PlayBig Bloxx Peppa Pig alapkészlet

Termékkatalógus
PlayBig Bloxx Peppa Pig alapkészlet
4,0 1 értékelés
Építőjáték - műanyag, 4 féle készlet, alkalmas 18 hónapos kortól
Kód:  HRAif4108 Termékszám:  4004943571029 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

PlayBig Bloxx Peppa Pig alapkészlet

Szeretik  az Ön  gyermekei Pepinomalackáját?  Ha igen, akkor vegye meg nekik ezt a tökéletes ajándékot a  Peppa Pig sorozatból!  Kezdéshez a legjobb választás a Peppa Pig PlayBig Bloxx alapkészlet.   Minden készlet egy külön dobozban található, és mindnek a teteje a játék alapzatául szolgál.  A  Peppa Pig PlayBig Bloxx alapkészlet sok építőkockából áll és egy képből.  

A  PlayBig Bloxx Peppa Pig alapkészlet főbb jellemzői

  • kompatibilis más készletekkel
  • 4 típus közül lehet választani: fagylalt, hinta, kisszoba, konyha

A PlayBig Bloxx Peppa Pig alapkészlet egyes készleteinek részei

A Peppa Ice Cream fagylaltos készlet egy fagylaltos autót,  egy hangulatos kertet, Peppa malackát és székeket tartalmaz. A Suzy Swing hintakészlet  áll egy kiskertből, egy hintából, vicces állatfigurákat ábrázoló építőkockákból és  Suzy Sheep figurákból.    George öcsi kisszobájában  ágyak, szekrények és egyéb bútorok találhatóak. A nagyon eredeti nagykonyha sorozat egy mosógépből, egy  tűzhelyből, egy hűtőszekrényből, egy szék-készletből  és egy anyukából áll.

Miért a PlayBig Bloxx Peppa Pig alapkészletet vegyük meg?

A több készletből álló Pepa Pig alapkészlet  lehetővé teszi a népszerű TV-sorozat rajongóinak, hogy eljátsszák  saját történeteiket kedvenc Peppa Pig figráikkal.A nagy építőkockák úgy vannak kialakítva, hogy a legkisebb gyermekek is könnyen tudjanak velük játszani.  Nagyon könnyen illeszkednek egymáshoz, és könnyen szét is szedhetőek.  A PlayBig Bloxx Peppa Pig  alapkészlet  alkalmas  18 hónapos és 5 éves kor közötti gyermekek részére, és kombinálható más készletekkel is.  Kiváló minőségű műanyagból készült,  és nagyon könnyen tisztítható. 

Méretek: 21 × 18 × 12 cm

 

Ez a játék megfelel az Európai Parlament és  Tanács 2009. június 18-i  2009/48 / EC számú irányelvének, ami a játékok biztonságáról és a cseh törvénykezéssel összhangban álló minden egyéb törvényes szabványról szól.   Természetesen van egy CE megfelelőségi nyilatkozat erről.

Paraméterek

Téma
Peppa malac Kész!
Játék kategória
Épitők Kész!

Innen ismerheted

Téma
Peppa malac Kész!

Játék kategória

Játék kategória
Épitők Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PlayBig Bloxx Peppa Pig alapkészlet Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PlayBig Bloxx Prasátko Peppa základní set. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PlayBig Bloxx Peppa Pig základná súprava. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PlayBig Bloxx Peppa Pig základní set. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PlayBig Bloxx Peppa Pig základní set.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ