Transformers RID Wildbreak

Termékkatalógus
Transformers RID Wildbreak
Figura - méret: 22 cm, 6 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAif0484d Termékszám:  ASRT5010993350605 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Transformers RID Wildbreak

Gyermeked nagy Transformers rajongó? Tedd boldoggá és ajándékozd meg az egyik ismert karakterrel. A robot figura pillanatok alatt autóvá alakítható, majd pár mozdulattal újra robottá alakítható. A Transformers figura nem toxikus, biztonságos anyagból készült és gyermekeknek 6 éves kortól ajánlott. A gyermekek ebben a életkorban maguk autóvá tudják alakítani ezt a játékot, amikor csak szükségük van rá. A Transformers figura segítségével a gyermekek sok, hihetetlen kalandot élhetnek át, akár filmbeli jelenetek, akár a saját maguk által kitalált történetek alapján.

A Transformers RID Wildbreak figura főbb jellemzői

  • A Transformers figura mérete 22 cm
  • A robotot könnyű autóvá változtatni és vissza
  • A népszerű Transformers film karaktere
  • Wildbreak változat
  • Gyermekeknek 6 éves kortól ajánlott

Transformers RID figura - 2 az 1-ben játék

A Transformers figurák azonnal lekötik a gyermekeket, különösen azokat, akik jól ismerik a filmet. És ez nem csak egy statikus figura. Ugyanolyan jellemzőik vannak, mint a névrokonaiknak a TV képernyőjén. A figurák néhány lépésben robotból autóvá, repülővé - vadászgéppé vagy teherautóvá alakíthatók. Ez attól függ, hogy a gyerekek a kaland döntő pillanatában hogyan döntenek, robottal folytatják vagy átalakítják a robotot valamilyen közlekedési eszközzé. A játéklehetőségek száma nagy, és csak a gyerekeken múlik, milyen messzire repíti őket a fantáziájuk.  

Paraméterek

Játék kategória
Figurák Kész!

Játék kategória

Játék kategória
Figurák Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Transformers RID Wildbreak Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Transformers RID Wildbreak. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Transformers RID Wildbreak. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Figur Transformers RID Wildbreak. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Figur Transformers RID Wildbreak.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ