PlayBig Bloxx Peppa malac - Peppa háza

Termékkatalógus
PlayBig Bloxx Peppa malac - Peppa háza
Építőjáték - ajánlott 1,5 éveskortól
Kód:  HRAif4095 Termékszám:  4004943570787

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

PlayBig Bloxx Peppa malac - Peppa háza Megszűnt

PlayBig Bloxx Peppa malac - Peppa háza

Szeretik gyermekei Pepino-t, a kismalacot? Vegye meg ezt a tökéletes ajándékot a népszerű Peppa malac sorozatból. A PlayBig Bloxx Peppa malac házzal a gyerekek szabadjára engedhetik fantáziájukat a játék által kínált magas színvonalnak köszönhetően. A felső szinten egy nagy terasz található ülésekkel és barbecueval, továbbá egy nagy szoba is helyet kapott két ággyal, és egy hatalmas gardróbbal. Az alsó szinten a nappali kínál rengeteg helyet az ott tartózkodáshoz és a főzéshez. A házhoz kert is tartozik. Ez egy ideális otthon Peppa és családja számára.

A PlayBig Bloxx Peppa malac - Peppa háza főbb jellemzői

  • Kompatibilis más készletekkel is
  • A csomag része 4 karakter: Peppa, George, anya és apa
  • 107-részes csomag

A PlayBig Bloxx Peppa malac - Peppa háza összetétele

A PlayBig Bloxx Peppa malac- Peppa háza a kis rajongók számára biztosítja a népszerű televíziós sorozat szórakoztató és izgalmas kalandjait. A készlet 107 részből áll, amelyből felépítő a szép ház A készlet 3 szintet tartalmaz, a kert kockákból tevődik össze, továbbá a 4 karakter is a csomag része: Peppa malac, George, anya és apa.

Miért a PlayBig Bloxx Peppa malac- Peppa házat válasszam?

A hatalmas Peppa malac készlet lehetővé teszi a népszerű TV-sorozat rajongóinak, hogy saját történeteket találjanak ki kedvenc Peppa malac karaktereikkel. A nagy kockák úgy kerültek kialakításra, hogy a legkisebbek is gond nélkül boldoguljanak velük. Nagyon könnyen illeszkednek egymáshoz, továbbá könnyen szét is szedhetőek. A PlayBig Bloxx Peppa malac - Peppa ház 18 hónapos és 5 éves kor közötti játékra alkalmas, valamint kombinálható más készletekkel is. Kiváló minőségű műanyagból készült és nagyon könnyen tisztítható. 

Méretek:
25,5 × 37 × 33 cm

Tömeg:
1800 g

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48/EK 2009. június 18-i játékokra vonatkozó biztonsági előírásainak és minden jogi normának a cseh jogszabályok szerint. Természetesen kap megfelelőségi nyilatkozatot.

Paraméterek

Alsó korhatár
1,5 éves kortól Kész!
Ajánlott az alábbi kortól
1,5 éves Kész!
Téma
Peppa malac Kész!
Játék kategória
Épitők Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
1,5 éves kortól Kész!
Ajánlott az alábbi kortól
1,5 éves Kész!

Innen ismerheted

Téma
Peppa malac Kész!

Játék kategória

Játék kategória
Épitők Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PlayBig Bloxx Peppa malac - Peppa háza Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PlayBig Bloxx Prasátko Peppa Dům. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PlayBig Bloxx Peppa Pig Dom.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ