek kerti házhoz hasonlóan a gyerek kerti bútorok is készülhetnek fából vagy műanyagból.

A házi készítésű kerti ház gyerekeknek nem mindig a legjobb ötlet

Talán arra gondolsz, hogy a házilag készített kerti házikó gyerekeknek nem szokatlanok, és nem nehéz összerakni néhány négyzetet és gerendát. És ha tapasztalt barkácsoló vagy, valószínűleg igazad is van. Ha azonban nincs sok tapasztalatod a famegmunkálásban, akkor fogadhatsz egy kész ház megvásárlására, amely biztosan biztonságosabb lesz a gyermekeid számára, mint egy szeretettel épített, de nem elég erős szerkezetű kerti házikó gyerekeknek.

Olcsóbb játszóházat keresel? A Bazár egy nagyszerű hely, ahol az ár töredékéért találhatsz gyöngyszemeket.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Gyermek játszóház Szállításra kész > 5 db
Játékház - kertbe, méretek 115 ×111 ×130 cm (Ma×Sz×Mé)
49 890 Ft

20 termék
4,6 14×
Gyermek játszóház
Játékház - kertbe, méretek 115 ×111 ×130 cm (Ma×Sz×Mé)
49 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAa6743
4,2 12×
Woody kerti házikó színes díszítéssel
Játékház - kertbe, méretek 153 ×140 ×123 cm (Ma×Sz×Mé), 3 éves kortól
70 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRA792e
5,0
Smoby House Neo Friends House bővíthető
Játékház - kertbe, asztal és kerítés, méretek 171 ×172 ×217 cm (Ma×Sz×Mé)
136 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAnk001679
5,0
Smoby Neo Friends House konyhával bővíthető
Játékház - kertbe, kiskonyha és asztal, méretek 172 ×155 ×217 cm (Ma×Sz×Mé)
135 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAnk001680
4,0 16×
Gyermek játszóház Little House kertbe
Játékház - kertbe, méretek 120 ×111 ×113 cm (Ma×Sz×Mé)
36 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAif2126
5,0
Smoby 6 db-os padlóburkoló szett
Padlózat - 2 éves kortól alkalmas
14 990 Ft
Utolsó termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAnk001677
Smoby kertész házikó bővíthető
Játékház - kertbe, méretek 132 ×135 ×128 cm (Ma×Sz×Mé)
117 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAnk001682
1,0
Nyári házikó
Játékház - kertbe, méretek 109 ×102 ×90 cm (Ma×Sz×Mé)
44 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAbc00117
4,6 14×
Gyermek játszóház
Játékház - kertbe, méretek 115 ×111 ×130 cm (Ma×Sz×Mé)
47 390 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: HRAa6743
Smoby Life House Jura Lodge bővíthető
Játékház - kertbe, méretek 132 ×115,4 ×123,3 cm (Ma×Sz×Mé)
99 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: HRAls5910
Dohany Kis ház virággal - zöld
Játékház - kertbe, méretek 106 ×90 ×98 cm (Ma×Sz×Mé)
42 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: HRAls6508
Smoby Nyári konyha a házhoz
Játékkonyha - méretek 97,6 × 54 cm (Ma×Mé)
17 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: HRAls5913
Smoby Padló minden Smoby ház alá
Padlózat - 100%-ban újrahasznosított műanyagból készült, gyors és okos rendszer az egyes elemek összekapcsolására, csúszásgátló és UV-védelem, a készlet 6 panelt tartalmaz, a lemez mérete 45 × 45 × 1,5 cm
14 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls5912
4,7
Smoby Nature konyhával
Játékház - kertbe, kiskonyha, méretek 110 ×127 ×145 cm (Ma×Sz×Mé)
79 390 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: HRAdd057
Smoby időjárás-állomás - bővíthető
Játékház - kertbe, virágcserép, méretek 143,4 ×102,7 ×143,4 cm (Ma×Sz×Mé)
68 390 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: HRAls5911
17 890 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: HRAls5914
5,0
Gyermek kerti ház kerítéssel
Játékház - kertbe, veranda és kerítés, méretek 120,5 ×165 ×120 cm (Ma×Sz×Mé)
72 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAif8654
5,0
Smoby Házikó pilléreken csúszdával
Játékház - kertbe, csúszda, létra és veranda, méretek 127 ×110 ×98 cm (Ma×Sz×Mé)
152 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAif12479
Little Tikes víkendház piknik asztallal
Játékház - kertbe, kiskonyha és asztal, méretek 121 ×104 ×160 cm (Ma×Sz×Mé)
113 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAif7262
Smart ház dobozzal
Játékház - kertbe, tábla, méretek 128 ×115 cm (Ma×Sz)
52 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAbz35605

Kerti házikók

Kerti házikók

A Kerti házikók kategóriában összesen 20 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó kerti házikók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább kerti házikók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb kerti házikók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: kerti házikók vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ