Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Kalkhoff Pro Csatlakozás Impulse 9 - Diamond - fekete (modell 2015/2016)

Termékkatalógus
Kalkhoff Pro Csatlakozás Impulse 9 - Diamond - fekete (modell 2015/2016)
Elektromos kerékpár Li-Ion 36V, 11aH motor 2.0 Impulse 250W, Shimano hidraulikus tárcsafékek, alumínium keret mérete M / 50cm, kerék mérete 28 "
Kód:  EKK421a2 Termékszám:  623520221 Gyártó honlapja:
Kalkhoff Pro Csatlakozás Impulse 9 - Diamond - fekete (modell 2015/2016) Megszűnt

Kalkhoff Pro Csatlakozás Impulse 9 - Diamond - fekete (modell 2015/2016)

Vidám tervezés mens márka Kalkhoff pedelec, amely egyesíti a több mint 95 éves tapasztalattal rendelkezik a világhírű német gyártó. Ez egyesíti a magas minőségű alkatrészek, a fejlett technológia és a híres német precizitás súly könnyű sportos design. Kalkhoff Pro Csatlakozás Impulse 9 - Diamond egy nagyon kényelmes és biztonságos, ugyanakkor. Tökéletes mind a napi utazás munkahelyi, iskolai vagy a szórakozás, és a különböző utak mindenféle.

legfontosabb jellemzői

  • Férfi könnyűsúlyú elektromos kerékpár, sportos kialakítás
  • csendes működés
  • Gyakorlatilag található kezelőszervek a kormányon
  • hosszú távú
  • Sima váltást (shift-érzékelő technológia)
  • Minőség és hatékony fékek
  • Első és hátsó lámpák
  • Alumínium váz

250 W a motorháztető alatt

Ghosts elektromos kerékpár Kalkhoff Pro Csatlakozás Impulse 9 - Diamond egy nagy teljesítményű (36 V / 250 W) motor Impulse 2,0. Ez a második generációs e sikeres meghajtó eszközt, mely a sima váltást, még terhelés alatt is. Minden köszönhetően beágyazott technológia shift-érzékelő technológia, amely létrehoz egy teljesen egyedi vezetési érzetet. Pedaling nagyon puha és kényelmes.

Impulse Motor 2.0 tápellátását egy beépített újratölthető akkumulátor 36V. Természetesen ez függ a környezeti feltételektől és a vezetési mód, de egy teljesen feltöltött akkumulátor lehet érni a távolság akár 135 kilométert egy feltöltéssel.

első a biztonság

Emellett a nagy teljesítményű motor és a beépített akkumulátor tervezők nem felejtették még a különböző biztonsági funkciók. Először is, ott vannak a hatékony hidraulikus fék Shimano M396. Van egy első és hátsó lámpa parkolást fény. Végül, akkor is sárvédők. Ezek nem csak a szennyeződés megelőzése a ruhája, hanem köszönhetően újra utazás egy kicsit biztonságosabb.

Egyszerű és biztonságos működés

Kormány része elektrokola díszített Több kényelmesen ellenőrzések, amelyek révén meghatározott támogatás szintjét. De a központi kormányra kompakt LCD kijelző mutatja az összes fontos információt. Akkumulátor állapota, a támogatás szintjét, az aktuális sebesség és a megtett távolság, így mindig van egy állandó áttekintést. Minden gyakorlatilag egy helyen.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kalkhoff Pro Csatlakozás Impulse 9 - Diamond - fekete (modell 2015/2016)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kalkhoff Pro Connect Impulse 9 Diamant Black M/50 cm. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kalkhoff Pro Connect Impulse 9 - Diamant - čierny (model 2015/2016). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kalkhoff Pro Connect Impulse 9 - Diamond - schwarz (Modell 2015/2016). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kalkhoff Pro Connect Impulse 9 - Diamond - schwarz (Modell 2015/2016).
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ