Slevy s AP+ Akvizice ApF HU

Kärcher FC 3 Cordless + WV 2 rózsaszín szalag grátisz

Termékkatalógus
Kärcher FC 3 Cordless + WV 2 rózsaszín szalag grátisz
Padlótisztító - áram típusa: (Ph/V/Hz): 1/100-240/50-60, felületi teljesítmény egyetlen töltéssel: 60 m2, tisztavíz-tartály űrtartalma: 360 ml, koszosvíz-tartály űrtartalma: 140 ml, henger munkaszélessége: 300 mm, megtisztított padló száradási ideje: 2 perc, akkumulátorfeszültség: 7,2 V, akkumulátor-üzemidő: 20 perc, akkumulátortöltési idő: 4 óra, tartozékok nélküli tömeg: 2,4 kg, tömege a csomagolással együtt: 4,2 kg, méretek (ho×szé×ma): 305×226×1220 mm
Kód:  KARPM278 Termékszám:  9.714-068.0 Gyártó honlapja:
Kärcher FC 3 Cordless + WV 2 rózsaszín szalag grátisz Megszűnt

Kärcher FC 3 Cordless + WV 2 rózsaszín szalag grátisz

Takaríts hatékonyan a Kärcher FC 3 padlóburkolat tisztítóval. Egy munkamenetben lehetővé teszi a porszívózás és felmosás lehetőségét. Használatával időt takaríthatsz meg saját magad és szeretteid számára. A tisztítás során a korlátlan szabadságot biztosítja az akkumulátoros működés, ami még hatékonyabbá teszi a munkát. Akár 20 percig is használhatod egyetlen töltéssel. Nem fog zavarni a kábel, és a karcsú kialakításnak és az elfordítható csuklójának köszönhetően a bútorok alatt és nehezen elérhető helyeken is könnyedén kitakaríthatsz.

A padlótisztító fő jellemzői

  • A padlók törlésének modern és leghatékonyabb módja (mindig tiszta vízzel moshatsz fel)
  • Akkumulátoros működés akár 20 percig
  • 4 órán belül feltöltődik
  • Karcsú kialakítás forgócsuklóval
  • 90% -os vízmegtakarítás a hagyományos mophoz képest
  • Az elektromos hengerek mikroszálas felülettel rendelkeznek, így a padló hatékonyan polírozódik
  • Kényelmes víz feltöltés és a mosószer könnyű adagolása
  • Alkalmas minden kemény felületre a padló gyorsan szárad, 2 percen belül

Csomag tartalma:
Egy pár mikroszálas tisztítóhenger
Tisztító állomás
töltő
Tartály tiszta és piszkos vízhez
Akkus vezeték nélküli porszívó ablakokhoz WV 2 - rózsaszín



A Kärcher FC 3-nak köszönhetően a padló mindig ragyogni fog

A Kärcher FC 3 padlómosó tökéletesen alkalmas minden kemény felületre, például fára, műanyagra vagy kőre.A mikroszálas forgó elektromos hengerek szintén megkönnyítik a felmosást, ami szintén javítja az általános tisztítási eredményeket. A víz és a szennyeződés keverékét eltávolítható spatulával távolítják el a piszkos víztartályokba. Törlés közben könnyen hozzáadhatsz tiszta vizet és adagolhatod a mosószert.


Az egyszerű karbantartás nem okoz majd gondot

Nem kell aggódnod a pazarló vízszennyezés miatt. A hagyományos moppal összehasonlítva 3–90% vizet takaríthatsz meg a Kärcher FC-vel. A minőségi mikroszálas görgők gyorsan és kényelmesen cserélhetők. Nagyon könnyen tisztítható és 60 °C-on mosható. Gyorsítsd fel a munkád, és gondoskodj róla, és szerezz egy olyan kiegészítőt, amit soha többé nem akarsz kiadni a kezedből.

Ezenkívül a vezeték nélküli porszívóhoz egy a WV 2 - rózsaszín ablaktisztítót s kapsz. A WV 2 ablaktisztító a permetezőgép és az ablaktörlő ügyes kombinációja ablaktisztító vákuum funkcióval. Ezáltal az ablak a lehető legtisztább lesz, mivvel az ablaktisztító nem csepeg, és csíkokat sem hagy. Ez megkönnyíti az ablaktisztítást. Az eszköz zuhanyfalak, üveg asztalok, csempe és egyéb sima felületek mosására is felhasználható. Egyetlen töltéssel a WV 2 ablaktisztító akár 35 percig is tart.


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kärcher FC 3 Cordless + WV 2 rózsaszín szalag grátisz
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kärcher FC 3 Cordless + WV 2 Růžová stužka gratis. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kärcher FC 3 Cordless + WV 2 Ružová stužka grátis. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kärcher FC 3 Cordless + WV 2 Pink Ribbon gratis. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kärcher FC 3 Cordless + WV 2 Pink Ribbon gratis.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ