Shop roku 30 dnů na vrácení

Playmobil - A fáraó rejtélyes piramisa 5386

Termékkatalógus
Playmobil - A fáraó rejtélyes piramisa 5386
- 6 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAa10900 Termékszám:  4008789053862 Gyártó honlapja:
Playmobil - A fáraó rejtélyes piramisa 5386 Megszűnt

Playmobil - A fáraó rejtélyes piramisa 5386

Vegyél részt egy izgalmas kalandon az ókori Egyiptomban. Fedezd fel a rejtett kriptát, ahol káprázatos kincs rejtőzik. Küzdj le minden veszélyes csapdát, fejtsd meg a rejtélyes fejtörőket és rabold ki a fáraó sírját. Csak vigyázz a csontvázakkal és a múmiákkal! A készlet számos lehetőséget nyújt a játékra. Tartalmaz egy piramist öt kriptával, három figurát, két csontvázat, egy múmiát, egy pókot, egy kígyót, egy skorpiót, a fáraó sírját, a kincset és más kapcsolódó kiegészítőket. A játék 6 éves kortól ajánlott.

A játék megfelel az Európai Parlament és Tanács a játékok biztonságáról szóló 2009. június 18.-án kiadott 2009/48/EK irányelvének és minden a cseh törvényi szabályozásnak megfelelő jogszabálynak. A termék rendelkezik CE megfelelőségi nyilatkozattal.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Playmobil - A fáraó rejtélyes piramisa 5386
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Playmobil 5386 Faraonova pyramida. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Playmobil 5386 Faraonova pyramída. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PLAYMOBIL® 5386 Pyramide des Pharao. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PLAYMOBIL® 5386 Pyramide des Pharao.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ