LEGO tűzoltóság

Két termékcsalád közül választhatsz: LEGO® Technic vagy LEGO® City tűzoltók és rendőrök

Ha tűzzel és vízzel teli kalandra vágysz, válaszd a LEGO® City termékcsalád készleteit. A városi épületektől kezdve a repülőgépeken és helikoptereken át a rendőrök és tűzoltók speciális járművekig mindent megtalálsz. Minden részletet úgy gondoltak át, hogy a valóságot tükrözze, és hitelesebbé tegye a játékokat. Aki a több technológiát és részletet szereti, annak ott van a LEGO® Technic termékcsalád. A több darabból és bonyolultabb konstrukcióval működő modelleket építhetsz autókból, repülőgépekből és egyebekből, amelyek nemcsak jól néznek ki, de jól is működnek.

LEGO® Rendőrség és LEGO® Tűzoltóság - még a kicsiknek is tetszeni fog

A LEGO® Rendőrség és tűzoltóság készleteket kifejezetten úgy tervezték, hogy a legfiatalabb építők számára is egyszerűek és biztonságosak legyenek. Minden egyes darab gondosan készült, hogy megfeleljen a kis kezeknek és ösztönözze a kreativitást. Az idősebb gyerekek felfedezhetik a bonyolultabb készleteket, amelyek több részletet és funkcionális elemet tartalmaznak, fejlesztve ezzel építési készségeiket. A LEGO® Tűzoltóság és LEGO® Rendőrség 4 és 10 év közötti gyermekek számára alkalmas. A maximális életkor azonban csak ajánlott, mivel a LEGO® minden generációt képes szórakoztatni.

LEGO tűzoltó autó
LEGO rendőrség - SWAT

A LEGO® Rendőrség és tűzoltóság rengeteg témát kínál

A LEGO® világában a hősök mindenhol ott vannak körülöttünk. Ha rajongsz a gyors rendőrautókért, készülj fel a város körüli üldözésekre, ahol a jófiúk üldözik a bűnözőket, és rendet tartanak az utcákon. A levegő szerelmesei pedig tűzoltó repülőgépen vagy helikopteren szállhatnak fel, hogy eloltsák az erdőtüzeket vagy beavatkozzanak a városokban. Ha pedig inkább szilárd talajt szeretnél a lábad alatt, akkor építhetsz egy rendőrőrsöt vagy egy modern tűzoltóságot, ahol minden nagy durranás megtörténik.

LEGO rendőrségi teherautó

LEGO® tűzoltóság és rendőrség mindenkinek

Az egyes készletekben található darabok száma a modell összetettségétől függően változik. A kezdők számára ideális kis készletek mindössze néhány tucat darabból állnak, és a gyerekek gyorsan élvezni fogják a modellépítés örömét. Az összetettebb, akár több ezer darabot tartalmazó készletek bonyolult részleteket és funkcionális elemeket kínálnak.

LEGO Városi rendőrautó

A LEGO® Rendőrség és LEGO® Tűzoltóság fejleszti a finommotoros készségeket, de a képzelőerőt is

A LEGO® Tűzoltóság és rendőrség a finommotorikus készségek, a logikus gondolkodás és a térbeli képzelet fejlesztésére ösztönöznek. A gyerekek megtanulják követni az utasításokat, összerakni a darabokat és megérteni a modellek felépítését. Ugyanakkor a LEGO® által kínált különböző forgatókönyveknek köszönhetően a gyerekek kreativitása és képzelőereje is fejlődik.

LEGO rendőrség

A LEGO® könnyen kombinálható

A LEGO® Tűzoltóság és Rendőrség készletek könnyen kombinálhatók más LEGO® készletekkel, így a gyerekek nagyobb és összetettebb forgatókönyveket hozhatnak létre, kibővíthetik városukat és egyedi kalandokat hozhatnak létre a legkülönbözőbb témákban.